• sxeseis...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #27693  από LL--MM
 Τρί Μάιος 18, 2010 5:34 pm
sou έγραψε:Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να είμαι με μια κοπέλα που έχει ΣΚΠ, ακόμα και HIV. Αρκεί να ήμαστε αγαπημένοι. Έτσι και αλλιώς για πόσο ακόμα θα υπάρχει ΣΚΠ; Οι τίτλοι τέλους ήδη πέφτουν. Μένει να καταλάβουμε ότι τελειώνει και η ταινία.
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:μπραβο βρε sou.συμφωνησαμε μια φορα ;)
Όπως έχω πει και με ΠΜ στο Σταύρο, ακόμα και να σταματήσει η σκπ όπως την ξέρουμε, πράγμα που κι εγώ δεν αρνούμαι ότι μπορεί να το προφτάσουμε, πιστεύω ότι η σκπ θα υπάρχει όσο ΑΛΛΟΙ, αυθαίρετα, (θεσμοί, γιατροί, συνάδελφοι, φίλοι, ή και τα άτομα που θέλουμε να θεωρούμε "δικά μας") αλλάζουν τη ζωή μας αποφασίζοντας να μας βλέπουν ώς σκληρυντικούς... :evil:

Η γιαγιά Κασσάνδρα
 #27701  από litsaM
 Τρί Μάιος 18, 2010 9:42 pm
καλησπερα κι απο μενα.Αυτη τη φορα θα συμφωνησω κι εγω απολυτα με το sou.gioulaki φυσικα και θα γνωρισεις καποιο ατομο που θα σε αποδεχθει οπως εισαι.σε ολες τις σχεσεις υπαρχουν και ατομα που θα σου βγουν σκαρτα..που θα παει ομως :) οπως τοσα ατομα εδω μεσα που εχουμε το ιδιο προβλημα εχουμε γνωρισει καποιον ανθρωπο που μας δεχτηκε ετσι οπως ειμαστε και μας στηριζει.και δεν ειναι σπανιο να συμβαινει σε τοσα ατομα.σιγουρα υπαρχουν και μ..... :) πανω απο ολα νασαι αισιοδοξη και θα γινει αυτο που θελεις.ειδα κι οσο ημουνα καλα τι γνωριζα :) πλακα πλακα μετα που εμαθα τι εχω γνωρισα τον αντρα μου κι εκανα δεσμο μαζι του και μια χαρα το δεχτηκε απο την πρωτη στιγμη :)
 #27702  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Τρί Μάιος 18, 2010 9:43 pm
LL--MM έγραψε:
sou έγραψε:Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να είμαι με μια κοπέλα που έχει ΣΚΠ, ακόμα και HIV. Αρκεί να ήμαστε αγαπημένοι. Έτσι και αλλιώς για πόσο ακόμα θα υπάρχει ΣΚΠ; Οι τίτλοι τέλους ήδη πέφτουν. Μένει να καταλάβουμε ότι τελειώνει και η ταινία.
ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ έγραψε:μπραβο βρε sou.συμφωνησαμε μια φορα ;)
Όπως έχω πει και με ΠΜ στο Σταύρο, ακόμα και να σταματήσει η σκπ όπως την ξέρουμε, πράγμα που κι εγώ δεν αρνούμαι ότι μπορεί να το προφτάσουμε, πιστεύω ότι η σκπ θα υπάρχει όσο ΑΛΛΟΙ, αυθαίρετα, (θεσμοί, γιατροί, συνάδελφοι, φίλοι, ή και τα άτομα που θέλουμε να θεωρούμε "δικά μας") αλλάζουν τη ζωή μας αποφασίζοντας να μας βλέπουν ώς σκληρυντικούς... :evil:

Η γιαγιά Κασσάνδρα
LL--MM για εμενα εισαι ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ
 #27703  από Ευτυχία
 Τρί Μάιος 18, 2010 10:28 pm
εγω πάλι εχω να πω το εξης.. κ πώς να μη με βλέπουν οι δικοί μου ως σκληρυντική απο τη στιγμή που τους το θυμίζω κάθε Δευτεροτρίτη που σέρνομαι απο τις fuck ιντερφερόνες????????? κ να θέλουν να το ξεχάσουν -οι δικοί μου, αγαπημένοι άνθρωποι που είναι ακόμα δίπλα μου- ...και να θέλουν να το ξεχάσουν λεω ..κ να θέλουν να με αντιμετωπίσουν ως "νορμάλ" κ "υγιές" άτομο δε τους αφήνω εγω ή μάλλον δε με αφήνει εμένα η ιντερφερόνη..δε με αφήνει η χημεία..με τσακίζει, με αποδιοργανώνει, με κάνει τερας επιθετικότητας κ μελαγχολίας...η ψυχολογία μου ..η ιδια μου η ζωη εχει γίνει έρμαιο ενος χημικού που μου είπαν οτι θα με στρωσει..αλλα δε το βλεπω..το μονο που βλέπω είναι να μετατρέπομαι σε τέρας..σα να εχω πια διπλή προσωπικότητα..το τελευταίο που θέλω είναι να πέσω στα ψυχοφάρμακα για να στανιαρω....ελεος....είμαι ακόμα στην αρχή κ εχω βαρεθει κ σιχαθεί..προσωπικό συμπέρασμα : οι ιντερφερόνες με κάνουν κατι αλλο κατι που δεν ειμαι εγω..οι ιντερφερόνες με διαλύουν .. τελος.. μια χαρά τις χειριζόμουν τις σχέσεις μου προ χημείας
τόσο καιρό παρακολουθω σιωπηλά (οκ κ με λιγη αρχικά επιφυλακτικότητα) τα παιδιά που μιλανε για τη ΧΕΝΦΑ...τώρα προσπαθώ να "αποκρυπτογραφήσω" ολα τα papers που εχουν αναρτήσει..εχω αρχίσει να πείθομαι. Γιατί?? γιατι θελω πισω τη ζωη μου οπως κ ολοι μας εδω μέσα.
συγνώμη που σας έβγαλα ετσι πικρόχολα τη "ζοχαδα" μου
 #27705  από litsa
 Τρί Μάιος 18, 2010 10:37 pm
οι άλλοι μας βλέπουν οπως εμείς τους επιτρέπουμε να μας βλέπουν... :D
 #27706  από soulla
 Τρί Μάιος 18, 2010 10:47 pm
γεια σου ευτυχια σε χαιρετώ και σε συμπονώ όσο δεν πάει :oops: η συγνώμη για μένα δεν μετρά :cry: πολλές φορές τα είπα και θα τα ξαναπώ αυτα τα πικρόχολα γιατί δυστυχώς είναι μες την ζωή μας :cry: και εγώ θέλω την ζωή μου πίσω και ελπίζω..... θέλω να ειμαστε κοντά
 #27712  από passenger
 Τρί Μάιος 18, 2010 11:27 pm
Να πω και εγώ τη γνώμη μου. Ο λόγος που δεν σε αφήνει να δημιουργήσεις εύκολα σχέσεις όταν έχεις ΣΚΠ είναι η ψυχολογία σου. Αυτό και μόνο. Και είναι λογικό όταν έχεις μόνιμα στο μυαλό σου τις υποτροπές και κο…..φαρμακα να μην έχεις καλή ψυχολογία. Και αυτό καθρεφτίζεται στα μάτια των άλλων.
 #27721  από LL--MM
 Τετ Μάιος 19, 2010 12:17 am
Μακάρι να ήμουν "λάθος" :evil: Τίποτε δε θα μ'ευχαριστούσε περισσότερο: Εν πασει περιπτώσει, άν ήταν έτσι, το κομμάτι (του συνεδρίου) που ο Σου βρίσκει πιό ενδιαφέρον (το μή-ιατρικό), δε θα είχε λόγο υπάρξεως... Δυστυχώς, άν είδατε, ούτε καφές δεν προβλέπεται να προσφερθεί πρίν από αυτό το μέρος... KAI Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΙ... Τι πάμμε να κάνουμε εμείς, λοιπόν; Αυτοί που δεν λένε ιατρικά πράματα, δεν είναι ενδιαφέροντες, προφανώς, για τους μεγαλειότατους γιατρούς... Για τα υπόλοιπα, συμφωνώ με το Σταύρο, κι όσοι πανε, καλά θα κάνουν να μιλήσουν ΚΑΙ για το Ζαμπόνι... Έτσι για την πλάκα, να δουν την ευρύτητα του πνεύματος των παρισταμένων :twisted:

Όλοι προτιμάμε να φανταζόμαστε ότι έχουμε επιλογές περισσότερες απ' ότι στην πραγματικότητα: Μας ανακουφίζει η ιδέα (συχνά η ψευδαίθηση) να φανταζόμαστε ότι μπορούμε ν'αλλάξουμε κι εμείς κάτι.

Οι "παραθεριστές" του αρχιπελάγους του Γκουλάγκ, ή του Αουσβιτζ, είχαν και αυτοι επιλογές; Φυσικά και είναι ύβρις να συγκρινόμαστε άμεσα με αυτούς, ώς προς την ευρύτητα των όσων περνούσαν, άλλά ώς προς τις νοοτροπίες μερικών μερικών, πολλά μας θυμίζουν: Α, είναι κανένας εδώ που να πιστεύει ότι και η Αμαλια ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΕ με το γολγοθά που υπέστη :?: Σε καλό σου, Ντίνα! http://www.fakellaki.blogspot.com Και δε μίλάω μόνο για την οικονομική επιβάρυνση που προκαλείται...

Η γιαγια η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Μάιος 20, 2010 10:38 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #27743  από michaelz21789
 Τετ Μάιος 19, 2010 12:53 pm
gioulaki έγραψε:einai meres pou to skeftomai....eimai 27 xronwn alla etsi opws exoun ginei ta pramata den proketai na vrw kapoion antrhwpo na kanw sxesh opoios tha mathainei ti exw tha feugei... :roll:
Εδω κοριτσαρα μου εμεις τι κανουμε?? χεχεχε :D :D
 #27760  από Ολγακι
 Τετ Μάιος 19, 2010 6:22 pm
Γεια σου Γιουλη,

Καταλαβαινω πως νιωθεις απολυτα. Εγω εχω σχεση 7 χρονια με ενα καλο παιδι, ομως ειναι ξενος και πρεπει να δεχτω να ζησω ολη μου τη ζωη σε μια χωρα που ολο βρεχει και μου κανει κακο. Ομως τωρα ειμαι πια σχεδον 30 και η ασθενεια με εχει 'χτυπησει' γερα. Δεν θα μπορουσα να τα βγαλω περα μονη. Κι ουτε νομιζω εχω την αντοχη να γνωρισω καποιον αλλο...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 37