• Diakopes

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #34297  από litsa
 Τρί Ιούλ 20, 2010 3:29 pm
τέλεια !!!!
θα ανακαινήσεις και το σπίτι??
σίγουρα θα ξεχάσεις ότι έχεις σκπ στον καθαρό αέρα και στις δουλειές που θα έχεις να κάνεις...
κάντα με τους δικούς σου ρυθμούς ...

και να ξέρεις ότι εμείς κάνουμε πολλά περισσότερα απο τους υγιείς!!..
καλες διακοπέεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

:banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
 #34384  από theoni
 Τετ Ιούλ 21, 2010 2:08 pm
Nikolara μη μασάς, θα πας και θα περάσεις τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #34440  από swt
 Τετ Ιούλ 21, 2010 10:23 pm
Nikolara καλές διακοπές αλλά να προσέχεις το νερό ... μη βραχεί το αβατάρ σου :)
 #34451  από κωστας
 Τετ Ιούλ 21, 2010 11:30 pm
swt έγραψε:Nikolara καλές διακοπές αλλά να προσέχεις το νερό ... μη βραχεί το αβατάρ σου :)
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: !ελιωσα!
 #34474  από anastasia_vol
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 9:52 am
nikolara είμαστε από τους προνομιούχους που φέτος θα μπορέσουμε να πάμε διακοπές, μόνο αυτό να σκέφτεσαι. Επειδή πέρσι έβγαλα όλη μου την άδεια μαζί με κάτι κυρίες (μέσω όρος ηλικίας 80) στον Ευαγγελισμό φέτος που είμαι καλά θα του δώσω να καταλάβει, 3 βδομάδες θα λιώσω στις καταδύσεις (για να μην με βλεπει ο ήλιος ;) ) και στις παγωμένες μπύρες.
Καλές μας διακοπές..............................!!!!!!! :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:
 #34505  από Νικος
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 1:56 pm
anastasia_vol έγραψε:, 3 βδομάδες θα λιώσω στις καταδύσεις (για να μην με βλεπει ο ήλιος ;) )-dreads: :banana-dreads:
αυτά είναι :-D , αναστασια ελεύθερη ή αυτόνομη? όνειρο θα περάσεις :!:
 #34515  από anastasia_vol
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 3:25 pm
Θα λιώσω φίλε Νίκο γιατί το περιμένω 1 χρόνο αυτό, με πάρα πολύ προσοχή μετά από αυτό που έπαθα πέρσι πριν φύγω για διακοπές, ας το ευχαριστηθώ και ας ξαναμπώ για κορτιζόνη μετά.
:obscene-drinkingchug:
 #34575  από anni
 Πέμ Ιούλ 22, 2010 10:30 pm
nikolara εννοειτε πως θα πας........και να περασεις τελεια
:greetings-waveyellow:
 #34593  από ioanna_melina
 Παρ Ιούλ 23, 2010 3:01 am
Νικολάρα δε θέλω να ακούω τέτοια! Η πιο φοβιτσιάρα της παρέας είμαι εγώ! :teasing-neener:
Έχω φοβίες και φοβίες! Μέχρι και με τη βελόνα της ένεσης! :teasing-tease: Εννοείται θα πας διακοπές :banana-dreads: και θα περάσεις τέλεια! Σαν πολύ δεν μας απομόνωσε η ΣΚΠ? Δε θα χάσουμε το καλοκαιράκι μας,δεν είναι και κάθε μέρα!
Μέχρι και εγώ πήγα Κωνσταντινούπολη (με τα 1.000 ζόρια) και ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ! Θα έχανα αν δεν πήγαινα! Οι διακοπές μας ανανεώνουν!
Άντε, πήγαινε μόνταρε το σπίτι και περιμένουμε πρόσκληση!
:greetings-waveyellow:
 #34602  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Παρ Ιούλ 23, 2010 9:18 am
ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ MAESTRO 31/7
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ