• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9919  από elena
 Τρί Οκτ 13, 2009 1:57 pm
Είναι μεγάλη μου τιμή,που περίμενες να την διαβάσω πρώτη!!!!
όλοι οι μεγάλοι συγγραφείς έτσι κάνουν....κάποιος που έχουν εμπιστοσύνη ,είναι ο πρώτος που διαβάζει τα έργα τους,για να μην τους κλέψουν και τις ιδέες...
πάντως πολύ ωραίο και ρομαντικό....
καλή εξέλιξη στο συγγραφικό έργο!!!!

τώρα όσο αφορά ότι με πείραξε...που το κατάλαβες?δεν γελάω πολύ? :D :D :D
απλά αγχώνομαι επειδή η προγούμενη θεραπεία μου δημιουργούσε πολλές παρενέργειες,σε αντίθεση με τα άλλα παιδιά,για δύο μέρες τουλάχιστον ήμουν τα χάλια μου τα μαύρα....αλλά ήταν μία την εβδομάδα...οπότε έλεγα εντάξει θα περάσει...είχα κανονίσει και τις δραστηριότητές μου έτσι ώστε την ημέρα που έκανα την ένεση να είμαι πιο χαλαρά....
αλλά 3 με φορτώνει πολύ...άντε να πάω στην δουλειά να γυρίσω ...να πάω γυμναστήριο....να πάω στα σεμινάριά μου....να κάτσω να διαβάσω...500 σελίδες μαθηματικά μέχρι 15/12 πως θα βγουν μου λές...
δεν πρόκειται όμως να αφήσω τίποτα ....πείσμα στο πείσμα θα πηγαίνω!!!! :D :D :D
μια -δυό μέρες είναι .....μετά θα μου περάσει!!!
άσε που το ξεκαθάρισα στο γιατρό...αν δεν μπορώ,δεν θα χαλάσω την ποιότητα της ζωής μου!!!!
 #9925  από litsa
 Τρί Οκτ 13, 2009 2:10 pm
teleio teleio!!
mpravo aorate!!
εχεις ταλέντα ..πολλά!

ελα έλενα τώρα!!! μια χαρά είναι το 3 την εβδομάδα...
ισα ισα που θα την κάνεις και μόνη σου με το μηχανάκι και δεν τρέχει ..τίποτα...

συνήθεια είναι..
όλα καλά θα πάνε..
άσε που θα έρθει και νοσοκόμα να σου δείξει, θα τις πίάσεις και κουβέντα, θα μάθεις όλα τα νέα ..του ρεμπίφ!! :D :D :D
 #9945  από αλεξανδρος1
 Τρί Οκτ 13, 2009 3:49 pm
Καλησπέρα στην παρέα.
Έλενα καλώς ήρθες και εσύ στην παρέα του rebif. Μην ανησυχείς με το 3 φορές την εβδομάδα είναι και αυτό θέμα συνήθειας. Εγώ τις κάνω και μετά πάω βόλτα την μικρή στις κούνιες οπότε σίγουρα θα τα καταφέρεις με το πρόγραμμά σου και δεν θα αλλάξεις τίποτα.
Mary καλό το πρόγραμμα Μακρόπουλος - Θεοδωρίδου; Λέμε να πάμε με τον κουμπάρο μου την άλλη βδομάδα να ξεσκάσουμε λίγο και να πιούμε κανένα ποτάκι.
 #9953  από mary_d_ath
 Τρί Οκτ 13, 2009 4:29 pm
Αλέξανδρε να πάτε με τον κουμπάρο σου, θα περάσετε καταπληκτικά!! Βέβαια αν πάτε στο μπαρ να ξέρεις ότι δεν θα κάτσετε πουθενά, αλλά αν πάτε στον 1ο όροφο γρήγορα (αφού πάρετε ποτό από το μπαρ του ισογείου) και βρείτε την ξεχασμένη γωνιά τέρμα δεξιά και πάνω, έχει τραπέζια που μπορείτε να κάτσετε πάνω!! Έχει και καρέκλες αλλά επειδή τα τραπέζια είναι πιο ψηλά, βλέπεις πολύ καλύτερα!!
Τώρα αν κάτσετε σε κανονικό τραπέζι, φροντίστε να κάνετε την κράτηση πολύ νωρίτερα και να είστε εκεί νωρίς για να μη σας το πάρουν!! (γιατί μετά τις 23:30-00:00 αν θυμάμαι καλά το δίνουν σε άλλους).
Να φανταστείς είναι τόσο ωραίο το πρόγραμμα που θα ξαναπάω με πιο "ντιριντάχτα" παρέα!!
:lol:
Αυτά...
Έλενα καλωσήρθες στο club των rebif(ο)"πρεζάκηδων"!!
Μην ανησυχείς για τίποτα, παιχνιδάκι είναι!! Όλα θα πάνε καλά!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #9977  από Maria77
 Τετ Οκτ 14, 2009 12:58 am
Καληνύχτα σε όλους! :D :D ;)
Συγνώμη αλλά είμαι πολύ βιαστική! Ετοιμάζω την βαλίτσα μου...άκουσα πως χαλάει και ο καιρός και δεν ξέρω τί να βάλω!
Να ευχηθώ στην Έλενα καλή επιτυχία με την Rebif και όλα να πάνε καλά! Πιστεύω πως όλα είναι θέμα συνήθειας!

Φιλιά!
 #9989  από elena
 Τετ Οκτ 14, 2009 9:42 am
Καλημέρα σας!!!ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!

λοιπόν ξεκινώντας σήμερα ,θυμήθηκα ότι έχω να γράψω και την συνταγή για τον μουσακά....

ξεκινάμε την διαδικασία από τις μελιτζάνες:
1.τις κόβουμε κατά μήκος σε λεπτές φέτες
2.τις αλατίζουμε
3.τις βάζουμε σε ένα σουρωτό για περίπου 1 ώρα ,για να φύγει η πικρίλα

ετοιμάζουμε το μίγμα για το τηγάνισμα:
1.σε ένα μπωλ βάζουμε αλεύρι
2.σε άλλο μπωλ χτυπάμε λίγο γάλα,αυγό,πιπέρι ,λίγο αλάτι,μοσχοκάρυδο
3.σε άλλο μπωλ βάζουμε γαλέτα(τριμμένη φρυγανιά)

ξεκινάμε το τηγάνισμα της μελιτζάνας:
1.περνάμε το κάθε κομμάτι από αλεύρι
2.μετά από το γάλα με τα υπόλοιπα που έχουμε χτυπήσει
3.και μετά από γαλέτα...και τηγανίζουμε

όταν τελειώσουμε το τηγάνισμα απλώνουμε τα κομμάτια σε χαρτί κουζίνας ,για να απορροφήσει το λάδι από το τηγάνισμα...

για τον κιμά ,βάζουμε τα γνωστά:
δηλαδή τσιγαρίζουμε κρεμμύδι,βάζουμε τον κιμά,αλάτι ,πιπέρι,λίγο μοσχοκάρυδο,ντομάτα πελτέ,και τον αφήνουμε να βράσει.
Όταν είναι έτοιμο βάζουμε λίγη γαλέτα,2-3 κουταλιές της σούπας,ρίχνουμε το μίγμα σε ένα σουρωτό και το αφήνουμε όλη νύχτα να στραγγίξει.

όλα τα υλικά που έχουμε έτοιμα θα τα στρώσουμε στο ταψί την άλλη μέρα ,έτσι ώστε να έχουν φύγει τα πολλά υγρά και λάδια.
γίνεται πολύ ωραίος ελαφρύς και όταν τον σερβίρει κάποιος στο πιάτο δεν έχει καθόλου λάδι...
τώρα για μπεσαμέλ δεν ξέρω ...πάρτε έτοιμη :D :D :D

καλή επιτυχία!!! :D :D :D
η συνταγή είναι πραγματικότητα δεν κάνω πλάκα aorate,και σε όποιον άλλο θέλει να την φτιάξει...την "έκλεψα"από τον συζυγό μου :D :D :D έχει την ίδια λόξα με εσένα :D :D :D
και μαζεύει και συνταγές...αν τύχει και πάμε κάπου σε σπίτι ,και του αρέσει κάτι ...αρχίζει ..πως το έφτιαξες αυτό?δώσε μου την συνταγή...

Υ.Γ σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση στον αβάσταχτο πόνο μου,όλα τα παιδιά!!! :( :(
πλάκα κάνω :D :D :D λέω να επιβιώσω της κατάστασης...και όπου φτάσει... :?
τυχερέ aorate με έχεις πετύχει στα καλά μου....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
elena trikolore :D
 #9990  από aoratos
 Τετ Οκτ 14, 2009 10:09 am
Πολύ πολύ καλημέρα σας!

Μέρσι για την συνταγή, κάποια στιγμή στο μέλλον θα την δοκιμάσω.
elena έγραψε:τυχερέ aorate με έχεις πετύχει στα καλά μου....
Ω τι τύχη και η σημερινή Θεέ μου. Πρέπει να σκεφτώ πώς θα το εκμεταλλευθώ! :lol: :P
 #9995  από elena
 Τετ Οκτ 14, 2009 11:11 am
Τέλος χρόνου....την πάτησες :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
σκέφτηκα τι δώρο θα σου κάνω στην γιορτή σου :mrgreen: :mrgreen:
καλά μαγειρέματα.... :mrgreen:
Συνημμένα
oo.jpg
oo.jpg (42.93 KiB) Προβλήθηκε 136 φορές
 #9996  από aoratos
 Τετ Οκτ 14, 2009 11:16 am
Τέλειαααα.

Θα μου στείλεις αυτήν να με "φροντίζει" ε; :P
Όχι ότι είμαι ρατσιστής αλλά τι εθνικότητας είναι;

Υ.Γ. Επειδή αργεί η γιορτή μου και είναι πιο κοντά τα γενέθλια δεν γίνεται να το συντομέψουμε! :P
 #10002  από elena
 Τετ Οκτ 14, 2009 12:37 pm
Σου άρεσε εεεε?
:D :D :D :D
δεν ξέρω τι εθνικότητας είναι...εξάλου είναι μόνο για να τρίβει το κρεμμύδι :D :D :D :D
και πότε έχεις γενέθλια ?για να ετοιμάσουμε τα δώρα :D :D τι ζώδιο είσαι?
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 2901