• Αρνητικές εμπειρίες μετά την αποκατάσταση της ΧΕΝΦΑ

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #36738  από soulla
 Δευ Αύγ 23, 2010 5:20 pm
γεια σου βάλια κάνε υπομονή...εύχομαι να βρεθεί το λάθος και να διορθωθεί..αυτά τα συμτώματα που μας περιέγραψες τα είχες πριν την επέμβαση και επανήλθαν ή για πρώτη φορά τα νιώθεις?
καλή επιτυχία
 #36739  από Neutralis
 Δευ Αύγ 23, 2010 5:31 pm
Εάν και εφόσον η ροή στις φλέβες είναι κανονική, δε νομίζω πως βιώνεις επιδείνωση, παρά επανεμφάνιση παλαιότερων συμπτωμάτων, η οποία είναι συχνή σε όσους έχουν κάνει την επέμβαση - αλλά μέχρι εκεί, κανείς δεν εμφανίζει νέο σύμπτωμα, ώση ή βλάβη. Άρα η πρώτη παρατήρηση είναι αν αυτά που νιώθεις αφορούν παλαιότερα συμπτώματα ή κάτι τελείως νέο - υποψιάζομαι και εύχομαι το πρώτο.

Βέβαια, την επανεμφάνισή τους εσύ μπορεί να τη νιώθεις ως επιδείνωση, αφού είχες ανακουφιστεί από την απουσία τους για λίγο καιρό.

Όπως και να έχει, καταλαβαίνω την αγωνία σου. Λάβε υπόψη όμως και τους παράγοντες ζέστη, υγρασία, υποξία που συνδέονται με τις θερινές διακοπές και εντείνουν πάντα τις αδυναμίες του ΚΝΣ.

Ό,τι και να δείξει ο επανέλεγχος, πλακώσου στα αντιοξειδωτικά: σελήνιο, C, Ε, προβιταμίνη Α, Q10, D, πράσινο τσάι, σταφύλια, μούρα, ρόδια, ντομάτες, λάδι, κακάο, πιπεριές, ψάρια και πολλά νερά - η αφυδάτωση κλείνει τα αγγεία.

Τα μπάνια σου τα έκανες, οπότε ας θεωρήσουμε ότι απλά το αυγουστιάτικο Αιγαίο σου έπεσε βαρύ...

Good luck-εγώ πότε θα ξεβουλωθώ;
 #36741  από βάλια
 Δευ Αύγ 23, 2010 5:59 pm
Σαν συμπτώματα μου έχουν ξαναπαρουσιαστεί.Για παράδειγμα, η αδυναμία στο χέρι μου είχε παρουσιαστεί τα Χριστούγεννα υποχώρησε αφήνοντας ένα μούδιασμα.Από τότε που έκανα την επέμβαση έχω ξανανοιώσει επανεμφάνιση συμπτωμάτων.Το ότι είναι επιδείνωση το καταλαβαίνω από την ένταση και την εξάπλωσή της, χειροτερεύει...Είναι όπως όλες οι υποτροπές που έχω κάνει μέχρι τώρα...Αργά ή γρήγορα θα μάθουμε τι συμβαίνει..Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι μου παραέπεσε βαρύ το αυγουστιάτικο Αιγαίο...Κοντός, ψαλμός, Αλληλούια Neutralis.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
 #36748  από βάλια
 Δευ Αύγ 23, 2010 7:09 pm
Thanks sou,
Ο διάλογος με τον νευρολόγο είναι χειρότερος από την υποτροπή :obscene-hanged:
Πράσινο τσάι,D,E,Μαγνήσιο και Ασβέστιο Β100 και neurobion 2εβδ. παίρνω ότι μπορώ...Επίσης τρώω τροφές που βοηθάνε.Απ' ότι κατάλαβα και μετά το παράδειγμα που είχες αναφέρει(μακαρονάδα-ΚΝΣ) ο εγκατεστημένος σίδηρος είναι ικανός να δημιουργήσει καινούργια ώση ανεξάρτητα από το αν η ροή έχει αποκατασταθεί...μέχρι τουλάχιστον να προσαρμοστεί ο οργανισμός στις νέες συνθήκες.
 #36801  από βάλια
 Τρί Αύγ 24, 2010 10:27 pm
Λοιπόν παιδιά,έκανα επανέλεγχο στις σφαγίτιδες....Βρέθηκε μειωμένη ρόη και διατομή στην αριστερή σφαγίτιδα.Το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό της εξέτασης που είχα κάνει πριν την επέμβαση.Τυχαίο; δε νομίζω.... :eusa-naughty: Πέμπτη ή Παρασκευή θα ξανακάνω φλεβογραφία να δούμε τι έχει παιχτεί.Θα ενημερώσω..φιλιά!
 #36806  από βάλια
 Τρί Αύγ 24, 2010 10:58 pm
Σε ευχαριστώ πολύ Isolexion.Θα χει πάντως πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά γίνει αποκατάσταση της ροής κατά πόσο θα υποχωρήσουν τα συμπτώματα που με έχουν πιάσει χωρίς κορτιζόνη.Θα δούμε..Υπομονή και έτοιμοι για παν ενδεχόμενο...
 #36811  από kate2002
 Τρί Αύγ 24, 2010 11:10 pm
βαλια, μακαρι να παν οσο το δυνατον καλυτερα τα πραγματα για σενα....
(...μουκοψες τα ποδια....)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8