• Να σας συστηθω

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #32342  από anni
 Τετ Ιουν 30, 2010 6:04 pm
καλως ηρθες στην παρεα μας........!!!!!!!!!
να χαιρεσαι την οικογενεια σου.......... :handgestures-salute:
 #32351  από soulla
 Τετ Ιουν 30, 2010 7:10 pm
γεια σου βικάκι.... :romance-kisscheek: να είσαι καλά και μην ξεχνάς να ζεις την κάθε στιγμή σου όμορφα και με αγάπη ....είμαι η σ......λλλλλλλα είμαι από την κύπρο και αν θες να σου πω το φλυντζάνι απλά πες το μου :happy-smileyinthebox:

και φέρε 50 ευρώ
 #32354  από kate2002
 Τετ Ιουν 30, 2010 7:24 pm
:character-oldtimer: με τις λιγες μου γνωσεις ως απλος φορολογουμενος πολιτης, η κυρια ανηκει σε άλλο φορολογικο δικαιο... :techie-studyingbrown:
δραμα! δε θα σωθει η ελλαδα.... :obscene-hanged:
 #32355  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τετ Ιουν 30, 2010 7:26 pm
kate2002 έγραψε::character-oldtimer: με τις λιγες μου γνωσεις ως απλος φορολογουμενος πολιτης, η κυρια ανηκει σε άλλο φορολογικο δικαιο... :techie-studyingbrown:
δραμα! δε θα σωθει η ελλαδα.... :obscene-hanged:
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
ΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΟΜΩΣ
 #32357  από soulla
 Τετ Ιουν 30, 2010 7:33 pm
έλα ρε ντινάκι και είχα μια καλή διάθεση ....δεν θέλω την εφορία....θέλω όμως εσένα λές να κάνουμε σχέση :romance-kisscheek:

και αν με πυροβολήσεις ξανά ...τότε θα βάλω τον νίκο του φόρουμ να σου βάλει βόμβα

αν απαντήσεις νορμάλ θα βάλω λευκή σημαία
 #32358  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τετ Ιουν 30, 2010 7:36 pm
[quote="soulla"]έλα ρε ντινάκι και είχα μια καλή διάθεση ....δεν θέλω την εφορία....θέλω όμως εσένα λές να κάνουμε σχέση :romance-kisscheek:

και αν με πυροβολήσεις ξανά ...τότε θα βάλω τον νίκο του φόρουμ να σου βάλει βόμβα

αν απαντήσεις νορμάλ θα βάλω λευκή σημαία[/qu
\

ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΝΟ :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #32360  από soulla
 Τετ Ιουν 30, 2010 7:38 pm
είναι για το βικάκι εδώ ομολογώ...ότι έκανα λάθος και δεν είμαι κάλα....θα μεταφέρω και το τραγούδι μας αλλού αν δεν σε πειράζει :romance-kisscheek:
αγαπημένη μου :romance-kisscheek: ένα φιλούι είναι λίγο :romance-kisscheek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soulla την Τετ Ιουν 30, 2010 8:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.