• 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας -θα βρεθούμε?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #27715  από Neutralis
 Τρί Μάιος 18, 2010 11:34 pm
Αν το ερώτημά σου είναι κυριολεκτικό, τότε κάνεις λάθος, δεν υπάρχει κανείς που χρειάζεται τα φάρμακα ή, τουλάχιστο, κανείς που τα χρειάζεται περισσότερο. Και η αγγειοπλαστική, με τον ίδιο τρόπο, είναι προσιτή μέθοδος σε όλους.

Αν το ερώτημά σου είναι μεταφορικό, θα απαντήσω με νέο ερώτημα: προτιμάς την ψευδαίσθηση ή την πραγματικότητα;
 #27716  από litsa
 Τρί Μάιος 18, 2010 11:42 pm
ας ψαξει ο καθένας μέσα του να δει που ζει στην πραγματικότητα ή στην ψευδαίσθηση...
και ας αφήσει τους υπόλοιπους να αυτοδιαθεσουν το σωμα τους στην επιστήμη..

και κάτι ακόμα ...
δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί δεν έχω εγωισμό, το να παρω καποια φαρμακα... στην προκειμένη εγκεκριμένο φαρμακο....

δηλαδή οι προηγούμενοι που το πήραν ήταν ΜΑΛΑΚΕΣ???! !

και μιλάω γενικά για ολες τις αρρώστιες... καποιοι όταν ήταν η σειρα τους ήταν πειραματοζωα εν γνωση τους ή όχι ...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ..
εμείς όμως όχι δεν πρεπει γιατί ειμαστε ανώτερα όντα... ας γελάσω...

ή μήπως τώρα οι πρωτοι που κάνουν το πρωτοκολλο του ζαμπονι δεν ειναι ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ??

Συγνώμη αλλά χάνετε το δίκιο σας και την καλή σας διάθεση να βοηθήσετε τους υπόλοιπους με τα σχόλια και την επιμονή σας...
 #27718  από elena
 Τρί Μάιος 18, 2010 11:47 pm
Γιατί βρε παιδιά?μιά ερώτηση έκανα...
δεν υπάρχουν άνθρωποι που είτε για λόγους υγείας ,είτε για κάποιους άλλους λόγους δεν μπορούν να κάνουν αγγειοπλαστική?
πρέπει δηλαδή να τους απογοητεύσετε?προτείνετε δηλαδή να σταματήσουν τα οποιαδήποτε φάρμακα ,γιατί κατά την γνώμη σας δεν προσφέρουν τίποτα?
και αν τα σταματήσουν ,παίρνετε το βάρος αυτό στις πλάτες σας?
 #27720  από soulla
 Τρί Μάιος 18, 2010 11:56 pm
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑς ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΕΧΘΡΟς ΜΑς ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟς .ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑς ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΑ ΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥς ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΥς ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΞΕΡΕΙς ΕΣΥ ΠΟΛΛΟΥς ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕς ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ

ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗς ΑΠΟΨΕΙς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ.ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑς ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΙς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς ΕΞΕΛΙΞΕΙς ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ

ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ
 #27727  από litsa
 Τετ Μάιος 19, 2010 1:01 am
έτσι συμφωνώ και επαυξάνω....
 #27734  από Nick
 Τετ Μάιος 19, 2010 11:16 am
Στον Nick 1981 ήθελα να πω πως γίνεται επαναμυελίνωση. Οι εγκατεστημένες βλάβες δεν διορθώνονται. Μυελίνη ο οργανισμός παράγει και διορθώνει τις επαναμυελινώσεις.