• ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ την Κυριακή 10/11 στο MALL

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #96275  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Νοέμ 04, 2013 7:35 pm
:smile-hi: Αγαπουλες ! Μαλλον δεν θα μπορεσω να ερθω :smile-worried:
 #96488  από Στάθης
 Παρ Νοέμ 08, 2013 5:08 pm
Φαίδρα έγραψε:Φυσικά και θα γίνει!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
και θα έχει και υπέροχο καιρό !!!! :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #96497  από effie_m
 Παρ Νοέμ 08, 2013 11:48 pm
Καλησπέρα!

τελικά έκλεισε το ραντεβού για τις 11 ή σκεφτόμαστε για τις 17:00 που πρότεινε ο Thor? :smile-thinking:

Απλά θα έρθω από λίγο μακριά και θα ήθελα να ξέρω σίγουρα... :smile-worried: μην πάω εκεί και κάθομαι μόνη μου...:smile-sadsmile:
 #96506  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Νοέμ 09, 2013 9:22 am
Δυστυχως , δεν θα ερθω :smile-crying: Ειμαι σιγουρη οτι θα περασετε ...θαυμασια ....Εχω καποια ...ιερη υποχρεωση ...Πριν μια εβδομαδα ''εφυγε'' η υπεροχη , πολυαγαπημενη πεθερα μου........ :smile-heart: Ειμαστε , λοιπον, ακομα στις γνωστες διαδικασιες και τελετες.....
 #96512  από Στάθης
 Σάβ Νοέμ 09, 2013 12:53 pm
Θα μαζευτούμε κατά τις 11 Έφη :smile-time: , καλό είναι να μην μπλέξει κανένας μας με το κέντρο :smile-shake: λόγο του Μαραθωνίου. Από Αττική οδό και Ηλεκτρικό, πιστεύω δεν θα υπάρχει πρόβλημα. :smile-sun:

Συλλυπητήρια 'Αννα για την ιερή υποχρέωση. Μακάρι να μπορούσες να έρθεις. Δεν πειράζει την επομένη ! :smile-yes: