• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9812  από elena
 Κυρ Οκτ 11, 2009 12:45 am
Δηλαδή είμαι πιο μεγάλη θέλεις να πεις? :(
τελικά είμαι η μεγαλύτερη εδώ μέσα....γεράσαμε?άντε καλέ !!!πάμε να χορέψουμε καλύτερα :D :D

καλό βράδυ... πάω να δω τις Πύλες του ανεξήγητου.... :D :D :D :D
 #9813  από aoratos
 Κυρ Οκτ 11, 2009 12:49 am
Φτουυυυυ αν ήξερα ότι θα σε πείραζε θα άφηνα μεγαλύτερο τον γρίφο. :lol:

Αλλά για να σου μαλακώσω τον αβάσταχτο πόνο να τονίσω το ελαφρά. :P

Καληνύχτα σου!
 #9817  από BISTONAS
 Κυρ Οκτ 11, 2009 8:55 am
καλημερα καλημερα καλημεραααααααααα...... καλη εβδομαδαδα να εχουμε και να ειμαστε ολοι καλα.
 #9819  από αλεξανδρος1
 Κυρ Οκτ 11, 2009 11:54 am
Καλημέρα στην παρέα. Γιώργο τι έγινε άρχισε να σε πονάει απο τώρα που δεν θα πάρεις τίτλο; Μην ανησυχείς θα σε γλυκάνω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε για να σου φύγει η πίκρα.Αντε να σου αφιερώσω και τα 10 καλύτερα γκολ της ομαδάρας.
[youtube]Bx9uhiT0Vvg[/youtube]

Εσείς παίζετε φάρμα και εγώ παίζω φυλετικές μάχες. Μεγάλο κόλλημα.
 #9831  από elena
 Κυρ Οκτ 11, 2009 2:40 pm
Μια μεγάλη καλημέρα σε μια καταπληκτική παρέα!!!! :D :D :D
τι κάνετε είστε όλοι καλά?

εμείς χτες το ξενυχτήσαμε...
στην αρχή δεν ήταν κανείς ...μετά ήρθε ο BISTONAS με τα κρασιά...ήρθε και ο aoratos με το ποτήρι-δεξαμενή,τα ήπιαμε ,γερά όμως ,ολόκληρη κάβα κατεβάσαμε,μετά το ρίξαμε στο τραγούδι και τον χορό...μετά θυμηθήκαμε τα νιάτα μας,συγκρίναμε τις ηλικίες μας...τι θέλω και ρωτάω?αυτή η περιέργεια θα με φάει :D :D
μετά δεν ξέρω τι κάνανε ο aoratos και ο BISTONAS...εγώ χάζευα τον Χαρδαβέλα....βέβαια πριν σκέφτηκα να κόψω τις φλέβες μου ...αλλά λέω άσε...που να καθαρίζω μετά!!!! :D :D :D

εσείς τι κάνατε?περάσατε ωραία?

φιλιά σε όλους!!!
elena trikolore :D
 #9832  από Maria77
 Κυρ Οκτ 11, 2009 3:27 pm
Καλό απόγευμα σε όλη την παρέα! :D :D
Παιδιά τί είναι αυτή η κατάσταση?? Απο την μέρα που μετακόμισα, όλο επισκέψεις έχω...την μία κάποιοι φίλοι, την άλλη οι συγγενείς, οι θείες, τα ξαδέρφια, οι διάφοροι γνωστοί και συναδέλφοι..... :shock:
Δεν λέω πως περνάω άσχημα, μια χαρά είμαι, όταν είναι οι φίλοι ιδιαίτερα περνάμε τέλεια αλλά όταν ξεκινούν οι επισκέψεις με τους συγγενείς "τα πέρνω" λιγάκι! Επιπλέον έχω καταντήσει να μην βγαίνω πουθενά....μόνο επισκέψεις δέχομαι! :shock: Ίσως επειδή είναι η αρχή... ;)

Λοιπόν στις 15/10, την επόμενη Πέμπτη θα βρίσκομαι Αθήνα! :D :D Ενδιαφέρεται κανείς για καφεδάκι?? Κάπου στο κέντρο όμως! Μετά τις επόμενες μέρες θα βγω εκτός Αθηνών...προς Κόρινθο μεριά!

Θα τα ξαναπούμε, φιλιά!!!
 #9834  από aoratos
 Κυρ Οκτ 11, 2009 4:36 pm
Γεια και χαρά σε όλους σας.

Σήμερα ο DJ θα προσφέρει ένα τραγούδι για όσους (βασικά όσες) αισθάνονται γέροι (βασικά γριές)! :P

[youtube]n7CuJ8cR9sg[/youtube]

Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε.
 #9835  από mary_d_ath
 Κυρ Οκτ 11, 2009 4:47 pm
Καλησπέρα σε όλη την "τρελο"παρέα!!
Που ήμουν χθες; Είμαι πολύ χαρούμενη!! :D :D
Στους μάγκες του βοτανικού ξενύχτησα!! Θεοδωρίδου-Μακρόπουλος!! Άπαιχτοι και οι 2 τους!!
Άλλα νέα τώρα!!
Όσο προλαβαίνω και μπαίνω γιατί με ρουφά η καθημερινότητα σιγά-σιγά!!
Από την άλλη Δευτέρα ξεκινώ δουλειά!!
Τι άλλο;
Α, ναι!! Βαφτίστηκα!! Απέκτησα νοηματικό όνομα για να συστήνουμε σε κωφάλαλους και να μη μου φεύγει το χέρι να λέω το όνομά μου γράμμα-γράμμα με το νοηματικό αλφάβητο!!
Το νοηματικό όνομα μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό μας ή ένα χόπι μας και κατόπιν "ωριμης" ( :lol: ) σκέψης αποφάσισα να βαφτιστώ με την κίνηση του bowling, γιατί είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι!!
Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω και πολύ, κάτι πήρε βέβαια το μάτι μου για μια μαγνητική που έκανε η elena και που την έπιασε νευρικό γέλιο μέσα στο μαγνητικό τομογράφο; :lol:
Καλά, δεν παίζεσαι!! Τι σκεφτόσουν μέσα στα ντάγκα-ντούγκα του μαγνητικού τομογράφου;
Εύχομαι να είναι όλα καλά με τη μαγνητική σου, να μαστε καλά γενικά όλοι μας και να έχουμε πάντα τη διάθεση να γελάμε και να μη μας παίρνει από κάτω!!
Maria77, κουραστικές οι επισκέψεις... Και το πιο ενοχλητικό είναι να είναι απροειδοποίητες!! Εύχομαι να τελειώσουν τα "βάσανά" σου σύντομα!!
Φεύγω!! Γμτ, πολύ ζέστη δεν κάνει;
Άντε να χειμωνιάσει επιτέλους!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους-όλες!!
 #9837  από ioanna_melina
 Κυρ Οκτ 11, 2009 5:10 pm
Τι τέλειο συναίσθημα! Εγκαταστάθηκα με το φίλο μου στην....σε μια αρκετά βόρεια πόλη της Ελλάδας τελοσπάντων και συνδέθηκε η γραμμή ίντερνετ! Από σήμερα δηλαδή θα σας μιλώ από εδώ! είμαι ενθουσιασμένη γιατί δεν ξέτερε τι τράβηξα μέχρι να συνδεθώ! :P Μαίρη ντ αθ,καλή αρχή με τη δουλειά!μου άρεσε πολύ που θα ξεκινήσεις τα μαθήματα νοηματικής,εγώ ξέρω να λέω το όνομά μου μόνο ;)Στη σχολή τυφλών?κάποτε έμενα εκεί πιο πάνω,αγίων πάντων :P Αυτά.Έχω μια χαζή χαρά! :P ;) :D
 #9843  από mary_d_ath
 Κυρ Οκτ 11, 2009 6:03 pm
Θα πάω να μάθω και τη γραφή Braille (για τους τυφλούς) μόλις βρω τη σχολή που τη διδάσκει, αυτή είναι πολύ πιο απλή!! Η νοηματική είναι λίγο "παλούκι", όλο μπερδεύω τα δάχτυλα μου, αλλά που θα μου πάει θα τη μάθω!!
Μόνιμα μετακόμισες σε πόλη της βόρειας Ελλάδας;
ΤΥΧΕΡΗ!! Θα έχετε και χιόνια!!
Εμείς εδώ στην Αθήνα σιγά-σιγά γινόμαστε μειονότητα... (είμαι λίγο ρατσίστρια ως προς τη μαζική μετανάστευση που μου χαλάει την πόλη μου και την αισθητική μου, δεν πάει άλλο!! Θέλω ν' ακούω ελληνικά (και σωστά-όχι σπαστά) στους δρόμους!! Αυτό είναι ένα μεγάλο παράπονό μου... :cry: Καλά για την εγκληματικότητα ας μη μιλήσω καλύτερα... )
Τελοσπάντων...
Καλή διαμονή να έχετε και να περνάτε τέλεια!!
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 2901