• ono-4641

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #40106  από Νικος
 Παρ Σεπ 24, 2010 7:23 am
Σωστή έρευνα , λάθος φάση , λάθος χρονολογία

Το συγκεκριμένο link και quote ανήκει στην φάση ΙΙ περιελάμβανε 281 ατομα με διάρκεια 12 μήνες
Δημοσιεύθηκε στις 14 /09/ 2006 και δεν είχε ποτε σκοπό να μετρήσει EDSS

Τα αποτελέσματα που κατέθεσε η Novartis για να πάρει έγκριση από τον FDA είναι τα συνδυασμένα αποτελέσματα των FREEDOMS και TRANSFORS σε φάση ΙΙΙ

Τα αποτελέσματα για την FREEDOMS :

http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NE ... #t=article

και εδώ οι καμπύλες της αναπηρίας

Εικόνα
 #40148  από FANTOMAS
 Παρ Σεπ 24, 2010 10:55 am
Νικο θυμησε μου εσυ 1.25 πέρνεις ?

και αν θυμαμαι πας καλα έτσι?

ευχαριστω για τον κόπο που μπήκες.
 #40152  από FANTOMAS
 Παρ Σεπ 24, 2010 11:16 am
Δεν ηξερα οτι υπαρχει και τετοια κλιμακα που μετραει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ την εικονα ενος πάσχον , γιατι η EDSS βασίζεται μόνο στα λεγόμενα προς τον Ιατρό και αυτος συμπληρωνει ενα εξελακι και στο τελος σου βγαζει ενα νουμερακι 4.5 πχ , τουλαχιστον με εμενα ετσι γινεται.
 #40153  από Νικος
 Παρ Σεπ 24, 2010 11:18 am
Φαντομά ναι το 1,25 έπαιρνα έχω μια ελαφριά υποψία ότι μου τράβηξε μια υποτροπή όταν με γύρισαν στο 0,5 ,ίσως ο οργανισμός μου είχε συνηθίσει την μεγάλη δόση και τον ξενέρωσε η μικρή τι να πω δεν ξέρω
Σταύρο είναι απόλυτα λογικό να μην μπορείς να βγάλεις επαρκές συμπέρασμα σε ένα διάστημα τόσο μικρο όσο 12 μήνες και ειδικά αν δεν το ψάχνεις κιόλας
Και κάτι άλλο ποιος σας είπε οτι μου αρέσει αυτός ο ρόλος? Μια χαρά τα χώνεται εσείς στις φαρμακευτικές και εγώ στην απέξω , άντε μην τα πάρω γιατί δεν θα τους ξεπλένει ο Αμαζόνιος!!
 #40160  από Νικος
 Παρ Σεπ 24, 2010 12:35 pm
Θα σου απαντήσω στο edit με κάτι που είχα γράψει στην προηγούμενη σελίδα
sou έγραψε:Η απορία μου εξακολουθεί να είναι "Γιατί αυτο και όχι κάποιο άλλο ανοσοκατασταλτικο;".
Νικος έγραψε:Είναι τελείως μα τελείως διαφορετική ανοσοκαταστολή να βομβαρδίζεις όλο το ανοσοποιητικό και όποιον πάρει ο χάρος από το να κλειδώνεις τα T/B μεσα στους λεμφαδένες
2 παραδείγματα για αυτό
-Η αποτελεσματικότητα στην καταστολή των ώσεων
-Δοκιμάζεται η συγκεκριμένη ουσία στην καταπολέμηση ιων όπως το AIDS
Μα είναι ποτέ δυνατόν να αντιμετωπίζεις ένα ιο όπως ο HIV με ανοσοκατασταλτικο?
Αν ήταν κάποιο άλλο ανοσοκατασταλτικο μάλλον θανατική καταδίκη θα ήταν
Δεν είναι όλες οι ανοσοκαταστολες το ίδιο

Τώρα όσο άφορα γιατί στην έρευνα χρησιμοποιούν EDSS και οχι MSFC δεν θα το αναλύσω , δεν έχω καμιά διάθεση να υποστηρίξω την οποιαδήποτε φαρμακευτική και δεν πρόκειται να το κάνω
Αυτό θέλω να ξεκαθαριστεί
 #40194  από Νικος
 Παρ Σεπ 24, 2010 8:32 pm
Είναι πολύ καθαρό αυτό που γράφω, δοκιμάζεται σαν ιδέα δεν έχει εγκριθεί ως θεραπεία
Σου θέτω κάτι ως τροφή για σκέψη:
Έστω ένα νέο παιδί που μόλις διαγνωστικέ, το μέλλον στον φαρμακευτικό τομέα που τον περιμένει αυτή την στιγμή μια συνεχής σειρά από ωσεις , κομμαρες και γριπωδη συμπτώματα εφόσον επιλέξει τις ιντερφερονες, με λίγα λόγια η ζωή του θα αλλάξει ριζικά απο την πρώτη μέρα
Με την συγκεκριμένη ουσία και ανάλογα με το πόσο επιθετική μορφή MS θα έχει μπροστά του
5 /10 /15? χρόνια που το μόνο που θα του θυμίζει ότι πάσχει από κάτι θα είναι 1 χάπι την ήμερα
Ένα ακόμα ανοσοκατασταλτικό όπως όλα τα άλλα?
Αν δε είναι τυχερό και πάσχει απο την λεγόμενη "καλοήθη" μορφή θα περάσει όλη του την ζωή
φυσιολογικά
 #45199  από FANTOMAS
 Κυρ Δεκ 19, 2010 3:19 pm
Ύστερα απο τόσους μήνες αναμονής και μετά απο μια θαυμάσια πορεία μου σε- συνδιασμό με το μη τρυπημα μου (10 μήνες) καθώς και την επελευθερωσή μου (7 μήνες) - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , την Τρίτη 28/12/10 ξεκινάει το νέο , θαυματουργό , .... (πειραματκό) χαπακι ono -4641 , να περάσω να δω τους όρους του συμβολαίου που θα υπογράψω , και αν ναι ξεκινάω ,

τι εγινε ρε παιδια , νεα σύνδεση κινητού θα κάνω ή θεραπεία ??????
 #45288  από manos81
 Τρί Δεκ 21, 2010 6:13 pm
rota an kanoun oikogeniaka programata!! :scared-shocked:
 #45301  από FANTOMAS
 Τετ Δεκ 22, 2010 9:23 am
''ψήνεστε'' βλέπω για το χαπάκι ....... :violence-torch: :sad-roulette:

Υ.Γ θα προσπαθήσω να πάρω το συμβόλαιο και θα σας κοινοποιησω τα αναγραφόμενά του
 #46053  από FANTOMAS
 Τρί Ιαν 04, 2011 4:01 pm
καταρχήν να ζητήσω συγνώμη διοτι ανέβαλα το ραντεβού μου για το ΝΕΟ ΦΑΡΜΑΚΟ (βαριόμουν πάρα πολλύ να ακούσω εστω και για την πλάκα μου, τα ιδια και τα ίδια ) εκλεισα για την Τριτη11/01/11 (αν εχω όρεξη).

Υ.Γ παράπονο δεν έχω με περνουν συνέχεια τηλεφωνο για να με ενημέρωσουν για το νεο ραντεβου !!!! (αυτοί είναι επαγγελματίες !!!)