• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9513  από elena
 Παρ Οκτ 02, 2009 3:31 pm
:D :D :D :D :D :D :D
δεν μπορώ να γράψω τίποτα!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
D :D :D :D :D :D :D
 #9515  από mary_d_ath
 Παρ Οκτ 02, 2009 4:25 pm
Γιούλη Κ. έγραψε:
Mary_d_ath πες μας λεπτομέρειες για τη δουλειά... πήγαν όλα καλά; πώς πέρασες;
Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα, από εβδομάδα (και έχω σκεφτεί και πολλά, διασκέδαση και μάθηση συγχρόνως)!!
Και από εβδομάδα αρχίζω και μαθήματα της ελληνικής νοηματικής γλώσσας!! :D
Έχω χαρεί μόνη μου και κανείς δε με καταλαβαίνει!! :lol: :lol:

Elena και aorate, κάθε μέρα "γράφετε" με τις ατάκες σας!! :lol: :lol:
Κάθε φορά που σας διαβάζω γελάω!! :lol: :lol:

Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #9527  από vivi_gia
 Σάβ Οκτ 03, 2009 10:43 am
[youtube]Hy7Lpcw9ucc[/youtube]
kalimera!! simera ksimeronontas erixne karekles :!: kai einai a rainy day :D
Giouli katse opos eisai erxomai, tha sou ftiakso ego kafedaki oxi pikro omos e? tha perasei upomoni ;)
 #9532  από elena
 Σάβ Οκτ 03, 2009 12:02 pm
Καλημέρα σας !!!τι κάνετε κορίτσια και αγόρια είστε όλοι καλά? :D :D

vivi_gia βροχερή μέρα δεν λες τίποτα!!!και εδώ έβρεχε από το πρωί!!!
αλλά εμάς δεν μας πειράζει...απόδειξη ότι από το πρωί τραγουδάμε!!! :D :D

Γιούλη ξέρω τι θέλεις....ώμο να κλάψεις?αγκαλίτσα?.....
μήπως λόγο να χορέψεις?ότι και να είναι εδώ είμαστε!!!

αχ...αχ..τι να σας πω!!!σήμερα έπρεπε να έρθω στην δουλειά...ατυχία...και δεν είναι μόνο αυτό...
χτες ήμουν σε γάμο...τραπέζι κτλ...κατευθείαν από την δουλειά να τρέξω να ετοιμαστώ...μετά ξενύχτι...κουρέλι είμαι σήμερα!!!
ωραία περάσαμε,μόνο που δεν χόρεψα!!!ήταν συγγενικός ο γάμος ...οπότε είπα να κρατήσω χαρακτήρα...καθόμουν ήσυχα-ήσυχα στην καρεκλίτσα μου...εντάξει που λέει ο λόγος...ήσυχα!!!
εν τω μεταξύ,τις φοβίες μου με τα κτήματα τις ξέρετε...
είχα όμως προμηθευτεί ,αυτοκόλλητα για τα κουνούπια,σπρέυ για τα ζωύφια,υγρό για τα κουνούπια...πήγα οργανωμένη :D :D αλλά τελικά το τραπέζι έγινε μέσα ,λόγω καιρού...θα τα κρατήσω για άλλη φορά!!! :D τα είδε και ο άντρας μου ,μου λέει τι είναι αυτά?του εξηγήσα...
μου λέει μην τολμήσεις!!! :D δεν με δοκιμάζεις...του λέω!!!(του πήρα τον αέρα :D :D )

τι θα κάνετε σήμερα?αύριο έχουμε και να ψηφίσουμε... :? η βλακεία είναι ότι τέσσερα άτομα ψηφίζουμε σε διαφορετικά εκλογικά κέντρα...στον ίδιο δήμο...πρέπει δηλαδή καμμιά -δυό ώρες να τριγυρνάμε για να ψηφίσουμε!!!βαρετό!!!

αυτά προς το παρόν...θα τα ξαναπούμε :D :D φιλιά σε όλους..χχχχχχχχχ

καλό Σαββατοκύριακο σε όλους
καλή ξεκούραση
elena trikolore :D

Υ.Γ.aorate μην ξεχάσεις να παίρνεις τα χαπάκια σου!!!!
 #9535  από aoratos
 Σάβ Οκτ 03, 2009 2:59 pm
Γειά σας, γεια σας, γεια σας!!!

Ελπίζω να είστε καλά όλοι σας.

Ουφφφ σήμερα από το πρωί έτρεχα να βρω εφημερεύον φαρμακείο.
Τελικά προμηθεύτηκα όλη την σειρά που κυκλοφορούσε σε ElenaKati.
Τα υπόλοιπα ήταν σε έλλειψη λόγω της μεγάλης ζήτησης.
Συνημμένα
elenaxor.jpg
elenaxor.jpg (12.85 KiB) Προβλήθηκε 458 φορές
elenaxil.jpg
elenaxil.jpg (16.45 KiB) Προβλήθηκε 458 φορές
elenadin.jpg
elenadin.jpg (25.55 KiB) Προβλήθηκε 456 φορές
 #9541  από elena
 Σάβ Οκτ 03, 2009 6:47 pm
καλησπέρα aorate!!!

Δηλαδή πήρες όλο το kit ..που είχε και την αλοιφή δώρο!!! :D :D μπράβο!!!την Δευτέρα θα είσαι περδίκι!!!!μην ανησυχείς καθόλου...
και μία ερώτηση ...σου έδωσαν δώρο μία βαφή στα χρώματα ...ξέρεις ...τα κλασσικά της elenaston? :D :D
και μία άλλη ερώτηση...γιατί είσαι στα <σχετικά> καλά σου?(έτσι έγραψες την Παρασκευή)τώρα το θυμήθηκα... :D :D
(ότι διαβάζω την μια μέρα ...το θυμάμαι την άλλη...μπορεί και μετά από δύο μέρες...είναι η μέδοθος trikolore elenaphone :shock: ) :D :D

οι υπόλοιποι που είστε?εκτός των πυλών των πόλεων που μένετε?

καλό απόγευμα σε όλους!!!
φιλιά elena trikolore :D
 #9543  από Maria77
 Σάβ Οκτ 03, 2009 7:51 pm
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! :D :D
Πώς είστε?
Aorate αφού δοκιμάσεις τα διάφορα φάρμακα Εlena"..." αν σου κάνουν καλό και δεις διαφορά να τα πάρουμε και εμείς! ;) Τα κουτάκια τους όμως δεν έπερεπε να ήταν τρίχρωμα? Με τα συγκεκριμένα 3 χρώματα βέβαια, όχι 3 τυχαία! :D

Γιούλη τί συμβαίνει και δεν είσαι καλά? Εδώ είμαστε για να μοιραστείς τον πόνο σου!

Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να ξεκινήσω μαθήματα μοντέρνου χορού! :D :roll: Mambo, Salsa, Bαλς....λέτε να τα καταφέρω? Ή απο Salsa θα χορεύω σάλτσα? :shock: :lol: :lol:
Πολύ μου αρέσει σαν ιδέα τώρα δεν ξέρω εαν θα τα καταφέρω...θα πάρω τηλέφωνο να μάθω περισσότερες πληροφορίες!
Πριν λίγες μέρες είχα σκύψει για να πάρω κάτι απο το πάτωμα και την ώρα που σηκώθηκα, ένοιωσα πως είχα χάσει το πάτωμα κάτω απο τα πόδια μου, με δυσκολία κατάφερα να ισορροπήσω :shock: σχεδόν να κατασκοτωθώ :shock: Ήταν λες και δεν μπορούσα να υπολογίσω που βρισκόταν το πάτωμα και πού τα πόδια μου!

Με νευριάσανε και κάτι γνωστοί μου αυτές τις μέρες...με το ζόρι θέλανε να μου προξενέψουν ένα φίλο τους! Τελικά βγήκαμε όλοι μαζί σαν παρέα, μιλήσαμε γενικότερα εκείνο το βράδυ- όλοι σαν παρέα-αλλά μετά μου βγήκε ξινή η συγκεκριμένη έξοδος :shock: Επι μία βδομάδα με έπερναν τηλέφωνο αυτοί οι γνωστοί μου, 2-3 φορές την ημέρα, και μου έλεγαν πως πρέπει να κάνω κάτι και πως ο φίλος τους είναι πολύ καλό παιδί και δεν θα βρώ καλύτερο, πως ο φίλος τους με βλέπει πολύ σοβαρά και θα ήθελε να γίνει κάτι σοβαρό μεταξύ μας! Και όλα αυτά με μία συνάντηση...σε λίγο θα έρχονταν στην πόρτα μου, όλοι μαζί με το μονόπετρο! :shock: Εγώ όμως ήθελα να κυλήσουν τα πράγματα πιό χαλαρά πριν αποφασίσω εάν θα ήθελα να γίνει κάτι! Στο τέλος μετά απο τόσα τηλεφωνήματα και αφού με είχαν πρίξει, νευρίασα και τους έβρισα και τους είπα πως για την δική μου ζωή αποφασίζω μόνον εγώ και πως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να με πιέζουν τόοοοσο!!!
Πως τα καταφέρνω και μπλέκω πάντα έτσι...δεν μπορώ να καταλάβω! Τα νεύρα μου.......

Τελοσπάντων θα ηρεμήσω, πού θα μου πάει ;) Άραγε να πάρω και εγώ κανένα απο αυτά τα χαπάκια που πέρνει ο aoratos????

Καλό βράδυ σε όλους! :D :D
 #9547  από litsa
 Σάβ Οκτ 03, 2009 8:00 pm
υπάρχει και το χάπι της αναισθησίας!!!
βρε τους φίλους μας που ξέρουν το καλύτερο για μας, πριν από μας, για μας!!!
:!: :!:

Κάνε ότι σου λέει η ψυχή σου και φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!
;) ;) ;)
 #9548  από Maria77
 Σάβ Οκτ 03, 2009 8:09 pm
Αυτό συνηθίζω να ακολουθώ Λίτσα μου, σ' ευχαριστώ!
Δεν ξέρω βεβαια εαν θα μου βγει σε καλό! ;)
 #9554  από elena
 Σάβ Οκτ 03, 2009 10:37 pm
Καλησπέρα σας!!!!

ναι κορίτσια τα χαπάκια έχουν κάνει θραύση!!!
:D :D :D :D
το βασικό νομίζω είναι,πέρα από το αστείο και την πλάκα που κάνουμε,ο τρόπος που αντιλαμβάνεται κανείς τα πράγματα...ή μάλλον πως τα αντιλαμβάνομαι εγώ!!!
απλά βρίσκω τρόπο να γελάω ακόμα και με τα πιο δύσκολα... :D και δεν είμαι αναίσθητη...ίσως και να είμαι πιο ευαίσθητη από ότι θα έπρεπε...μπορεί!!!

Maria77 ίσως θα έπρεπε σε αυτούς τους γνωστούς να τους κάνεις ένα δώρο!!!
την συμμετοχή τους σε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο:"Όρια και οικειότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις"...θα μάθουν μέχρι που μπορούν να φτάνουν και που πρέπει να σταματούν!!!
η άλλη λύση είναι το χαπάκι αναισθησίας που είπε η Λίτσα!!!αλλά γιατί πρέπει να αλλάξεις εσύ?
η άλλη λύση τους διώχνεις από κοντά σου χωρίς να ταράζεσαι και να νευριάζεις...είναι οι γνωστοί φίλοι σου?μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις την σχέση που έχεις μαζί τους?

ανησυχώ για τους υπόλοιπους... :? αλλά όχι λάθος!!!θα ετοιμάζονται για αύριο :D ναι μεγάλη μέρα δεν το συζητώ!!! :D

Να έχετε ένα πολύ όμορφο Σαββατόβραδο
καλό ξημέρωμα elena trikolore :D

Y.Γ τελικά δεν τα κατάφερες με το αβατάρ?
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 2901