Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Πώς είστε?
Aorate αφού δοκιμάσεις τα διάφορα φάρμακα Εlena"..." αν σου κάνουν καλό και δεις διαφορά να τα πάρουμε και εμείς!

Τα κουτάκια τους όμως δεν έπερεπε να ήταν τρίχρωμα? Με τα συγκεκριμένα 3 χρώματα βέβαια, όχι 3 τυχαία!
Γιούλη τί συμβαίνει και δεν είσαι καλά? Εδώ είμαστε για να μοιραστείς τον πόνο σου!
Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να ξεκινήσω μαθήματα μοντέρνου χορού!

Mambo, Salsa, Bαλς....λέτε να τα καταφέρω? Ή απο Salsa θα χορεύω σάλτσα?
Πολύ μου αρέσει σαν ιδέα τώρα δεν ξέρω εαν θα τα καταφέρω...θα πάρω τηλέφωνο να μάθω περισσότερες πληροφορίες!
Πριν λίγες μέρες είχα σκύψει για να πάρω κάτι απο το πάτωμα και την ώρα που σηκώθηκα, ένοιωσα πως είχα χάσει το πάτωμα κάτω απο τα πόδια μου, με δυσκολία κατάφερα να ισορροπήσω

σχεδόν να κατασκοτωθώ

Ήταν λες και δεν μπορούσα να υπολογίσω που βρισκόταν το πάτωμα και πού τα πόδια μου!
Με νευριάσανε και κάτι γνωστοί μου αυτές τις μέρες...με το ζόρι θέλανε να μου προξενέψουν ένα φίλο τους! Τελικά βγήκαμε όλοι μαζί σαν παρέα, μιλήσαμε γενικότερα εκείνο το βράδυ- όλοι σαν παρέα-αλλά μετά μου βγήκε ξινή η συγκεκριμένη έξοδος

Επι μία βδομάδα με έπερναν τηλέφωνο αυτοί οι γνωστοί μου, 2-3 φορές την ημέρα, και μου έλεγαν πως πρέπει να κάνω κάτι και πως ο φίλος τους είναι πολύ καλό παιδί και δεν θα βρώ καλύτερο, πως ο φίλος τους με βλέπει πολύ σοβαρά και θα ήθελε να γίνει κάτι σοβαρό μεταξύ μας! Και όλα αυτά με μία συνάντηση...σε λίγο θα έρχονταν στην πόρτα μου, όλοι μαζί με το μονόπετρο!

Εγώ όμως ήθελα να κυλήσουν τα πράγματα πιό χαλαρά πριν αποφασίσω εάν θα ήθελα να γίνει κάτι! Στο τέλος μετά απο τόσα τηλεφωνήματα και αφού με είχαν πρίξει, νευρίασα και τους έβρισα και τους είπα πως για την δική μου ζωή αποφασίζω μόνον εγώ και πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να με πιέζουν τόοοοσο!!!
Πως τα καταφέρνω και μπλέκω πάντα έτσι...δεν μπορώ να καταλάβω! Τα νεύρα μου.......
Τελοσπάντων θα ηρεμήσω, πού θα μου πάει

Άραγε να πάρω και εγώ κανένα απο αυτά τα χαπάκια που πέρνει ο aoratos????
Καλό βράδυ σε όλους!