• εκπομπη στο star

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #94827  από eleni POL
 Δευ Σεπ 23, 2013 1:34 pm
Καλημέρα!

Την είδα την εκπομπή!Την περίμενα μάλιστα και δε κοιμήθηκα γιατι ήταν αργά το μεσημέρι.

Είδα μερικά θετικά στην εκπομπή ,εκτός απο όλα τα αρνητικά που παρατηρήθηκαν προηγουμένως.

Πρώτα πρώτα οι ανάγκες της τηλεθέασης δεν αναιρούν το γεγονός οτι ...χρειάζεται θάρρος και δύναμη να ανακοινώσεις οτι το είδωλο ...εχει αχίλλειο πτέρνα.

Υστερα περιέγραψε μια αγωνία που έχουμε βιώσει όλοι μας ...το δρόμο μεχρι τη διάγνωση.
Ακόμη την αντιμετώπιση απο τους γιατρούς ..."θέλεις ψυχοφάρμακα" .

Επίσης είπε την αλήθεια μας που πρέπει να τη γνωρίζει η κοινωνία γύρω μας.Οτι δηλαδή έχουμε τις μέρες μας ,μια μέρα καλά και μια άλλη χάλια.Επειδή είμαστε μέσα οταν είμαστε στα "κάτω" μας
δε σημαίνει οτι είμαστε καλά
.

Οσο για τη γιατρό που ...διαφήμισε ,με μια γρήγορη αναζήτηση στο Φόρουμ -καραγεωργίου-
ούου! την έχουμε διαφημίσει εδώ τόσο που δε χρειάζεται άλλο.
:shhh: μη μας πάρει είδηση ο adm. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #94828  από nina1972
 Δευ Σεπ 23, 2013 1:47 pm
βικακι έγραψε:Κακή συμπεριφορά ο πόνος.......χμ.....να και κάτι καινούριο....βέβαια όταν πονάω γίνομαι και ιδιότροπη...οπότε - κακή συμπεριφορά! Τεσπα..... έλεγα λοιπόν ότι πονάω, πονάνε παλάμες, δάχτυλα, πατούσες,μουδιάζουν αριστερό χέρι όταν σηκώνω βάρος ή το κουράζω, αριστερό πόδι όταν κουράζομαι και το πρόσωπο 9αυτό ανεξάρτητα κούρασης).....εντάξει έχω και θάμπωμα στα μάτια - τώρα που σας γράφω γιατί είχα μια κουραστική μέρα αλλά και κάθε μέρα τέτοια ώρα κι αν δεν ξαπλώσω δε βλέπω να βγάζω το υπόλοιπο....ώρα για το νευρολόγο ε;

:greetings-waveyellow: γεια σου Νινα και παίδες,
εγώ λέω να κάνω παρέα στην Νίνα γιατί είμαι μία από τα ίδια.Αλλαγή εποχής;Θα δείξει.
Νίνα αγκαζέ και φύγαμεεεεε![/quote]

Πάμε Βικάκι! Όπου μας βγάλει όμως! δε γουστάρω προορισμούς! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #94830  από costas1968
 Δευ Σεπ 23, 2013 2:09 pm
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ!!
Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ ΚΑΙ Η ΣΚΠ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ / ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΕΙΧΕ (ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΗΛΑΔΗ...).
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΣΤΗ...ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ...ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΑ ΕΧΕΙ (ΑΝ ΕΧΕΙ...)
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΝΟΜΙΖΩ.
:text-thankyouyellow:
 #94831  από Κωνσταντίνα
 Δευ Σεπ 23, 2013 3:14 pm
LL--MM έγραψε:...............................................................
http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Dominique_Bauby
Βικυ μου, εγώ σου λέω :bow-yellow: αλλά άλλοι δινουν σαν απάντηση :eusa-naughty: την ιστορία του ζαν-ντομινικ ή και του φωκομελούς που "έκανε τόσα πολλα"- Nick Vujicic, viewtopic.php?f=44&t=3341 όπου Αννα, Κώστας και η ταπεινότης μου εκθέσαμε το ίδιο σκεπτικό.

Όταν δημοσιεύω κάτι, το κάνω πάντα με διάθεση τη θετική αφύπνιση.
Στο δικό μου πλανήτη ιστορίες ανθρώπων που υπερέβησαν εαυτόν, με φωτίζουν.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Ναι, ήθελε να γράψει τέτοιο βιβλίο αυτός ο άνθρωπος: στη θέση του, όμως, ποιός θα ΕΠΕΛΕΓΕ αυτή την ακινισία ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ;;; Φυσικά και είχε αυτή την τεράστια θέληση, αλλά δε θα προτιμούσε να ζήσει με γυναίκα και παιδιά και να χαρεί τη φήμη ενός βιβλίου, έστω λιγότερο μπεστ σελλερ, και να επικοινωνήσει αλλιώς βρε αδερφέ- με τους αναγνώστες του;

Ποιός εδώ μέσα φαντάζεται ότι αυτήν τη "ζωή" ήταν που ζητούσε;;; Ή ότι ο φωκομελής δεν ήθελε να έχει τα μέλη του; Αποδεχόμαστε τις δυσκολίες των άλλων επειδή μας εντυπωσιάζουν και απαιτούμε από τους γύρω να μην προσπαθούν να μειώσουν, να μην αναφέρουν καν, τα προβλήματα τα εγκύτερα, του "πλησίον";

Όταν λέω, ερωτήσεις που διατυπώνονται σαν σχήμα λόγου κι όχι για να απαντηθούν, αφού οι απαντήσεις είναι αυτονόητες αλλά κυρίως περιττές, εννοώ αυτά που ρωτάς .

Και μην ξεχνάμε και την Κλώντ Μεντιμπίλ: Αν δεν υπήρχε αυτή, δεν πα να'χε ο Ζαν-Ντομινικ όοολη τη θέληση του κόσμου, θα είχε πεθάνει, όπως και έγινε, βέβαια, και δίχως αυτή τη μεταθανάτια φήμη... Θέλουμε να ελπίζουμε ότι τουλάχιστον κάποια παρηγοριά πήρε... Πόσο τη χάρηκε τη φήμη αυτήν όμως; :clap: :clap: :clap:

Ευτυχώς εκτός από την ατυχία του εγκεφαλικού, είχε την τύχη να έχει ένα περιβάλλον που αφουγκράστηκε την επιθυμία του και του παρείχε όλες τις προϋποθέσεις να "ζήσει" πριν πεθάνει πεθαίνοντας.

Η γιαγια η Κασσάνδρα
[/quote]
Θα επιμείνω
«Υπάρχουν τάχα σ’ αυτό το σύμπαν κλειδιά για το δικό μου σκάφανδρο; Γραμμή του μετρό δίχως αφετηρία και δίχως τέρμα; Υπάρχουν χρήματα ικανά να μου ξαναδώσουν την ελευθερία μου; Θα πρέπει να συνεχίσω το ψάξιμο. Σ’ άλλους κόσμους. Και ξεκινώ.» Ζαν-Ντομινίκ Μπομπί
Ας ξεκινήσουμε (όσοι δεν το έχουμε κάνει ακόμα), το ψάξιμο να βρούμε το κατάλληλο κλειδί για το δικό μας σκάφανδρο, επειδή το σκάφανδρο είναι εδώ και το φοράμε.
 #94832  από LL--MM
 Δευ Σεπ 23, 2013 3:32 pm
Διπλή επανάλληψη... Λυπαμαι, δεν εμπεδώνω τέτοια
 #94833  από Κωνσταντίνα
 Δευ Σεπ 23, 2013 3:37 pm
eleni POL έγραψε:Καλημέρα!

Την είδα την εκπομπή!Την περίμενα μάλιστα και δε κοιμήθηκα γιατι ήταν αργά το μεσημέρι.

Είδα μερικά θετικά στην εκπομπή ,εκτός απο όλα τα αρνητικά που παρατηρήθηκαν προηγουμένως.

Πρώτα πρώτα οι ανάγκες της τηλεθέασης δεν αναιρούν το γεγονός οτι ...χρειάζεται θάρρος και δύναμη να ανακοινώσεις οτι το είδωλο ...εχει αχίλλειο πτέρνα.

Υστερα περιέγραψε μια αγωνία που έχουμε βιώσει όλοι μας ...το δρόμο μεχρι τη διάγνωση.
Ακόμη την αντιμετώπιση απο τους γιατρούς ..."θέλεις ψυχοφάρμακα" .

Επίσης είπε την αλήθεια μας που πρέπει να τη γνωρίζει η κοινωνία γύρω μας.Οτι δηλαδή έχουμε τις μέρες μας ,μια μέρα καλά και μια άλλη χάλια.Επειδή είμαστε μέσα οταν είμαστε στα "κάτω" μας
δε σημαίνει οτι είμαστε καλά
.

Οσο για τη γιατρό που ...διαφήμισε ,με μια γρήγορη αναζήτηση στο Φόρουμ -καραγεωργίου-
ούου! την έχουμε διαφημίσει εδώ τόσο που δε χρειάζεται άλλο.
:shhh: μη μας πάρει είδηση ο adm. :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Όταν η Oρθούλα νόσησε, έτυχε να τη συναντήσω στο γενικό κρατικό που έκανα τη θεραπεία μου (tysabri).
Τη ρώτησα ευθέως ενώ δεν είμαστε και φιλαράκια,-Ορθούλα τι κάνεις εδώ πέρα;;και μου απαντά ένα "κοριτσάκι" φοβισμένο με ένα επιτιδευμένο πλαστικό χαμόγελο-δεν ξέρω.........Έκανε γ' σφαιρίνη.Της απαντώ αφού κατάλαβα το άγχος της.-Μη "μασήσεις" Μου πιάνει το χέρι και μου λέει σ΄ευχαριστώ.

Ελένη μου θα συμφωνήσω μαζί σου :romance-kisscheek:
 #94837  από anty
 Δευ Σεπ 23, 2013 8:32 pm
Καλησπερα!
Ουτε και εγω ειμαι fun της Ορθουλας αλλά ρε παιδια μην την πιασετε από τα μουτρα...
Πριν 2 χρονια που ειχε βγει και ειχε πει οτι ειχε καποιο προβλημα υγείας πιστευω οτι ολοι εμεις ειχαμε καταλάβει τι εχει από την πρώτη στιγμή. Δεν μπορώ να καταλάβω αφού εκανε όλες τις εξετασεις, νοσηλευτηκε γιατι αργησαν να τις πουν τι εχει;;;Κατα την αποψη μου καλα εκανε και βγηκε στην τηλεοραση. Τωρα το οτι βγηκε στην Τατιανα ειναι αλλη υπόθεση, αλλά οσοι την παρακολουθουνε ξερουμε οτι δινει εμφαση περισσοτερο στις προσωπικες ιστορίες και οχι για το γενικο θεμα... Παντως ειναι καλο να ακουγεται η σκπ ακομα και απο "διασημους ανθρωπους" (το εβαλα σε εισαγωγικα για ευνοητους λόγους). Εξαλου οσοι μαθαινουν και για μας θα λενε, "ελα μωρε αυτο το εχει και η Ορθουλα". Δεν θα φανταζει τοσο τρομακτικο!!!
Γιατι λοιπον οχι!!!!
 #94850  από fillcinefil
 Τρί Σεπ 24, 2013 1:14 am
Ρε παιδιά εγώ που δούλευα "βετζινάς" το κουβέντιαζα με τους βυτιοφορείς (καναδυό που τους θεωρούσα φιλαράκια).
Η κυρία, (δεν την ξέρω) τηλεβιζού είναι και άρα με τις τηλεβιζούδες το κουβέντιασε. Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε ακόμη. Έχουμε και τα δικά μας.

[*]Τηλεβιζού = άτομο της τηλεβιζιόν (προσοχή στον τονισμό) :greetings-waveyellow:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11