• ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #92552  από aliCaki
 Δευ Ιούλ 01, 2013 1:08 am
Καλησπέρα σε όλους! Κάνω μια έρευνα σχετικά με τη μαζική εστίαση για τους ανθρώπους που λόγω αυτοάνοσων νοσημάτων δεν μπορούν να καταναλώνουν αλάτι και ζάχαρη (είτε περιοδικά λόγω χορήγησης κορτιζόνης, είτε σε σταθερή βάση όπως οι διαβητικοί).
Η βοήθεια όλων σας είναι πολύτιμη. Όποιος μπορεί να αφιερώσει λιγότερο από 10 λεπτά για να συμπληρώσει ένα μικρό ερωτηματολόγιο ας μου στείλει ένα mail στο alikizaon@hotmail.com για να του το προωθήσω.
Να ενημερώσω ότι το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο. Επίσης, επειδή φτιάχτηκε με σκοπό να μοιραστεί σε έντυπη μορφή, αντί να κυκλώσετε, μπορείτε στο τέλος της επιλεγμένης απάντησης να προσθέσετε ένα θαυμαστικό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aliCaki την Δευ Ιούλ 01, 2013 12:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #92558  από marian77
 Δευ Ιούλ 01, 2013 11:38 am
γειά σου!!! κάνεις κάποια πτυχιακή; είσαι πάσχουσα; πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω. :greetings-waveyellow:
 #92603  από fillcinefil
 Τρί Ιούλ 02, 2013 2:15 am
Αλικάκι, γιατί δεν το βάζεις συνημένο στο μήνημα; (για να μήν χρονοτριβούμε). Μέσα κι'εγώ.
 #92637  από aliCaki
 Τρί Ιούλ 02, 2013 2:35 pm
Καλησπέρα, προσπάθησα να το βάλω αλλά μου βγάζει μια ειδοποίηση ότι δεν μπορώ να ανεβάζω αρχείο .docx :/
Αν είναι εύκολο στείλτε μου σε pm το mail σας για να σας το προωθήσω. Ευχαριστώ και πάλι