• ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #97491  από Dimitris-56
 Πέμ Δεκ 05, 2013 9:59 pm
Καλησπέρα παιδιά τώρα ένα μίνα περίπου έχω πόλη μεγάλη υπερένταση δεν ξέρω αν οφείλετε στην πάθηση η αν πάω για να τρελαθώ θέλω την εμπύρηνα σας
 #97493  από costas1968
 Πέμ Δεκ 05, 2013 10:23 pm
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ?
ΑΥΠΝΙΑ?ΝΕΥΡΑ?ΚΥΝΑΣ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)?
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΝΤΟΥΖΑΚΙ,ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ,ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ ΠΡΙΝ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ.
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Ε ΠΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ...
ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΣΟΥ...
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!
:smile-flower:
 #97561  από Dimitris-56
 Παρ Δεκ 06, 2013 9:20 pm
costas1968 έγραψε:ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ?
ΑΥΠΝΙΑ?ΝΕΥΡΑ?ΚΥΝΑΣ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ?ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)?
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΕ ΝΤΟΥΖΑΚΙ,ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ,ΓΑΛΑ ΧΛΙΑΡΟ ΠΡΙΝ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ.
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ Ε ΠΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ...
ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΣΟΥ...
ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!
Καλησπέρα και σε ευχάριστο για την απάντηση έχω αδικαιολόγητα νεύρα και κινώ τα πόδια μου συνέχεια χωρίς να τα ελέγχο δουλεύω πολύ και ξεχνιέμαι από την πάθηση
αλά δεν ξέρω αν η πάθηση συντελεί στην όλοι κατάσταση που είμαι
 #97565  από costas1968
 Παρ Δεκ 06, 2013 11:40 pm
Δώσε άδεια στον εαυτό σου το γρηγορότερο και μάλιστα κάνοντας πράματα που σε ευχαριστούν και μόνο. Η ζωή είναι μία και μάλιστα δεν ...συγχωρεί αν δεν της φερθείς καλά!!!

#97569  από fillcinefil
 Σάβ Δεκ 07, 2013 1:46 am
Φίλε Δημήτρη όπως τα λέει ο Κώστας και άλλα τόσα. Όσο τεντώνεις μιά χορδή τόσο και ποιό κοντά στο να σπάσει την οδηγείς. Η θεραπεία στην (υπερ)ένταση είναι η χαλάρωση.
Δεν ρωτάω αν θέλεις, αν μπορείς, αν γίνεται να πάρεις "άδεια". Να το πώ απλά, έστω μέσα στην δουλειά σου, χαλάρωσε.
fillcinefil.gif
fillcinefil.gif (162.71 KiB) Προβλήθηκε 3363 φορές
Η λύση πολές φορές είναι απλή, αρκεί να πάρεις το μαχαίρι και να κόψεις τον "δεσμό". Είμαι σίγουρος θα το βρείς, και με τον καλύτερο τρόπο, το συντομότερο δυνατόν. Πάρε και έναν "τυφλοσούρτη":
a c d.jpeg
a c d.jpeg (11.14 KiB) Προβλήθηκε 3363 φορές
 #97683  από Dimitris-56
 Δευ Δεκ 09, 2013 8:52 pm
Καλησπέρα και σας ευχαριστώ για της συμπαράσταση σας ευχομε να είστε όσο
γίνετε πάντα καλύτερα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ