Kαλημέρα σας!!!!
ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!!
μόλις επέστρεψα από την επίσκεψη στον γιατρό...τα αποτελέσματα γνωστά...εστίες που δεν τις περιμέναμε...συμπτώματα που δεν τα κατάλαβα κτλ...κτλ...
επιβάλλεται αλλαγή της θεραπείας,κατά την γνώμη του ....πως να παραβλέψεις την γνώμη ενός γιατρού?βέβαια υποσυνείδητα ,το περίμενα...και πρέπει να πω ότι μου φάνηκε πολύ αδιάφορο,όταν το άκουσα...δεν μου έκανε καμμία διάθεση να αντιδράσω ...να αρνηθώ
η θεραπεία λοιπόν που θα ακολουθήσω ,είναι η rebif 44,ιντερφερόνη και αυτή 3 φορές την εβδομάδα...αυτό το 3 την εβδομάδα είναι που με χαλάει λιγάκι...πάνω που είχα βάλει τα πράγματα σε μία σειρά ...άντε πάλι από την αρχή προγραμματισμός...και μου την δίνει ο προγραμματισμός
πως στο καλό θα χωρέσω στο πρόγραμμά μου το 3 φορές ....δεν ξέρω..
λοιπόν κάποια στιγμή οδηγώντας στο δρόμο και σκεπτόμενη τι θα κάνω...μου ήρθε η διάθεση να βρίσω ...έλα όμως που δεν μου ερχόταν καμμία λέξη στο μυαλό!!!τελικά τσακώθηκα με έναν από το διπλανό αυτοκίνητο
aorate καλά στον εαυτό σου γιατί το έστειλες το e-mail?
μήπως γράφω πολύ σοβαρά?δεν έχετε καταλάβει ότι τις πιο πολλές φορές κάνω πλάκα?
σε πιάσανε οι ντροπές σου μου φαίνεται....σιγά τώρα ...με όλα αυτά που έχω γράψει εγώ ,και μου έχεις γράψει και εσύ ...τι θα έπρεπε δηλαδή να κάνω?να άλλαξω όνομα και να βγαίνω με άλλο?μπα...μπα...
και κλείνοντας να πω κάτι που άκουσα το πρωί στο ράδιο...
-τι κοινό έχουν οι τυφώνες και γυναίκες?
-όταν έρχονται παίρνουν σπίτια και αυτοκίνητα και φεύγουν....
πάω να πνίξω τον αβάσταχτο πόνο μου και τον μεγάλο καημό μου ...σε ένα ζεστό φλυτζάνι καφέ...είναι νωρίς για κάτι άλλο
να είστε όλοι καλά
φιλιά σε όλους
elena trikolore