• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9495  από elena
 Παρ Οκτ 02, 2009 12:37 pm
δηλαδή τι θέλειςνα μου πεις aorate? :D :D :D :D

μήπως είναι το ίδιο πρόσωπο?και πατέρας και μάνα και κόρη κτλ...?
 #9500  από vivi_gia
 Παρ Οκτ 02, 2009 12:52 pm
exo na po oti mperdeutika tamala!!!!!!!
Malon prepei na to vrei kanenas eksipnos ayto. Elena vale ta dinata sou na mas vgaleis asproprosopous :D
 #9501  από elena
 Παρ Οκτ 02, 2009 12:58 pm
Ερώτηση ....

-τι αποκτάει μία ξανθιά(βαμμένη)αν βάψει τα μαλλιά μαύρα?
-ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ!!!!

προλαβαίνω ?δεν προλαβαίνω ούτε αυτό να κάνω!!! :D :D :D
οπότε vivi_gia ...θα σε απογοητεύσω!!!

αλλά επειδή ο aoratos είναι στα καλά του σήμερα ... :o νομίζω θα μας δώσει την λύση!!!!
 #9502  από aoratos
 Παρ Οκτ 02, 2009 1:06 pm
Παραξενεύεσαι που είμαι στα "σχετικά" καλά μου ε; :lol:

Λοιπόν εξίσου ενδιαφέρουσα όσο το θέμα ήταν η μια από τις απαντήσεις που διάβασα στην προηγούμενη δημοσίευση
Με μια λογική προσέγγιση κατέληξα στο ότι το συγκεκριμένο παράδοξο έχει ένα βασικό πρόβλημα. Πώς ξεκινά η ιστορία; Πώς προέκυψε η Jane;
Η ιστορία υπονοεί ότι αυτός ο κύκλος θα συνεχίζεται επ' άπειρον. Η Jane θα εγκαταλείπεται το 1945 στο ορφανοτροφείο, θα ερωτεύεται κ θα μένει έγκυος το 1963, θα γεννάει, θα αλλάζει φύλλο κ θα τις κλέβουν το μωρό, θα συναντάει το 1970 τον μπάρμαν-χρονοαστυνόμο, θα επιστέφει στο παρελθόν (στο 1963) για να ερωτευθεί τον νεαρό εαυτό της κ θα τον καθιστά έγκυο, θα ταξιδεύει στο μέλλον στο 1985 για να γίνει χρονοαστυνόμος, θα επιστρέφει στο 1970, θα συναντάει τον μέθυσο εαυτό της, θα επιστρέφει μαζί με τον μέθυσο στο 1963 οπότε κ γίνεται μάρτυρας του ειδυλλίου, θα ταξιδέυει 9 μήνες μπροστά, θα κλέβει το μωρό από το μαιευτήριο κ θα το επιστρέφει πίσω στο 1945 στο ορφανοτροφείο οπότε κ η λούπα θα αρχίζει ξανά από την αρχή.
Δεν είναι δυνατόν η Jane του 1ου κύκλου να είχε πατέρα τον μελλοντικό εαυτό της. Άρα θα πρέπει να γεννήθηκε από δύο άλλους γονείς, με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Ποιος είναι ο ξένος που συναντά κ ερωτεύεται την 1η φορά; Δεν μπορεί να είναι ο εαυτός της καθώς ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί η λούπα. Ποιος κλέβει την κόρη της από το ορφανοτροφείο; Ποιος είναι ο μπάρμαν που συναντά το 1970;
Αυτά τα πέντε πρόσωπα (2 γονείς + 1ος έρωτας + 1ος κλέφτης + 1ος μπάρμαν)πρέπει να υπάρχουν κ να είνα διαφορετικά από τη Jane, αλλιώς δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσει η ιστορία.
Μετά η παράνοια μπορεί να συνεχιστεί από ένα μόνο πρόσωπο, αρκεί ο 1ος μπάρμαν να κλέψει τη νεογέννητη Jane (που θα ξεκινήσει τον 2ο κύκλο) κ να την επιστρέψει στο 1945 αφήνοντάς την στο ορφανοτροφείο.
Αξιοσημείωτο είναι κ το γεγονός ότι η Jane δεν βιώνει καθόλου την δεκαπενταετία 1970-1985 με καμιά από τις μορφές της. Την παρακάμπτει τελείως κάθε φορά...
Σύμφωνα με αυτή τη λογική μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα υποτυπώδες γεννεαλογικό δέντρο, γεμάτο αγνώστους βέβαια.
Η προσέγγιση που κάνω βασίζεται σε αυτό που εγώ θεωρώ κοινή λογική κ όχι σε κάποια σύνθετη μαθηματική σκέψη.
Εάν έχω κάνει κάποιο λογικό σφάλμα παρακαλώ τους μαθηματικούς της παρέας να με διορθώσουν.

Σας μπέρδεψα περισσότερο; :P
 #9504  από elena
 Παρ Οκτ 02, 2009 1:31 pm
Να σου απαντήσω ποιός έδωσε την απάντηση σε αυτό το χρονικό παράδοξο,που σου έκανε εντύπωση?
-ΕΣΥ!!!! :D :D :D
και μην πεις ΟΧΙ...είναι ακριβώς ο τρόπος που σκέφτεσαι και γράφεις.... :D :D :D :D
 #9507  από aoratos
 Παρ Οκτ 02, 2009 1:37 pm
Θα σε απογοητεύσω Έλενα μου, δεν ήμουν εγώ.

Ήταν τόση η έκπληξη μου την ώρα που το διάβαζα που δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτε.
Είχα πάθει αυτό που λένε Ποικιλόχρους Ελενίαση. :P
 #9508  από elena
 Παρ Οκτ 02, 2009 1:48 pm
Ποικιλόχρους Ελενίαση? :D :D :D
λοιπόν άκου τι θα κάνεις!!!τρείς φορές την ημέρα θα παίρνεις ελεναμόλ των 500mg...
θα κάνεις γαργάρες με ελεναξύλ....και εντριβές με ελεναθόλ...
πρέπει να ξεκινήσεις αμέσως θεραπεία γιατί μέχρι την Δευτέρα δεν σε βλέπω να την βγάζεις καθαρή....και όχι τίποτα άλλο ...ποιόν θα πειράζω?δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!!!
και αν χρειαστεί.... να εμβολιαστείς...με ελεναθλούκ!!!! :D :D
 #9509  από Γιούλη Κ.
 Παρ Οκτ 02, 2009 2:39 pm
Καλημέρα... καλημέρα... σε όλους :lol: :lol:

Δύσκολη μέρα η σημερινή :evil: το ότι έχω χάσει δυο μήνες από την όποια καθημερινότητα και τις κλασσικές φυσικοθεραπείες... με έχει στείλει πίσω αδιάβαστη :roll:

Μήπως Aorate να χρησιμοποιήσω τους χρονοταξιδιώτες και να αλλάξω μερικά γεγονότα; :roll: γιατί για να απαντήσω στην ερώτηση... ούτε λόγος :roll:

Τέλος πάντων για καφέ... μην περιμένετε :oops: αν έρθετε φτιάξτε μου και μένα ένα φραπέ μέτριο προς το πικρό, να πάνε κάτω τα φαρμάκια :oops:

Mary_d_ath πες μας λεπτομέρειες για τη δουλειά... πήγαν όλα καλά; πώς πέρασες;

Κατά τα άλλα ησυχία... δεν έχω κουράγιο ούτε να γράψω :oops:

Φιλιά σε όλους και καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε :lol: :lol:
 #9510  από elena
 Παρ Οκτ 02, 2009 2:44 pm
Γιούλη καλημέρα !!!τι έπαθες καλέ?ποιά φαρμάκια?
μήπως πρέπει να εμβολιαστείς και συ με ελεναθλούκ? :D
 #9512  από aoratos
 Παρ Οκτ 02, 2009 3:22 pm
Εμβόλια δεν κάνω γιατί σταμάτησα να βγάζω δόντια! :lol:

Έτρεξα όμως να προμηθευτώ το Elenamol. Είμαι σίγουρος ότι επιδρά θετικά πάνω μου! :D
Συνημμένα
Elenamol.jpg
Elenamol.jpg (23.17 KiB) Προβλήθηκε 112 φορές
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 2901