• THERAPEIES ME VOMVES....(diavaste auto to munima)

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #28083  από soulla
 Κυρ Μάιος 23, 2010 11:12 am
[youtube]U_ijMaVdPHQ[/youtube]
ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΩ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΟΜΩς
ΕΙΔΕς ΑΝΤΑΠΟΚΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΧΤΟς ΝΑ ΛΕς ΤΙς ΑΠΟΨΕΙς ΣΟΥ :D :D
ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΤΟΣΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΟΛΛΕς ΠΟΛΛΕς ΖΩΕς ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙς ΕΜΠΕΙΡΙΕς ΜΑς ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ
 #28781  από manos81
 Δευ Μάιος 31, 2010 10:03 pm
kalos orises ariona!diavasa to minima sou kai emina ekpliktos gia ton giatro pou aneferess.htan o dikos mou giatros arketa xronia otan eimoun athina kai akoma otan efiga apo athina.erxome na diafonisw gia oti tou esoures.exei poli gnosi to atomo kai nomizw pos den fteei aytos pou h pagosmia iatrikh exei vgalei kapia protokola gia tous astheneis..analogos tin katastasi tous kai h therapia h analogi.,den einai to ti niothoume emeis oute ti eimaste kai ti tha thelame na eimaste apo edo kai pera.yparxei h ms kai dinoume agona me ta farmaka auta pou poles fores mas kanoun skata na tin antimetopisoume.kanenas den sou eggiate an kopseis ti therapia sou kai se xtipisei mia ypotropi ...pos tha se xtipisei..me auta ta bombakia pou pinoume pistevw pos oi ypotropes exoun pio ypio xaraktira.

me lene mano exw 10,5 xronia ms kai grafw me greeklish :o
 #28803  από Nick
 Τρί Ιουν 01, 2010 10:25 am
theoni, ίσως καλύτερα να σου έστελνα προσωπικό μύνημα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το κάνουμε. Απλά ήθελα να σου πω να μην φρικάρεις για την κούραση και την αδυναμία που νιώθεις και να μην την αποδίδεις όλη στην ιντερφερόνη. Εγώ δεν έχω ΣΚΠ, και ο γιός μου είναι δύο χρονών. Τα τελευταία δύο χρόνια λοιπόν που είμαι μητέρα για να βγάλω τη μέρα μου παίρνω ΤΟΝΟΤΙL και μερικές φορές και Καρνιτίνη. Αν δεν πάρω δεν μπορώ να βγάλω τη μέρα μου. Έχω σοβαρό πρόβλημα, και με όσες άλλες μητέρες το έχω συζητήσει μου είπαν πως και αυτές το ίδιο λούκι πέρασαν, γιατί ο οργανισμός είναι καταπονημένος από την εγγυημοσύνη, τη γέννα, τη λοχεία, όλες αυτές τις νύχτες που δεν κοιμήθηκες οκτάωρο και συνεχόμενα, όλο αυτό το κλάμα που ακούς σε καθημερινή βάση και σου τρυπάει το κεφάλι, το μωρό που έχεις αγκαλιά και καταπονεί τη μέση σου, κλπ. Οπότε, μην νομίζεις πως αν δεν είχες ΣΚΠ θα ένιωθες γερή. Πάλι σκατά θα είσουν.
 #28814  από Maraki28
 Τρί Ιουν 01, 2010 12:03 pm
Συγνώμη Nick αλλά δεν μπορείς να συγκρίνεις μια γυναίκα που έκει ΣΚΠ με μια υγιή που απλά είναι καλομαθημένη και κουράζεται με το μωρό της! Μην τρελαθούμε τελείως τώρα!
Συγνώμη και πάλι αλλά εχω εκνευριστεί λιγουλάκι. Αν εσύ που είσαι μια χαρά θέλεις βιταμίνες εμείς τι θα θέλουμε δηλαδή??

Χαρείτε τη ζωή και την υγεία σας έχει χαριστεί απλόχερα και αφήστε τη γκρίνια!!!!!
 #28841  από nick1981
 Τρί Ιουν 01, 2010 4:43 pm
dikio exeis μαρακι.
οταν εχεις την υγεια σου δεν της δινεις κ μεγαλη σημασια.κ πολλοι συγκρινουν δικες τους εμπειριες π.χ ιωση, κουραση αγχος με τις δικες μασ. Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!
 #28845  από Μαριάννα
 Τρί Ιουν 01, 2010 5:15 pm
Πάντως εγω θα διαφωνησω με την Nicκ Γιατι και εγω ειμαι στην ιδια θεση με σενα Nick Εγω εχω 2 παιδια ενα 11.5 και ενα 4 χρονων συν τον άντρα μου που έχει ΣΚΠ αλλα δεν παιρνω βιταμινες δεν λεω οτι δεν κουραζομαι γιατι όλα απο τα χερια μου περνανε αλλα οταν βλεπω να γυρναει απο την δουλεια ο άντρας μου ,και είναι καθιστικη δουλεια γραφειου που δεν χρειαζεται να κανει και πολλα ,και βλεπω αυτη την κουραση λες και εσκαψε ένα χωραφι δεν την εχω νιωσει την κουραση αυτη Μπορει να κουραστουμε με τις δουλειες μας αλλά αν καθισουμε λιγο θα ξεκουραστουμε
Γενικα με υπομονη και αγαπη όλα ξεπερνιώνται
 #28856  από theoni
 Τρί Ιουν 01, 2010 8:46 pm
Nick έχω 11 χρόνια σκπ και πλέον καταλαβαίνω πότε δεν είμαι καλά από κούραση και πότε από τα κωλοφάρμακα...Πίστεψε με είναι πολύ διαφορετικό να νιώθεις κουρασμένη επειδή το παιδάκι σου είχε κολικούς, ήθελε αγκαλιές μέσα στη νύχτα, ή έκλαιγε σαν σειρήνα χωρίς λόγο, με αποτέλεσμα να μείνεις άυπνη μαζί του, από το να έχεις πυρετό και όλα τα συναφή από ένα "φάρμακο" που δεν ξέρεις αν σε βοηθάει...
 #28897  από ARIWNAS
 Τετ Ιουν 02, 2010 1:30 pm
kalos se vrika mano malwn den diavases oso 8a eprepe tin istoria mou h den tin katanohses kai sta8ikes mono sto onona tou giatrou.
diafono ka8eta mazi sou h as8eneia mas den exei na kanei me protokola iatrika oute kanones eksanagkastikous pou tous orizei kapoios to protokolo mas einai h idia mas h poiotita zwhs pou mporoume oso ginete kalitera na exoume kai o idios mas o organismos sumfona me ta provlimata pou mporei na uparxoun h na min uparxoun ston ka8ena mas.
stin simerini onomasia h pa8isei mas legete apomielinosi kai gia ton ka8ena mas einai mia kai ksexwristi periptosi kai antimetopisei den pernoume fora kai opou uparxei diagnosi apomielinosis pantou kai se olous na pernoun inerferoni h eukoli lusi opws ekane o liakopoulos se mena kai kai me sakatepse prin tn wra mou na 8usaurizoun kapoia kuklomata kai na mas sakateuoun emas sth ka8e interferoni.
kai panw apo ola prepei na enimeronoun ti einai kai ti kanei h interferoni kai ti provlimata apisteuta fernei kai oxi opws emena o sugekrimenos giatros xwris na exw to paramikro provlima me fortose se kati enesoules opws mou tis eipe kai den uparxei kanena provlima kai meta apo tis vomvistikes autes enesoules totes apoxtisa pragmatika provlimata.
kai to oti mporei na exei kapoios giatros polles gnwseis opws mou les den mou leei tipota auto oloi etsi lene oloi gnwseis exoun. alla emas sakateuoun sto telos me la8os epiloges ws 8erapeies kai la8os iatrikes taktikes sumfona me to sugkekrimeno provlima gia ton ka8ena mas mesa apo auti tin pa8isei.
kai na ksereis pezonte polla me mizes kai epikerdes katastaseis mesa apo tis inerferones apisteuta kerdoi.otan tin stamatisa egw me epernan tilefono giati exasan mia melisa apo tis melises tous pou tous xrusone.kai den rotagan an eimai kala alla giati stamatisa tis eneseis. o nwon nohtw.diavase an 8eleis kalitera tin istoria mou mano na min ta ksanalew kai 8a katalaveis perisotera min kolas se onomata kai se plisei egkefalou pou mporei na kanoun.akou kai alles apopseis empeiries kai kapoious allous giatrous.egw sunanastrefome me kapoia atoma gyro apo tin pa8isei mas kai pistepseme polu kalitera vlepo einai autoi pou den piran interferones egw auto diapistosa telika.kai uparxoun kai kapoioi giatroi pou den einai panta uper ton farmakon kai tis interferonis mono isws se kapoies sugkekrimenes kai idikes periptoseis.oxi pantou kai se olous mega la8os.perase kamia episkepsi kai apo to aigeniteio pou einai to korifeo nosokomeio gia tis neurologikes pa8iseis kai 8a katalaveis kai o liakopoulos sto aigeniteio stelnoun apo to metropolitan tis paragkentisis pou ginonte gia na vgoun ta apotelesmata apo tis eksetaseis na einai sigoures kai egkihmenes . .
sou euxome to kalitero!!!!
 #28898  από Nick
 Τετ Ιουν 02, 2010 3:21 pm
Δεν με καταλάβατε, δεν με καταλάβατε. Δεν είπα ότι η theoni δεν είναι καλά επειδή φροντίζει το μωρό της, είπα ότι συβάλλει και αυτό και να μην αποδίδει όλη της την αδυναμία στην ιντερφερόνη. Αυτό είπα.
Δεν συγκρίνω μια γυναίκα που έχει ΣΚΠ με μια υγιή, πιστεύω όμως πως μια γυναίκα που έχει ΣΚΠ είναι σε καλύτερη κατάσταση από μια γυναίκα που έχει ΣΚΠ και έγινε πρόσφατα μητέρα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Nick1981 το ξέρω πως δεν είναι το ίδιο, μη μου φωνάζεις!!! Δηλαδή δεν υπάρχει κουρασμένος άνθρωπος πάνω σ'αυτόν τον πλανήτη που να μην έχει ΣΚΠ? Θα συμφωνήσω βέβαια με την Μαριάννα πως η διαφορά είναι ότι αν δεν έχεις ΣΚΠ και καθίσεις ξεκουράζεσαι κάποια στιγμή.

Δεν θα απολογηθώ που παίρνω ΤΟΝΟΤΙL και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΗ.
Επίσης δεν γκρίνιαξα, αν και αυτό δεν σημαίνει πως παραιτούμαι του δικαιώματός μου να γκρινιάξω, αν το θέλω.

Όσο για αυτό που ρωτάς Maraki 28 "Αν εσύ που είσαι μια χαρά θέλεις βιταμίνες εμείς τι θα θέλουμε δηλαδή??", αν το ήξερα θα σας τό λεγα, και πρώτα από όλους θα τό λεγα στον άντρα μου φυσικά.

Aυτό που ήθελα να σου πω theoni είναι πως δουλειά, σπίτι και ένα μωράκι είναι πολλά ακόμα και για έναν υγιή και πως κατά την άποψή μου πρέπει να κάνεις τις ενέσεις και πως δεν μπορείς να λες πως σίγουρα ξέρεις ότι χωρίς αυτές η ποιότητα της ζωής σου είναι πολύ καλύτερη. Πώς μπορείς να ξέρεις πόσες ώσεις θα είχες περάσει αν δεν έπερνες τα "κωλοφάρμακα"? Πώς μπορείς να ξέρεις πώς θα ήσουν μετά από 11 χρόνια χωρίς αυτά και ποιά θα ήταν τελικά η ποιότητα ζωής σου ?
 #28900  από theoni
 Τετ Ιουν 02, 2010 4:40 pm
Nick μάλλον σε αποπήραμε χωρίς λόγο...;)Από τα 11 αυτά χρόνια θεραπεία έχψ κάνει μόνο τα 3....από εκεί κρίνω και λέω ότι και χωρίς αυτά είμαι μια χαρά και πολύ καλλύτερα...