• Χώρος για να βγάζουμε τα μάτια μας;

• Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #29281  από LL--MM
 Κυρ Ιουν 06, 2010 8:55 am
Iσως όντως να είναι αυτό που λέει η Καραγεωργίου, ίσως οχι. Ισως δούμε μερικούς/ες εδώ με έντονη καλυτέρευση, πράγμα που τους (μας) ευχόμαστε όλοι. Δυστυχώς, οι "θεοί" αυτοί, μεχρι να κατέβουν από τα ύψη και τα ύφη τους έχουμε μέλλον...

Δε μας περισσεύουν μάτια για να βγάζουμε, νομίζω ότι όπως ήδη κάναμε μερικοί εδώ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ευχόμαστε το καλύτερο σ'αυτούς που πήγαν (κιόλας) να (δι)ανοίξουν τις φλέβες τους και βλέπουμε...

Α, και... :) :) :)
 #29282  από swt
 Κυρ Ιουν 06, 2010 8:59 am
Νικος έγραψε:[...]Φιλε SWT καλησπερα.
SWT έγραψε:Δεν ξέρω πώς έβγαλες το συμπέρασμα, ότι υπάρχει κάποια διαφωνία στο να υπάρχουν αμφισβητήσεις.
Νομιζω ειναι εμφανες
[...]
Καλημέρα Νίκο.
Συγνώμη, αλλά σε εμένα είναι εμφανές, ότι τα μέλη του φόρουμ προβληματίζονται και έχουν εκφράσει ξεκάθαρα τη διαφωνία τους, μόνο στις περιπτώσεις που αμφισβητήθηκε το status quo. Δεν είδα κανέναν που να ενοχλείται επειδή εκφράζονται διαφωνίες με τη θεωρία της ΧΕΝΦΑ. Ενοχλούνται με τον ατεκμηρίωτο τρόπο που εκφράζονται οι διαφωνίες αυτές, π.χ. διαφωνώ επειδή διαφωνεί ο νευρολόγος μου. Στενοχωρούνται με την έλλειψη κριτικής σκέψης (εγώ τουλάχιστον).
 #29287  από Νικος
 Κυρ Ιουν 06, 2010 10:34 am
Καλημερες SWT , γιατι απαντας με 2 ποστ? :shock: Πας να με μπερδεψεις?
:twisted: Τα διαβολικα τεχνασματα σου δεν θα περασουν :twisted:
P.S Η απαντηση του νευρολογου μου οταν του ανεφερα το θεματακι της ΧΕΝΦΑ "αυτα ειναι μ.....ς" η αποψη του δεκτη δεν συμαινει οτι εκφραζει και την δικη μου
 #29298  από maestro
 Κυρ Ιουν 06, 2010 11:43 am
sou έγραψε:Δεν ξέρω αν η ΧΕΝΦΑ αποβεί σημαντικό κομμάτι της παθολογίας της ΣΚΠ. Μακάρ,ι γιατί θεραπεύεται σχετικά εύκολα. Αλλά η άρνηση για κάποιον δήθεν επιστήμονα να κατανοήσει πριν εκφέρει άποψη και δώσει συμβουλή είναι απαράδεκτη.
Όλοι οι γιατροι στηριζονται σε αποδειξεις και ερευνες(πράγματα που έχουν καποια καθυστερηση), γι' αυτο τους βρισκεις αντιθετους. Οι πιο πολλοί από εμας όμως, συτονοητα θέλουν γρηγορα αποτελεσματα και καποιοι έχουν κανει ενεργειες (CCSVI) χωρις να λαμβανουν υποψη τις αποψεις της πλειοψηφίας των γιατρων. Ευχομαι το καλυτερο για όλους μας.
sou έγραψε:Και ακόμα πιο απαράδεκτη είναι η θρησκευτική υπακοή στις συμβουλές ενός "τέτοιου" επιστήμονα, μόνο και μόνο "γιατί έχει Αθηναϊκές πινακίδες".
Και στη Θεσσαλονικη οι γιατροι εχουν παρομοιες αποψεις.
 #29301  από swt
 Κυρ Ιουν 06, 2010 12:32 pm
Νικος έγραψε:Καλημερες SWT , γιατι απαντας με 2 ποστ? :shock: Πας να με μπερδεψεις?
:twisted: Τα διαβολικα τεχνασματα σου δεν θα περασουν :twisted:
P.S Η απαντηση του νευρολογου μου οταν του ανεφερα το θεματακι της ΧΕΝΦΑ "αυτα ειναι μ.....ς" η αποψη του δεκτη δεν συμαινει οτι εκφραζει και την δικη μου
:lol: :lol:
Συγνώμη Νίκο, αλλά βιάστηκα να γράψω τις απόψεις μου και μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είχα απαντήσει σε όλα και δεν είχα καν καλημερίσει. :oops:
 #29340  από FANTOMAS
 Κυρ Ιουν 06, 2010 9:14 pm
Στάυρο απορω που βρίσκεις την δυναμη να εξηγεις τα ιδια πραγματα ξανα και ξανα και να τα ακους απο πανω κι ολας και βεβαια οχι με στοιχεια αλλα με αερολογιες και μλκιες.

Ασε τον κόσμο ευτυχισμένο μεσα στην αγνοια του ......
 #29347  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Κυρ Ιουν 06, 2010 9:23 pm
sou έγραψε:
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:ζαμπονι=απατη
προσοχη μονο μηπως ειναι αργα οταν το καταλαβετε
Don't feed the trolls!
ΝΑΙ?????????????????????????????
 #29352  από swt
 Κυρ Ιουν 06, 2010 9:31 pm
sou έγραψε:
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:ζαμπονι=απατη
προσοχη μονο μηπως ειναι αργα οταν το καταλαβετε