Καλησπέρα
Βάλτε μου πρωινή απουσία

Πώς λειτούργησε το καφενείο χωρίς την καφετζού; Χαχα!!! ξέρω... το κλειδί είναι κάτω από το βασιλικό, ανάμεσα στα δύο παράθυρα, δεξιά της πόρτας μπαίνοντας και αριστερά βγαίνοντας, κοντά στην τζαμαρία που δείχνει το εσωτερικό του καφενείου... το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα σπόνσορας να το ανακαινίσει
Μόλις τελείωσαν "τα μυστικά της Εδεμ", το βλέπετε; Καλά πόρωση... πώς πέρασα το καλοκαίρι χωρίς αυτό ένας θεός το ξέρει

Μήπως γι' αυτό μ' έπιασε η μέση μου; λέτε να ήταν ψυχολογικό; στερητικό σύνδρομο; και τώρα που ξανάρχισε πηγαίνω καλύτερα; χμμμμμ!!! να το ψάξω;
Λοιπόν το θέμα με τα αβατάρ θέλει ψάξιμο... είναι κι ο γιος που διαβάζει... μη βιάζεστε

όταν έρθει η ώρα θα σας εντυπωσιάσω

καλά ντε... μια πλάκα έκανα
Mary-d-ath συγχαρητήρια!!! και καλή συνέχεια

το ίδιο ισχύει και για τη vivi-gia!!! Κορίτσια πάντα επιυχίες!!! παντού και πάντα!!!
Aorate και Έλενα συνεχίστε... απ' ότι φαίνεται έχετε πλούσια αποθέματα

είσαστε σκέτη απόλαυση

Εσύ Aorate είσαι ο μόνος που δεν έχεις ενδιαφερθεί για την πιθανή συνάντηση, γιατί;
Βίστονα πλάκα έχει το αβατάρ σου, δεν είναι καθόλου τρομακτικό... α! και το δικό σου Aorate καλό είναι

χμμμμ!!! μπορείς όμως και καλύτερα
Αρκετά όμως... ξέχασα κάτι; κάποιον; ελπίζω πως όχι... α!!! αυτό με τα σκαλιά δεν το έχω πάθει... για την ώρα!!!
Σας καληνυχτίζω

γιατί αύριο έχω και τη φυσικοθεραπεία, οπότε υπάρχει πιθανότητα να σας φτιάξω πρωινό καφεδάκι