• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9187  από mary_d_ath
 Σάβ Σεπ 26, 2009 4:52 pm
elena έγραψε: Mary_d_ath ξέρω για ποιό μιλάς...λές για το <ηλεκτρικό τσιγάρο>(νομίζω έτσι λέγεται)το πουλάνε τα φαρμακεία,και κοστίζει περίπου 80-90 ευρώ....το είχε πάρει μία φίλη μου,μάλλον συμφοιτήτριά μου από τα σεμινάρια,και ήταν κατενθουσιασμένη...αλλά έχω να την δω από το Μάιο
και δεν ξέρω αν τελικά τα κατάφερε!!!μου έλεγε ότι ανάβει και φωτάκι μπροστά ,σαν φωτίτσα,βγάζει ,και καλά ,καπνό,και εσωτερικά παίρνει κάτι αμπούλες με διάφορες γεύσεις...βανίλια...κλασσική γεύση καπνού...κτλ...
όλο και σε κάποιο μάθημα θα συναντηθούμε,οπότε θα μάθω νέα και θα σου πω....!!!
για μένα ,ακόμα δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω!!!

Μπα, σιγά μην δώσω 90 ευρώ... :lol: :lol:
Για άλλο λέω, παίρνει αμπούλες νικοτίνης και είναι της εταιρίας nicorette.
Ένας γνωστός μου που το πήρε μου είπε ότι κάνει γύρω στα 25-30 ευρώ, αναλόγως των πόσων αμπούλων θα αγοράσεις φυσικά. Μετά παίρνεις τα ανταλακτικά και είσαι οκ...
Αυτό θα πάρω, αλλά από το νέο έτος, που να τρέχω τώρα σε φαρμακεία, βαριέμαι... :lol: :lol:
 #9195  από Maria77
 Σάβ Σεπ 26, 2009 7:15 pm
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! :D :D
Αυτό που έγραψε ο BISTONAS για τον ίδιο και τον αδερφό του με άφησε έκπληκτη! Φοβερό και πολύ με στεναχώρησε :shock: Βέβαια την πρώτη έκπληξη την είχα χτες όταν μου είχε πει το ίδιο ακριβώς και η κοπέλα που είχα γνωρίσει! Τελικά είναι κάποια γονίδια που προϋπάρχουν στον οργανισμό μας και μετά απο κάποια δύσκολη κατάσταση κάνει την εμφάνισή της η ασθένεια?? :roll:

Έλενα μου, καλά είμαι...πολύ καλά θα έλεγα! Δεν έχω κανένα σύμπτωμα αυτήν την περίοδο, ευτυχώς! :)

Πολλά φιλιά σε όλους και καλό σαββατόβραδο! :D
 #9198  από mary_d_ath
 Σάβ Σεπ 26, 2009 7:55 pm
Μπορεί να είναι και γονιδιακό το θέμα, ποιος ξέρει, τα γονίδια γενικά κρύβουν πολλά... Μία λανθασμένη ένωση γονιδίων και οι γενετικές πληροφορίες κάποια στιγμή "ξυπνούν", πολλά τα σενάρια!!
Καλό απογευματόβραδο σε όλους!!
Σάββατο σήμερα!! Φροντίστε να διασκεδάσετε!!
 #9210  από BISTONAS
 Κυρ Σεπ 27, 2009 10:01 am
καλημερα σε ολους . οσο για την φιλη μας δεν δηνω πολες πιθανοτητες οτι ειναι γονιδιακο γιατι και οι δυο ειχαμε ατυχηματα που δικαιολογουν πυστευω την υπαρξητης. δεν βαριεσε τι νοημα εχει πλεων :?: καλα να ειμαστε να την καλαμπουριζουμε. ;) ;) ;)
 #9211  από Maria77
 Κυρ Σεπ 27, 2009 10:17 am
Καλημέρα, καλημέρα! :D
Σήμερα ήρθα στο καφενείο πρωί, πρωί! Γιούλη έτοιμοι οι καφέδες? Να σε βοηθήσω λιγάκι!

BISTONA, πολύ καλά τα λες! Δεν έχει πλέον σημασία, καλά να είστε και καλά να είμαστε όλοι μας :)

Καλή Κυριακή σε όλους!!!
 #9212  από BISTONAS
 Κυρ Σεπ 27, 2009 10:23 am
ρε παιδια αφηστε θα κανω εγω τους καφεδες σημερα. αλλα να... ξερετε...μου τελειωσε η ζαχαρη.
 #9213  από vivi_gia
 Κυρ Σεπ 27, 2009 10:40 am
kalimera se olous!! ti tha ginei tha pioume kana kafedaki simera? Kuriakatiko xeimoniatiko pleon proino me ena elliniko kafedaki kai kouventoula mia xara einai.
 #9214  από Γιούλη Κ.
 Κυρ Σεπ 27, 2009 10:43 am
Καλημέρα σε μια συννεφιασμένη Κυριακή :lol: μήπως μπήκε ο χειμώνας και δε μας το έχει πεί; μήπως χτύπησε την πόρτα, δεν ακούσαμε και μπήκε απρόσκλητος; Θα δείξει :roll:

Έφτιαξα το καφεδάκι μου... κάνω το τσιγαράκι μου, το οποίο δεν έχω βάλει καν σε χρονοδιάγραμμα για να το κόψω :roll: και περιμένω παραγγελίες :roll:

Διαβάζοντας τα προηγούμενα, αυτό που με έχει ταρακουνήσει φυσικά είναι η περίπτωση δίδυμων ομοιοπαθώντων :( Και θα καταθέσω κι εγώ κάτι που έμαθα τελείως πρόσφατα... να έρθει να δέσει το γλυκό :( Στο φυσικοθεραπευτή που πηγαίνω, είναι και μια κυρία που έρχεται για τον ώμο της (άσχετο αυτό), η οποία έχει ένα γιο με διαγνωσμένη εδώ και αρκετά χρόνια τη σκπ, πρόσφατα όμως και μετά από κάποιες ενοχλήσεις στα μάτια, ανακάλυψε πως έχει κι αυτή τη φιλενάδα μας τη σκπ :o Τώρα ξέρω πως σας έκανα την καρδιά περιβόλι :oops: αλλά και η δικιά μου έτσι έχει γίνει :oops:

Να συνεχίσω τον καφέ μου σφυρίζοντας αδιάφορα; να πάρω φόρα και να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο; να πάρω φόρα και να πηδήξω από τον 5ο; (αυτό το έκανε κι ο Ζαχόπουλος και είδαμε τα χαϊρια του)...

Λοιπόν το ψάχνουμε... ρωτάμε... κι ότι μάθουμε... τα ξαναλέμε :roll:

Άλλος πρωινό καφεδάκι; να πάνε κάτω τα φαρμάκια; ή λόγω Σαββατόβραδου ξενυχτήσατε και σας έχει πλακώσει το πάπλωμα; :lol:

Καλή Κυριακή να περάσετε κι εγώ σας περιμένω :lol:

Υ.Γ. παιδιά εδώ είμαι... και Βίστονα έχει ζάχαρη... πες μου να τον φτιάξω εγώ, που ξέρω και πού είναι χιχιχι!!!
 #9215  από vivi_gia
 Κυρ Σεπ 27, 2009 10:51 am
Enan elliniko metrio lipon gia mena kai ena koulouraki, m aresei na to voutao :oops:
Oso gia tin klironomikotita, ap oti exo milisei kai me ton giatro mou, den apoklioun to gegonos oti duo adelfia mporoun na exoun tin prodiathesi logo gonidion klp. exo kai ego mia theia, oxi eks ematos, pou exei duo adelfes "i mia den zei pia epo asxeto logo vevaia" pou exoun ms.
Megales gynaikes se asximi katastasi, se karotsi alla nosisan kai prin polla xronia.
 #9217  από litsa
 Κυρ Σεπ 27, 2009 11:42 am
λοιπόν αφήστε τις κληρονομικότητες και τα λοιπά για τους ερευνητές!!!
βιβι εγώ ετοιμάζομαι να πάω να κάνω βουτίά στη θάλασσα...και ο θεος βοηθός..
θελω να γινω χειμερινή κολυμβήτρια!!!!!!$#%^^%&^*^&

έχει ζέστη όμως ...άντα τα λέμε..!
α! και να βρω ένα πελάτη που δεν ήρθε... ενω είχε κάνει κράτηση...μια φορά ένας είχε κάνει λάθος τα εισιτήρια και έκλεισε ρόουντεζ στη .....Γαλλία όμως!!!!!!!!!!!

και ο καφές με πειράζει στο στομάχι...τέσπα ένα κακάο με γάλο!!!
π0αρακαααααααααλ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ωωωωωωωωω!! :lol: :lol:
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 2901