• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #9124  από aoratos
 Παρ Σεπ 25, 2009 12:30 pm
vivi_gia έγραψε:re gamoto oute ego thimamai pos na valo foto ap ta egrafa mou
Πατάς το Αναζήτηση κάτω από εκεί που λέει Προσθήκη συνημμένου αρχείου και στην συνέχεια Προσθήκη αρχείου.
Υπάρχει κάποιο όριο ως προς το μέγεθος που δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 250Kb νομίζω. Επίσης μπορείς να προσθέσεις τα Σχόλια σου. 8-)
Συνημμένα
Avlonitis_Vasilis.jpg
Avlonitis_Vasilis.jpg (5.2 KiB) Προβλήθηκε 227 φορές
 #9125  από elena
 Παρ Σεπ 25, 2009 12:52 pm
καλημέρα και πάλι!!!!
από το πρωί πειραματίζομαι και τα κατάφερα!!! :D :D

aorate να τους θίξεις γιατί να μην τους θίξεις.....όρεξη που έχουν μερικοί -μερικοί... 8-)
πρωί-πρωί...

τέλος πάντων δεν θα βρεις ένα πιο ωραίο άβαταρ για σένα?δεν μου αρέσει κανένα από αυτά που έβαλες!!! 8-)
και σε ευχαριστώ για αυτό που μου έστειλες...το ξέρω ότι είμαι ένας ξανθός άγγελος :D που πετάει αλλού για αλλού :D :D

καλή συνέχεια σε όλους
elena trikolore :D

θέλω να φαίνεται όπως φαίνεται σε εσένα ...δεν θέλω τα γράμματα....
Συνημμένα
t1308.gif
t1308.gif (4.42 KiB) Προβλήθηκε 216 φορές
 #9127  από aoratos
 Παρ Σεπ 25, 2009 1:30 pm
Καλημέρα καλημέρα όλη μέρα.

Αυτό το κακό που λες Έλενα το είχα πάντα. Ενώ έβρισκα σχετικά εύκολα τα κατάλληλα αβατάρ για όλους, έψαχνα πολύ για το δικό μου! Τώρα βέβαια μου έχει κολλήσει ένα... αλλά δεν το έχω βρει ακόμη.

Αν το βάλεις σαν αβατάρ δεν θα φαίνονται τα γράμματα. Αυτά φαίνονται όταν υποβάλλεις αρχείο σε δημοσίευση.

Αυτά και τα λέμε...

Υ.Γ. Περίμενα σήμερα να έγραφες για το χθεσινό δείπνο αλλά τίποτε εσύ! :P :lol:
 #9129  από elena
 Παρ Σεπ 25, 2009 1:45 pm
Ψάξε κάτι θα βρεις!!!
κάτι δεν μου λες ,να κάνω για να μην φαίνονται!!!σε σένα γιατί δεν φαίνονται?
αλλά όλοι όταν σε ρωτάνε κάτι...τσουπ αμέσως απαντάς...αν σε ρωτήσω εγώ...
-ψάξε τρικολόρε!!!!
θα ψάξω μόνη μου...έχω βγάλει τα μάτια μου από το πρωί!!!

Υ.Γ.τι να γράψω για το δείπνο ?εσύ έπρεπε να γράψεις πόσο καλή οικοδέσποινα είμαι!!!!
άσε που βαριέμαι...δεν έχω κέφια σήμερα!!!

καλό μεσημέρι σε όλους
και καλό Σαββατοκύριακο!!!
elena trikolore :D
 #9130  από vivi_gia
 Παρ Σεπ 25, 2009 1:57 pm
eyxaristo Aorate.. exeis dikio den to xa proseksei einai megalo arxio gi ayto den mou to anevazei :cry:
 #9132  από aoratos
 Παρ Σεπ 25, 2009 2:06 pm
elena έγραψε:κάτι δεν μου λες ,να κάνω για να μην φαίνονται!!!σε σένα γιατί δεν φαίνονται?
Απαντήσεις πάντα υπάρχουν και έχω απαντήσει ξανά γι αυτό το θέμα. Ανάτρεξε Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ" σελ.22 (όπως λέμε Cosmopolitan σελ.20 :P )
elena έγραψε:αλλά όλοι όταν σε ρωτάνε κάτι...τσουπ αμέσως απαντάς...αν σε ρωτήσω εγώ...
-ψάξε τρικολόρε!!!!
θα ψάξω μόνη μου...έχω βγάλει τα μάτια μου από το πρωί!!!
Ασχολίαστο...! :lol: :P
elena έγραψε:Υ.Γ.τι να γράψω για το δείπνο ?εσύ έπρεπε να γράψεις πόσο καλή οικοδέσποινα είμαι!!!!
άσε που βαριέμαι...δεν έχω κέφια σήμερα!!!
Εξαιρετική η οικοδέσποινα. όμως έχεις δίκιο, άσε τις λεπτομέρειες μεταξύ μας. :lol:
 #9135  από elena
 Παρ Σεπ 25, 2009 3:04 pm
Αυτό ακριβώς που έγραψα προηγουμένως...
-πήγαινε σελ.22 και ψάξε...
άσε θα ψάξω άλλη ώρα...τα γράμματα δεν θέλω να φαίνονται του αρχείου...
μμμμ... :idea: μήπως έπρεπε να το κάνω αυτό όταν το αποθήκευα?αυτό πρέπει να είναι!!!
όσο για τα ασχολίαστα....άστα ασχολίαστα!!!θα τα σχολιάσουμε από δευτέρα...

Υ.Γ
μην τολμήσεις και πεις για το φαγητό που κάηκε!!!!ούτε για την τούρτα που έπρεπε να βάλω στο ψυγείο και την έβαλα στον φούρνο...ούτε για τον αστακό που βγήκε από την κατσαρόλα και τον κυνήγαγα στο σαλόνι...ούτε για το κουνέλι που χρειαζόταν μάδημα πρώτα.... :D :D
θα παρεξηγηθώ!!!
 #9136  από aoratos
 Παρ Σεπ 25, 2009 3:19 pm
Λοιπόν σήμερα έχεις σχεδόν αποκλειστικότητα στο Help Desk. :P
Οδηγίες λοιπόν για τρίχρωμες! :lol: :P

1.Κάνεις δεξί κλικ με το ποντίκι σου πάνω στην φωτογραφία,
2.Πατάς Ιδιότητες (ή Properties) και αντιγράφεις ότι περιέχεται στη Διεύθυνση (URL), . (Μαρκάρετε εύκολα κάνοντας διπλό αριστερό κλικ)
3.Στην συνέχεια πατάς το Img και κάνεις επικόλληση μέσα [ιmg][/ιmg]
4.Προσοχή η φωτογραφία πρέπει να είναι φορτωμένη σε έναν ιστότοπο (δοκίμασέ το σε αυτές που έχεις υποβάλλει για να δεις ότι δεν βγαίνουν με γράμματα)

Υ.Γ. Μην την παρεξηγείτε αλλά πρώτη φορά έφαγα σούπα σε ρηχό πιάτο! :P
 #9137  από Maria77
 Παρ Σεπ 25, 2009 5:03 pm
Kαλό απόγευμα σε όλη την παρέα! :D
Έλειψα για λίγο...δυό-τρεις μέρες είχα να μπω στο forum και δεν σας προλαβαίνω...πότε τα γράψατε όλα αυτα?? ;)
Aorate πολύ ωραίο το νέο σου αβαταρ, πολύ μου άρεσε!

Ακόμη δεν έχω κανονίσει εισιτήριο για Αθήνα! :oops: Σήμερα είχα πάει και για την χορήγηση του Tysabri και γνώρισα μίαν κοπέλα που έχει και αυτή MS και μου έλεγε πως και η αδελφή της έχει ΜS :shock: :shock: Μου φάνηκε πολύ παράξενο :shock: Έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο?

Πολλά φιλιά! Πάω να ξεκουραστώ λιγάκι! ;)
 #9139  από litsa
 Παρ Σεπ 25, 2009 5:38 pm
καλά να είσαι μαρια77..
:D
βλέπεις εδώ έχουμε ξεπεράσει τους ''δεστε τους'' της τιβι... και όχι μόνο..!!!!!!!!!

τελικά ωραίο είναι βιστονα το άβαταρ- ε και του αόρατου...βέβαια σαν αόρατος πρεπει να βρει ένα ....αόρατο!

;) φιλια πολλα
  • 1
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 2901