• ΨΗΦΙΣΤΕ:Να μπει στις 43 παθήσεις επ αοριστον αναπηρια η ΣΚΠ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #98487  από litsa
 Τρί Ιαν 07, 2014 12:35 am
https://secure.avaaz.org/el/petition/YP ... akas/?fbdm

παρακαλώ ψηφίστε όλοι!! ώστε να έχουμε ένα ηχηρό μνμ στους αρμόδιους!
 #98489  από ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 Τρί Ιαν 07, 2014 2:24 am
Για να ξέρουμε ποιος είναι αυτός που κάνει το ψήφισμα http://www.votegreece.gr/archives/39301
Όταν κανείς εγγραφή στα Ελληνικά τα Σκόπια εμφανίζονται ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ενώ αν πας να κανείς εγγραφή σε άλλη γλώσσα σαν Macedonia .
Αυτοί ενδιαφέρονται για εμάς :evil: :evil:
 #98496  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιαν 07, 2014 10:38 am
litsa έγραψε:https://secure.avaaz.org/el/petition/YP ... akas/?fbdm

παρακαλώ ψηφίστε όλοι!! ώστε να έχουμε ένα ηχηρό μνμ στους αρμόδιους!
:smile-flower: ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!! Υπεγραψα , ηδη.....ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ....Ας υπογραψουν οι συγγενεις και οι φιλοι σας ....Αντε ....Μηπως...δουμε , επιτελους, μια .....ασπρη μερα ....Αντε !!!!!Μηπως λιγοστεψουν ,καπως, τα....ΒΑΣΑΝΑ ΜΑΣ .........
 #98529  από Νίκος_76
 Τετ Ιαν 08, 2014 2:53 am
Ας μου πεί κάποιος πότε έγινε κάτι με τέτοιου είδους διαδικασίες. Εδω στις εκλογές πάμε και ψηφίζουμε πρόγραμμα κομματος, και τελικά άλλο πρόγραμμα εφαρμόζεται.
Όλες αυτές οι διαδικασίες εμένα μου φαίνεται ότι υπάρχουν για άλλους λογους. Άλλες, για να σε κρατάνε σπίτι αντί σε άλλες μορφές αγώνα, άλλες για να καλύπτουν το αίσθημα ότι κάτι κάνουμε και μεις για τα πολιτικοκοινωνικά προβλήματα και άλλες για στατιστικούς λογους.
Ας ανοίξουμε και μεις ενα ψηφισμα, για δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία, και άλλο ένα για εργασία για όλους να τελειώσουν τα προβλήματά μας.
Στο μη πιθανό σενάριο ότι θα ψηφίσουν 2.000.000 για να λυθεί αυτό το προβλημα άντε να μας κάνουν τη χάρη και να κάνουν πίσω. Τι κερδίζουν αυτοί και τι εμείς? Αυτοί κερδίζουν χρόνο και οπαδούς για να συνεχίσουν αυτά που θέλουν να κάνουν, και μεις μία ελάφρυνση οικονομική που μάλλον θα αντικατασταθεί από άλλου είδους φόρο.
Το θέμα δεν είναι να γίνεται αυτο που θέλουν οι πολλοί μόνο, το θέμα είναι να το εφαρμόζουν και αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για τους πολλους και όχι για τους λίγους, διαφορετικά από το ένα πρόβλημα θα πέφτουμε στο άλλο.
Καταργήθηκε το 25€. Τι ωραία, σούπερ. Λες να θέλουν να μας λύσουν τα προβλήματα? λες να ξημερώνει ένα καλύτερο αύριο με δαύτους? λες τελικά να κατάλαβαν τι περνάει ο λαός τους?
Ας κατσουμε σπιτι, ίσως τελικά δεν πρέπει να αντιδράσουμε, κάποια στιγμή θα γυρίσουμε στα παλία, τότε .... που κλαιγόμασταν για τα ίδια.
Και για να γίνω πιο κατανοητος για να μην παρεξηγηθώ. Θα μπω και θα ψηφίσω τώρα αμέσως. Δεν με ενοχλεί να το κάνω, στη τελική μου αρέσει να ελπίζω, μου αρέσει και να ρεζιλεύονται, αλλά θέλω να το κάνω ξέροντας ότι τα βάσανά μας δε θα λιγοστέψουν αλλά θα παραταθούν αλλάζοντας μορφή (ειπαμε φευγει το 25€ αλλά αυξάνονται τα τσιγάρα ή μένω ανεργος ή ή ή). Τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό, για να μη μας τρώει η μονοτονία.
Τέτοιου είδους μορφές αγώνα έχουν μόνο ένα όφελος. Να κουβεντιάζουμε (αυτό κάνω και γω τώρα), να μαθαίνουμε από προηγούμενες αντιδράσεις, να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας, να γινόμαστε πιο σοφοί αλλά προς θεού μην περιμένουμε πολλά από τέτοια γιατί μετά ακολουθεί η απογοήτευση και η γενίκευση ότι ό,τι και αν κάνουμε δεν αλλάζει κάτι επειδή ψηφίσαμε στο ιντερνετ.
 #98548  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιαν 08, 2014 4:58 pm
Νίκος_76 έγραψε:Ας μου πεί κάποιος πότε έγινε κάτι με τέτοιου είδους διαδικασίες. Εδω στις εκλογές πάμε και ψηφίζουμε πρόγραμμα κομματος, και τελικά άλλο πρόγραμμα εφαρμόζεται.
Όλες αυτές οι διαδικασίες εμένα μου φαίνεται ότι υπάρχουν για άλλους λογους. Άλλες, για να σε κρατάνε σπίτι αντί σε άλλες μορφές αγώνα, άλλες για να καλύπτουν το αίσθημα ότι κάτι κάνουμε και μεις για τα πολιτικοκοινωνικά προβλήματα και άλλες για στατιστικούς λογους.
Ας ανοίξουμε και μεις ενα ψηφισμα, για δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία, και άλλο ένα για εργασία για όλους να τελειώσουν τα προβλήματά μας.
Στο μη πιθανό σενάριο ότι θα ψηφίσουν 2.000.000 για να λυθεί αυτό το προβλημα άντε να μας κάνουν τη χάρη και να κάνουν πίσω. Τι κερδίζουν αυτοί και τι εμείς? Αυτοί κερδίζουν χρόνο και οπαδούς για να συνεχίσουν αυτά που θέλουν να κάνουν, και μεις μία ελάφρυνση οικονομική που μάλλον θα αντικατασταθεί από άλλου είδους φόρο.
Το θέμα δεν είναι να γίνεται αυτο που θέλουν οι πολλοί μόνο, το θέμα είναι να το εφαρμόζουν και αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για τους πολλους και όχι για τους λίγους, διαφορετικά από το ένα πρόβλημα θα πέφτουμε στο άλλο.
Καταργήθηκε το 25€. Τι ωραία, σούπερ. Λες να θέλουν να μας λύσουν τα προβλήματα? λες να ξημερώνει ένα καλύτερο αύριο με δαύτους? λες τελικά να κατάλαβαν τι περνάει ο λαός τους?
Ας κατσουμε σπιτι, ίσως τελικά δεν πρέπει να αντιδράσουμε, κάποια στιγμή θα γυρίσουμε στα παλία, τότε .... που κλαιγόμασταν για τα ίδια.
Και για να γίνω πιο κατανοητος για να μην παρεξηγηθώ. Θα μπω και θα ψηφίσω τώρα αμέσως. Δεν με ενοχλεί να το κάνω, στη τελική μου αρέσει να ελπίζω, μου αρέσει και να ρεζιλεύονται, αλλά θέλω να το κάνω ξέροντας ότι τα βάσανά μας δε θα λιγοστέψουν αλλά θα παραταθούν αλλάζοντας μορφή (ειπαμε φευγει το 25€ αλλά αυξάνονται τα τσιγάρα ή μένω ανεργος ή ή ή). Τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό, για να μη μας τρώει η μονοτονία.
Τέτοιου είδους μορφές αγώνα έχουν μόνο ένα όφελος. Να κουβεντιάζουμε (αυτό κάνω και γω τώρα), να μαθαίνουμε από προηγούμενες αντιδράσεις, να βγάζουμε τα συμπεράσματά μας, να γινόμαστε πιο σοφοί αλλά προς θεού μην περιμένουμε πολλά από τέτοια γιατί μετά ακολουθεί η απογοήτευση και η γενίκευση ότι ό,τι και αν κάνουμε δεν αλλάζει κάτι επειδή ψηφίσαμε στο ιντερνετ.
:smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-yes: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: :smile-handshake: Νικο !!!Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου !!!!!! Α Π Ο Λ Υ Τ Α !!!!!!!!!!! Ειμαι κι εγω ενα......ΓΝΩΣΤΟ .... ΑΛΗΤΑΚΙ ...Βγαινω στους δρομους ...ΦΩΝΑΖΩ...ΑΠΑΙΤΩ.....Οσο, και οταν, μπορω ,βεβαια........
 #99029  από fillcinefil
 Σάβ Ιαν 25, 2014 6:09 pm
9113 οι υπογραφές. (στπ* Σκίζουμε)

*=σημείωση του ποιητή
 #99394  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Φεβ 02, 2014 12:18 pm
www.newsitamea.gr/ικαη-υπουργικη-αποφασ ... παθησεις[b]ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !!!!!! ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ...ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!![/b]