• Για πολλες κλωτσιες το κρατος και τα ταμεια....

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #95095  από tarirs
 Δευ Σεπ 30, 2013 10:43 am
Δεν ξερω αν ο τιτλος ειναι σωστος αλλα ειμαι πολυ αγανακτισμενος,με αυτο που δηθεν λεγετε κρατος....

Πως εχει το πραγμα....οπως αρκετοι ξερετε,μετα απο πολλα λαθη και ταλαιπωρια,ειχα περασει σε 3 μηνες 4 επιτροπες...για διωρθωση των λαθων....μεχρι τοτε πληρωμη γιοκ...δηλαδη 1/5 χρονο απληρωτος....
Τελικα στην τελευταια επιτροπη που περασα αρχες Σεπτεμβρη,και πηρα αποτελεσματα πριν 1 μηνα,μου εβγαλαν παλι συνταξη,με παραπληγικο,αλλα σημερα που κατεθεσε τα χαρτια η συζηγος,να προχωρησει η πληρωμη,της ειπαν το θεικο...!!!!!!
ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ,ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ!!!!!

Βρε κουφαλες με ρωτατε ποσα χρωσταω που με την συνταξη που θα μου δινεττε στα 300 € τοσο δικαιουμε....δεν φτανουν ουτε για παστεμπο....με μικρο παιδι που εχω....

ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ? ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΚΕΠΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ....!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ....
 #95099  από tarirs
 Δευ Σεπ 30, 2013 11:20 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε::scared-eek: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack:
Αννα εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον αλλον..? Διοτι μπορει να εχω χασει επεισοδια....
Εσυ με την 2βαθμια τι εκανες....?
 #95100  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Σεπ 30, 2013 11:21 am
tarirs έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε::scared-eek: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack:
Αννα εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον αλλον..? Διοτι μπορει να εχω χασει επεισοδια....
Εσυ με την 2βαθμια τι εκανες....?
:greetings-waveyellow: Σου εστειλα μηνυμα !!!!!!!! Την β'βαθμια .....? Περιμεεεεεεεενω ....
 #95135  από fillcinefil
 Τρί Οκτ 01, 2013 12:10 am
300 σύνταξη; Πως γίνετε αυτό; Αν δεν θές δημόσια please σε pm.
 #95143  από tarirs
 Τρί Οκτ 01, 2013 8:10 am
fillcinefil έγραψε:300 σύνταξη; Πως γίνετε αυτό; Αν δεν θές δημόσια please σε pm.
Οταν σε βρισκει η ΣΚΠ νεο σε ηλικια,πανω που αρχιζεις και εργαζεσε...και σχεδον δεν εχεις ενσημα καθολου,τοσα δικαιουσε.....δυστυχως δεν προλαβα να εγαστω,και με βρηκε η ΣΚΠ παρα πολυ.....