• ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #28141  από sp-sofia
 Δευ Μάιος 24, 2010 12:52 pm
ebg κι εγω καπως ετσι αισθανομαι...
βασανιζομαι...λεω γιατι..? γιατι τετοιο μπλεξιμο
πως καταντησα...τι χρωσταει η οικογενεια μου?
τα παιδια μου?
τι τυχη ειχε ο αντρας μου?
πρεπει ομως να παλεψουμε γι αυτους...δεν μας φταινε τιποτα
 #28143  από LL--MM
 Δευ Μάιος 24, 2010 1:37 pm
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:αφου μας ετυχε οτι μας ετυχε το δεχομαστε γιατι δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα κ προσπαθουμε για το καλυτερο.To δεχόμαστε-δεν το δεχόμαστε δεν άλλάζει όντως τίποτα. Το ότι προσπαθούμε να κάνουμε για το καλύτερο είναι αυτονόητο και ήδη καμωμένο :|

με το να καθομαστε κ να λεμε πω πω τι παθαμε κ τι θα κανουμε τωρα δεν καταφερνουμε τιποτα.
οτι εγινε εγινε.το δεχομαστε κ προχωραμε τη ζωη μας ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΘΕΜΑ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΕΊΝΑΙ;
ετσι κανω εγω.ισως ειμαι κ λαθος τι να σου πω.ομως μεχρι τωρα δεν το εχω βαλει κατω ουτε με εχει παρει απο κατω
σου ειπα κ παλι μπορει να κανω λαθος ομως ετσι λειτουργω εγω Αν αυτό σου αρκεί εσένα και σ'ευχαριστεί, είναι το σωστό... για σενα. Aλλοι πολεμάνε αλλιώς
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #28144  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Δευ Μάιος 24, 2010 1:41 pm
LL--MM έγραψε:
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:αφου μας ετυχε οτι μας ετυχε το δεχομαστε γιατι δεν μπορουμε να κανουμε διαφορετικα κ προσπαθουμε για το καλυτερο.To δεχόμαστε-δεν το δεχόμαστε δεν άλλάζει όντως τίποτα. Το ότι προσπαθούμε να κάνουμε για το καλύτερο είναι αυτονόητο και ήδη καμωμένο :|

με το να καθομαστε κ να λεμε πω πω τι παθαμε κ τι θα κανουμε τωρα δεν καταφερνουμε τιποτα.
οτι εγινε εγινε.το δεχομαστε κ προχωραμε τη ζωη μας ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΘΕΜΑ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΕΊΝΑΙ;
ετσι κανω εγω.ισως ειμαι κ λαθος τι να σου πω.ομως μεχρι τωρα δεν το εχω βαλει κατω ουτε με εχει παρει απο κατω
σου ειπα κ παλι μπορει να κανω λαθος ομως ετσι λειτουργω εγω Αν αυτό σου αρκεί εσένα και σ'ευχαριστεί, είναι το σωστό... για σενα. Aλλοι πολεμάνε αλλιώς
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
σωστα.δεν λειτουργουμε ολοι με τον ιδιο τροπο
 #28145  από theoni
 Δευ Μάιος 24, 2010 2:52 pm
Κανείς ζωντανός, δεν έχει δικαίωμα να πει "βαρέθηκα". Υπάρχουν πάντα και πολύ χειρότερα...Η ζωή είναι όμορφη ακόμη και με σκπ...
 #28146  από maestro
 Δευ Μάιος 24, 2010 3:06 pm
theoni έγραψε:Κανείς ζωντανός, δεν έχει δικαίωμα να πει "βαρέθηκα". Υπάρχουν πάντα και πολύ χειρότερα...Η ζωή είναι όμορφη ακόμη και με σκπ...
Συμμεριζόμενος την αποψη αυτή, λεω ενα μεγάλο "ΜΠΡΑΒΟ!!!
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!"
 #28147  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Δευ Μάιος 24, 2010 3:14 pm
theoni έγραψε:Κανείς ζωντανός, δεν έχει δικαίωμα να πει "βαρέθηκα". Υπάρχουν πάντα και πολύ χειρότερα...Η ζωή είναι όμορφη ακόμη και με σκπ...
συμφωνω απολυτα μαζι σου
 #28151  από ebg
 Δευ Μάιος 24, 2010 4:55 pm
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ , ΔΕΙΧΝΟΥΝ , ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΚΑΤΙΝΕΣ" ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ,Μ....Σ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ, ΔΗΛ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΕΚΜΕΤΕΛΑΥΑΙΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ. ΑΠΟΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ Μ....Α. ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ Ο'ΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΡΩΤΑ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ, ΣΗΝΗΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ, ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΡΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ "ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ;"
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΘ :D ΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. :D :D :D
 #28152  από LL--MM
 Δευ Μάιος 24, 2010 4:58 pm
Τo οτι πολλοί λέμε "βαρέθηκα", δε σημαίνει ότι σταματάμε να πολεμάμε...
Επανλαμβάνω τη σοφή ρήση του Γουλιέλμου της Οράγγης:

"Δε σου χρειάζεται ελπίδα για να επιχειρείς ούτε κι επιτυχία για να επιμένεις... :| "

Σας θυμίζω ότι ο τύπος το μόνο που κατάφερε ήταν να κανει πολλούς εχθρούς και να πεθάνει δολοφονημένος! :mrgreen:
ebg έγραψε:...Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ , ΔΕΙΧΝΟΥΝ , ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΤΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΚΑΤΙΝΕΣ" ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ,Μ....Σ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ, ΔΗΛ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΕΚΜΕΤΕΛΑΥΑΙΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ...
Ένοια σου, αυτό είναι επειδή σε ζηλεύουν, απλούστατα: Αν έπαιρνες επίδομα, δε θα έχαναν ευκαιρία να σε κατηγορήσουν ότι κλέβεις τον εθνικό κορβανά :P
ebg έγραψε: ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ Μ....Α.
Μα κι εγώ προσωπικά θα ήθελα να έχω την υγεία μου, αλλά, με το επίδομα δεν πρόκειται να πλουτίσουμε, είναι όμως ένα ΕΛΑΧΙΣΤΟ υποκατάστατο OXI ΟΣΩΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ, πράγμα που έπιμένουν να αγνοούν αυτά τα άτομα, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ... Όμως το ότι ΔΕΝ παιρνεις επίδομα, δυστυχώς, ΔΕ σημαίνει, ντε και καλά, πως είσαι υγειής :o :evil:
ebg έγραψε:ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΣΗΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ Ο'ΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Πόσα θα φτάσεις να κερδίσεις μόνος σου ΔΙΧΩΣ υγεία; Θεωρούν δεδομένο ότι τα μίζερα αυτά επιδόματα θα μας πλουτίσουν, επομένως ότι κάπου, τα παίρνουμε δίχως λόγο...
Αυτή η νοοτροπία ανθίζει και στις ΗΠΑ: ένας γεροαμερικάνος οφθαλμίατρος, γράφει στο pubmed ότι όλοι μας κλέβουμε!!! :twisted: Εβαλε και έναν έλληνα επιμελητή να του προσυπογράψει (μια-δυό υπογραφές δεν τις πετάει κανένας στα σκουπίδια, και αυτό σε όλους τους τομείς, ασχέτως περιεχομένου του άρθρου) 8-) Αλλά, ρε παιδιά, όταν άκουσα το μικρό να λέει πως θα πήγαινε στην Αγγλία, θυμήθηκα ότι χρόνια πρίν, είχα πάει ΚΑΙ εγώ, και ότι έφυγα κακήν κακώς, μετα πενταμήνου, από συμπτώματα που τώρα ξέρω ότι οφείλονται στη σκπ αλλά που τότε δεν είχαν διαγνωστεί ώς τέτοια... :cry: Άλλοτε μου έιχε γράψει τα χρειαζούμενα αλλά τώρα τα χαρτιά μου ΔΕΝ έγιναν) :evil:
:?
ebg έγραψε:ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ, ΣΗΝΗΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ, ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΡΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ "ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ;"
Οχι, αλλά είναι κρίμα να μην παίρνεις τα χρήματα που δικαιούσαι (αν αποφασίσουν οι επιτροπές ότι τα δικαιούσαι) :twisted:
ebg έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΘΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.-
Να είστε όλοι καλά, χρειαζεστε ο ένας τον άλλον

Το οτι όντως υπάρχουν χειρότερα (πολύ χειρότερα) από τις μ@λ@κίες του ενός και του αλλουνού σημαίνει ότι εμείς πρέπει να αποδεχόμαστε ως δεδομένο οτι μας επιβάλλουν οι όποιοι προαναφερθέντες :?: ;

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Ιουν 02, 2010 10:07 pm, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
 #28157  από ddd
 Δευ Μάιος 24, 2010 7:16 pm
Εγω πιστευω οτι ειναι να αποδεχσαι την κατασταση οπως ειναι και να μην απογοητευεσαι να
παλευεις και να ξερεις οτι καποια στιγμη αργα η γρηγορα κατι θα κερδισουμε απο τον αγωνα
μας αν ομως τα παρατησουμε ειμαστε χαμενοι απο χερι Συνεχιζουμε λοιπον τη ζωη μας κανο
νικα οπως μπορουμε σωματικα γιατι κανεις δεν ειναι τελειος αν το σκεφτειτε και να
αγνοησετε καποιους που μπορει να μας σκεφτονται περιεργα και να το δειχνουν
 #28159  από LL--MM
 Δευ Μάιος 24, 2010 7:34 pm
Πως πολεμάς την ΑΠΟΥΣΙΑ ενός χαρτιού που δικαιούσαι; Εμείς προπαθούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας κανονικά, αλλά αυτοί, παίρνουν την προσπάθεια για δεδομένη και μας κουβαλάνε στα νοσοκομεία για ένα χαρτί που δε δίνουν :evil: