• ασχετο: οικονομικη κριση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #29343  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 06, 2010 9:16 pm
Νικος έγραψε:Το παλικαρι που το γαζωσαν με τα 762 στα ζωνιανα το αισθανομαι , τα παιδια στην ομαδα ΔΙΑΣ τους χαίρομαι δεν ειναι ολοι ιδιοι
ετσι μπραβο
 #29348  από Νικος
 Κυρ Ιουν 06, 2010 9:23 pm
Το οτι υπαρχουν καποιοι που κανουν καλα τη δουλεια τους τι σημαίνει? Οτι οι 2 χιμπατζιδες (προσβαλω και τα ζωα τωρα) πρεπει να αποφυλακιστουν και να πανε για κανενα καφε τα παιδια που τα κουρασαμε ?
 #29349  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 06, 2010 9:26 pm
Νικος έγραψε:Το οτι υπαρχουν καποιοι που κανουν καλα τη δουλεια τους τι σημαίνει? Οτι οι 2 χιμπατζιδες (προσβαλω και τα ζωα τωρα) πρεπει να αποφυλακιστουν και να πανε για κανενα καφε τα παιδια που τα κουρασαμε ?
ΒΡΕ ΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΙΜΑ
 #29358  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 06, 2010 9:37 pm
Νικος έγραψε::cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Τι ηθελα και το ανεφερα? χαλια ειμαι τωρα
Κ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Κ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ
Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΣΕΝΑ
 #29401  από Nick
 Δευ Ιουν 07, 2010 9:59 am
Αλήθεια, δεν κατάλαβα με ποιό σκεπτικό τους αποφυλάκισαν. Επειδή είναι και αυτοί άνθρωποι και κάνουν λάθη? Επειδή έχουν και οι αστυνομικοί παιδάκια και είναι κρίμα? Επειδή υπάρχουν και αστυνομικοί που κάνουν καλά τη δουλειά τους? Επειδή η ομάδα ΔΙΑΣ είναι χαριτωμένη? Επειδή κάποιοι έξυπνοι αλήτες σκοτώνουν και αφήνουν ανάπηρους και αστυνομικούς?
Αλήθεια δεν κατάλαβα γιατί είναι ελεύθεροι μετά από φόνο.
Όσον αφορά τους Κινέζους, αναγκαστικά θα κάνουμε τον κινέζο, γιατί αλλιώς θα τρώμε μόνο ρύζι.
 #29403  από Νικος
 Δευ Ιουν 07, 2010 10:17 am
Τους αφησαν ελευθερους Nick γιατι περασε το 18μηνο και ακομα η δικη τραβαει, δεν εχουν δικαιωμα να τους κρατησουν περισσοτερο, τωρα γιατι δεν εχουν βγαλει αποφαση ακομα τι να πω? για αυτο λεω δεν ειναι κρατος αυτο :!:
 #29406  από Νικος
 Δευ Ιουν 07, 2010 10:32 am
Nick έγραψε:Ας τους έδιναν σε μένα. Θα τους κρατούσα εγώ.
+1
 #29549  από theoni
 Τρί Ιουν 08, 2010 9:02 pm
Τα πιτσιρίκια που κάνουνε εξάμηνη εκπαίδευση και παίρνουν κατευθείαν όπλα και την βλέπουν δεν είναι αστυνομικοί...Να μην πω τι είναι....Κρίμα το παιδάκι...Αν είχα μπροστα μου τον μακάκα που πυροβόλησε τον Αλέξη θα τον ξέσκιζα...ΑΛΗΤΕΣ..Εκνευρίστηκα πάλι...Τέτοια μου κάνετε και δεν μπορώ να κόψω το τσιγάρο......