H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.
H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.
Κώστα ακόμη και ο ήχος που δεν είναι καλή ποιότητα το τραγούδι είναι εξαιρετικό όπως και η ερμηνεία
Αφού λοιπόν έβαλες Milonga, βάζω κι εγώ με τη σειρά μου ένα αυθεντικό tango, τον Γάτο, που θεωρείτε "αστείο" αφού ακούγεται και το νιαούρισμα
Ιδιαίτερο λοιπόν αλλά αγαπημένο και χαίρομαι που μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας!
Άκουσα αυτό το τραγούδι πριν λίγες μέρες στο ράδιο και ο παραγωγός είχε την ευγενή καλοσύνη να μου πει το όνομα του συγκροτήματος και το τίτλο ώστε να το εντοπίσω στο Internet και να το μοιραστώ μαζί σας φυσικά! Ελπίζω να σας αρέσει!
Συνδυάζει Ινδιάνικη με Ηλεκτρονική μουσική.
και μία πολύ ωραία εκτέλεση του κομματιού από τους Rastrelli cello quartet