• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9637  από vivi_gia
 Τετ Οκτ 07, 2009 10:27 am
Elena kali epituxia! min agxonesai. den lene oti den mporoume na apofigoume xalaronoume kai to apolamvanoume :?: :) tin thetiki mas skepsi tha exeis sintrofia, ki ola tha pane kala :)
 #9638  από elena
 Τετ Οκτ 07, 2009 10:56 am
Καλημέρα :D καλημέρα!!!!
περιττό να σας πω ότι σήμερα το βράδυ ζήτημα να κοιμήθηκα δύο ώρες.... :shock:
βρυκολάκιασσα :D :D :D από το άγχος και την υπερένταση υποθέτω... :?

Lena καλή επιτυχία και σε εσένα!!!γράψε μας πως πήγες!!!

konstantina η μαγνητική που κάνω είναι προγραμματισμένη για κάθε χρόνο,δεν έχω κανένα πρόβλημα ...και το άγχος δεν είναι για τα αποτελέσματα...είναι για το πως θα κάτσω 1 ώρα μέσα στο μηχάνημα...έχω ένα πρόβλημα με τους κλειστούς χώρους :D :D :D οπότε εδώ τίθεται μέγα θέμα....
αλλά εντάξει έχω σκεφτεί τι θα κάνω!!!όχι δεν θα πλέξω :D δεν θα μπω στο site μας :D δεν θα κεντήσω :D δεν θα λύσω σταυρόλεξο :D ....
απλά θα πάρω μαζί μου εικόνες...εικόνες αγαπημένες προσωπικές...εικόνες από αυτά που γράφουμε εδώ...κάτι από τον καθένα σας...πχ.τον Αλέξανδρο να κυνηγάει την κόρη του στην παραλία πάνω -κάτω...την elina στα Γιάννενα...την καφετζού μας Γιούλη με το παστίτσιο...τον aoratο και πως με βάφτισε trikolore ...τα βιντεάκια...το αβατάρ του bistona...τέλος πάντων κάτι μικρό από όλους ξεχωριστά... :D οπότε αν σκέφτομαι όλα αυτά ,νομίζω θα φύγει το μυαλό...

όταν γυρίσω το βράδυ θα σας γράψω πως τα πήγα :D :D
μπορεί και να πάρω και την απάντηση!!!την προηγούμενη φορά (επειδή το κέντρο είναι στα βόρεια προάστια και εγώ μένω στα νότια)μου είχαν πει σε μία ώρα να την πάρω ..οπότε περίμενα και την πήρα!!!

αυτά από μένα....
εσείς είστε όλοι καλά?γράψτε κάτι παιδιά!!!καλά μόνο εγώ γράφω!!!μου φαίνεται ότι έχετε πολλά μυστικά :? καλά κρυμμένα!

καλή συνέχεια στην ημέρα σας
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D

Υ.Γ.konstantina γιατί δεν έρχεσαι και εσύ μαζί μας την επόμενη φορά?
ευχαριστώ vivi_gia !!!εννοείς κάτι σαν το sex? :D :D :D :D(όταν λες να το απολαμβάνουμε?)
 #9639  από christina
 Τετ Οκτ 07, 2009 11:10 am
Έλενα σκέψου θετικά και μην φοβάσαι.. καλά αποτελέσματα!
 #9641  από Maria77
 Τετ Οκτ 07, 2009 11:23 am
Έλενα καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα με την μαγνητική! :)
Όλα καλά θα πάνε, θα δεις...Η σκέψη μας θα είναι μαζί σου και περιμένουμε τα νέα σου το βραδάκι! Πολλά φιλιά!

Φιλιά και σε όλους τους υπόλοιπους! :D
 #9642  από elena
 Τετ Οκτ 07, 2009 11:24 am
Aν πετύχω αυτό που δοκιμάζω θα είμαι απίθανη.... :D :D :D
Αλέξανδρε σου έφτιαξα ένα τανκ διαφορετικό από τα άλλα ....λίγο φρουφρουδένιο!!! :D :D
δεν είναι πολύ ωραίο?με τα χρώματα τα ζωηρά...τα κλασσικά είναι πολύ μουντά!!!

ευχαριστώ christina,Maria77,ioannaZ...θα σας γράψω το βράδυ !!!!
aorate κοίτα... τα πολλά γράμματα δεν βγήκαν ,έκανα μετονομασία του αρχείου...στην επόμενη φάση δεν θα βγαίνουν καθόλου!!!!το παλεύω :D :D :D
Συνημμένα
2.jpg
2.jpg (10.47 KiB) Προβλήθηκε 174 φορές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Τετ Οκτ 07, 2009 11:52 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #9645  από butterfly-
 Τετ Οκτ 07, 2009 11:32 am
Ελενα εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα.
Οσο για την κλειστοφοβία που έχεις για το μηχάνημα
(εγώ το λέω ποντικότρυπα) πάρε κανένανα ηρεμιστικό πριν μπείς.
Εμένα τουλάχιστον με βοηθάει λίγο.

Την καλημέρα μου σε όλη την παρέα. :P
 #9649  από vivi_gia
 Τετ Οκτ 07, 2009 12:48 pm
Elena gia to viasmo to lene ayto... :D :) :P
To sex den eiparxei logos na to apofugoume ;) (mono an den einai kalo) :D
 #9650  από aoratos
 Τετ Οκτ 07, 2009 1:23 pm
Καλή σας μέρα παιδιά.

Κυκλοφορεί ένα βίντεο στο Youtube με μαγνητική αλλά θα στο δείξω μετά Έλενα. :lol: :P
Κοίτα να δεις... έχεις δίκιο που όλοι περιμένουν εμάς να γράφουμε εδώ.
Πρέπει να βρούμε τρόπο αντιμετώπισης οπότε λέω να προβάλλεις την last year φωτογραφία μπας και έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή. :lol:

Για τις φωτογραφίες τώρα... σου είχα γράψει πως να το κάνεις αλλά η πολυχρωμία τελικά σε μπερδεύει. :P
Αυτό που κάνεις εσύ είναι σε συννημμένες εικόνες και σε αυτές φαίνεται το όνομά τους.
Τελοσπάντων θα ψάξω αν υπάρχει πουθενά παράδειγμα με φωτογραφίες αλλιώς θα στο ζωγραφίσω εγώ! :lol:

Άντε περιμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα. :D

Smileeeee
It's not the candid camera. :lol:
 #9651  από elena
 Τετ Οκτ 07, 2009 1:30 pm
καλά θα σε τιμωρήσω :D αλλά όχι ακόμα ...θα έρθει η ώρα σου!!!! :D
για ζωγράφισέ το να σε δω!!!!
και αναλυτικές πληροφορίες ...όχι απέξω -απέξω....

και όσο για την φωτογραφία γιατί δεν βγάζεις μία δική σου μπας και τραβήξεις κόσμο? :D :D
 #9653  από aoratos
 Τετ Οκτ 07, 2009 1:42 pm
elena έγραψε:και όσο για την φωτογραφία γιατί δεν βγάζεις μία δική σου μπας και τραβήξεις κόσμο? :D :D
Να τραβήξουμε κόσμο είπαμε, όχι να τους κόψουμε την όρεξη! :P :lol:
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 2901