• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9141  από BISTONAS
 Παρ Σεπ 25, 2009 5:54 pm
καλησπερα και απο εμενα. οσο αφορα την φιλη μας ναι την εχουμε δυο αδερφια διδιμα ο καθενας
με διαφορετικο ιστορικο αλλα την εχουμε. ο αδερφος μου διαγνωστικε απο το 1998 και εμενα μου διαγνωστικε το 2000
 #9143  από elena
 Παρ Σεπ 25, 2009 6:18 pm
Ειλικρινά πρώτη φορά το ακούω αυτό και νοιώθω συγκλονισμένη!!!είστε δίδυμα αδέρφια και έχετε και οι δύο ms!!!
δεν μπορώ να το πιστέψω!!!τι να πω?
και υποτίθεται ότι η ασθένεια δεν είναι κληρονομική...
και εμείς που έχουμε παιδιά ...τι γίνεται?μήπως τους έχουμε κληροδοτήση την νόσο?

Maria77 πως πήγε σήμερα ?καλύτερα από τις άλλες φορές?με το πρόβλημα που είχες?
καλή συνέχεια!!!

καλό απόγευμα σε όλους!!!
elena trikolore

BISTONA αυτό που έγραψες ήταν <βόμβα>
 #9144  από BISTONAS
 Παρ Σεπ 25, 2009 6:39 pm
λοιπον για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα. ο αδερφος μου ειχε ενα τροχαιο πολυ δυνατο το 1989 εκτοτε ακολουθησε μια 10χρονη ταλαιπορια με 18 επεμβασεις μεσα του 1998 διαγνωστηκε σε αυτον σκπ κανεις δεν ηξερε να μας πει απο που ηρθε η φιλη μας υποθεσαμε απο τις πολλες
ναρκωσεις. Το 2000 ειχα ενα ατυχημα στην δουλεια και μου εφερε μια εστια στον Α4 κανενας δεν ξερει απο που ηρθε η φιλη μας εαν ειναι κληρονομικο ή τυχαιο συμβαν βεβαια ανησυχουσα πολυ για την κληρονομκοτητα γιατι εχουμε και μια αδερφη 27 χρονων. Ο ιατρος μου ηταν κατηγορηματικος οτι δεν ειναι κληρονομικο και ετσι αποφασισα να κανω οικογενια
 #9161  από BISTONAS
 Παρ Σεπ 25, 2009 10:24 pm
Ελενα διαβαζοντας τα παλια ειδα οτι απο Σεπτεμβρη θα εκοβες το τσιγαρο, τελικα τι εκανες :?:
 #9166  από litsa
 Παρ Σεπ 25, 2009 11:36 pm
βιστονα .. με το μαλακό να μας τα λες..!

το καλό είναι ότι δεν σας πολυενοχλεί... και δεν δημιουργεί πολλά προβλήματα..
Σας εύχομαι τα καλυτερότερα και στους δύο...
Αλήθεια οι γιατροί τι λένε όταν έχουν και τα δύο αδέρφια και μάλιστα δίδυμα? τύχη - πιθανότητα?

:D :D
 #9173  από elena
 Σάβ Σεπ 26, 2009 9:16 am
BISTONAS έγραψε:Ελενα διαβαζοντας τα παλια ειδα οτι απο Σεπτεμβρη θα εκοβες το τσιγαρο, τελικα τι εκανες :?:
καλημέρα σας!!!πρωί-πρωί σήμερα ...είπα να προλάβω την καφετζού Γιούλη :D :D
ελπίζω να είστε όλοι πάρα πολύ καλά!!!!

BISTONA ...τέτοιες βλακείες λέω !!!!όχι δεν το έκοψα ακόμα....το τελεσίγραφο τελειώνει στα τέλη Σεπτεμβρίου...σκέφτομαι να ζητήσω παράταση :D :D :D ή διαζύγιο :D :D :D

Σχετικά με αυτά που μας έγραψες για σένα και τον αδερφό σου,η νάρκωση τι ρόλο παίζει?
και τελικά οι γιατροί τι σας είπαν για την περιπτωσή σας?

τέλος πάντων ....να έχετε όλοι ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο!!!! :D :D :D
Συννεφιασμένο...αλλά δεν πειράζει!!!μελαγχολικό...αλλά πάλι δεν πειράζει!!!

φιλιά σε όλους και καλά να περάσετε!!!
elena trikolore :D
 #9176  από mary_d_ath
 Σάβ Σεπ 26, 2009 12:34 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες, να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!

Υ.Γ. Όσον αφορά το κόψιμο του καπνίσματος παιδιά, έχω βρει ίσως τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Το clue είναι ότι ο οργανισμός μας είναι εθισμένος στη νικοτίνη, αν του την κόψεις απότομα τότε αντιδρά και δύσκολα επιτυγχάνεις το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό που χρειάζεται, εφόσον αποφασιστεί (που είναι κι αυτό ένα θέμα-καρφί), είναι σταδιακή απεξάρτηση από τη νικοτίνη. Μετά έχουμε και τη συνήθεια της κίνησης, έχω συνηθίσει να κρατάω κάτι στο χέρι μου και να το βάζω στο στόμα μου. Βρήκα λοιπόν ένα θαυματουργό υποκατάστατο, που δεν το έχω πάρει ακόμα ωστόσο, γιατί ακόμα επεξεργάζομαι την απόφαση "θέλω να το κόψω". Μοιάζει με τσιγάρο, το βάζεις στο στόμα σου, παίρνεις τη νικοτίνη που θες και είσαι οκ. Μετά σταδιακά μειώνεις τη δόση στον οργανισμό σου (τις 3 εισπνοές τις κάνεις 2 κ.ο.κ) μέχρι κάποια στιγμή όπου του την κόβεις τελείως. Θεωρώ ότι είναι ίσως η καλύτερη μέθοδος (οι τσίχλες νικοτίνης είναι αηδία και τα τσιρότα δεν καλύπτουν το θέμα της κίνησης "κρατάω τσιγάρο, το φέρνω στο στόμα, ρουφάω"), θα πάω να πάρω το μηχανηματάκι από το νέο έτος ( :lol: ) και θα προσπαθήσω να το κόψω με αυτήν τη μέθοδο και ο Θεός βοηθός... :lol:
 #9177  από BISTONAS
 Σάβ Σεπ 26, 2009 12:42 pm
καλημερα και απο εμας ( εννοω την γυναικα μου ) παντως εδω στα βορεια προαστια της ελλαδος
ο καιρος ειναι τελειος 24c και ωραιοτατο ηλιο. οσο για τις ναρκωσεις επειδη ηταν πολλες σε λιγο χρονικο διαστημα πιστευουν οτι πειραχτικε το νευρικο του συστημα. Αλλα ισως να το επαθε και απο το ατυχημα και δεν το καταλαβαμε.
 #9185  από elena
 Σάβ Σεπ 26, 2009 3:09 pm
Γειά σας και πάλι!!! :D :D
τι θα περιμένατε από μία trikolore?το παρακάτω ...φυσικά!!!
[youtube]rmCpOKtN8ME[/youtube]

:D :D :D :D
μην σας προβληματίζει ο καιρός ,διάθεση να υπάρχει και όλα λύνονται!!!
φιλιά στην βροχερή Τρίπολη και την vivi_gia...λοιπόν vivi_gia πάρε το αμόρε σουκαι πηγαίνετε μια πολύ όμορφη βόλτα...τραγούδησέ του ,αν θέλεις χόρεψε του κιόλας...όπως το βίντεο και θα περάσετε τέλεια!!!

BISTONA χαιρετισμούς και σε εσάς ,με την σύζυγό σου,...εσείς μια και έχει καλό καιρό πηγαίνετε για καφεδάκι!!!βόλτα στα μαγαζιά κτλ...

Mary_d_ath ξέρω για ποιό μιλάς...λές για το <ηλεκτρικό τσιγάρο>(νομίζω έτσι λέγεται)το πουλάνε τα φαρμακεία,και κοστίζει περίπου 80-90 ευρώ....το είχε πάρει μία φίλη μου,μάλλον συμφοιτήτριά μου από τα σεμινάρια,και ήταν κατενθουσιασμένη...αλλά έχω να την δω από το Μάιο
και δεν ξέρω αν τελικά τα κατάφερε!!!μου έλεγε ότι ανάβει και φωτάκι μπροστά ,σαν φωτίτσα,βγάζει ,και καλά ,καπνό,και εσωτερικά παίρνει κάτι αμπούλες με διάφορες γεύσεις...βανίλια...κλασσική γεύση καπνού...κτλ...
όλο και σε κάποιο μάθημα θα συναντηθούμε,οπότε θα μάθω νέα και θα σου πω....!!!
για μένα ,ακόμα δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω!!!

καλό μεσημέρι και ακόμα πιο όμορφο απόγευμα
φιλιά elena trikolore :D
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 2901