H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.
H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.
Σε ό,τι αφορά το άτομό μου, όσα βάζω στις ενότητες blues και jazz, τα έχω είτε σε δίσκους είτε σε cd είτε σε αρχεία στον υπολογιστή μου, πλην λίγων που δεν τα έχω μεν αλλά γνωρίζοντάς τα, μπορώ και τα βρίσκω στο utube. Στα ethnic πολλά τα βρίσκω ψάχνοντας για κάτι άλλο και πέφτω πάνω σε κάτι καινούργιο που μου τραβάει την προσοχή.
Καλή η "φιγούρα" θα σκεφτείτε, αλλά η αλήθεια είναι πως ασχολούμαι από σχετικά μικρή ηλικία με τη μουσική και σε όλη αυτή τη διαδρομή, έχω μαζέψει και μάθει διάφορα!
Σοφια,ολα τα τραγουδια που εχω "βαλει" στο forum μου αρεσουν και φυσικα τα ξερω.
Δεν τα εχω ολα σε cd,δυστυχως,ομως το utube με καλυπτει.
Ακουω απο πολυ μικρη μουσικη.
Το πρωτο κασετοφωνο που θυμαμαι στο σπιτι μας, ειχε αυτες τις τεραστιες κασετες.Τις θυμαστε???
Ημουν 4 χρονων και ακουγα,Ξυλουρη,Νταλαρα και Ποντιακα επειδη αρεσαν στην μαμα μου.
Πω-πωωωωωωωωωωωωωω........σε λιγο θα σας πω και την ηλικια μου.
Σταματω εδω τις αποκαλυψεις.