• Μεταπασχαλινή συνάντηση στην Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #90025  από Γιάννης
 Τετ Μάιος 15, 2013 11:36 am
Κώστας έγραψε:Δηλαδή όποιος αργήσει πχ 5 λεπτά θα πρέπει να κάτσει στον ήλιο;!
Γιάννης έγραψε:να είστε ακριβείς στην προσέλευση (11 - 11.30)
Ο καθένας ας έλθει ότι ώρα γουστάρει, απλά λέω ότι δεν κρατάνε μεγάλο χώρο, άρα, δεν φέρω καμία ευθύνη αν κάποιος αργήσει και δε βρει θέση στη σκιά. Όσο περισσότεροι είμαστε παρόντες από την αρχή τόσο περισσότερο χώρο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε.
Κώστας έγραψε:Αν μας ζορίσει ο ήλιος θα κάτσουμε μέσα
Αυτό να το πεις στους θεριακλήδες, θα γελάσουμε. :laughing-rolling:
 #90029  από Κώστας
 Τετ Μάιος 15, 2013 12:07 pm
Τους βοηθάω να κόψουν το κάπνισμα!
 #90057  από billios
 Τετ Μάιος 15, 2013 10:29 pm
Γιάννης έγραψε:
Κώστας έγραψε:αλλά μόλις είδα τον τύπο με τα μανταλάκια στα μάγουλα με πιάσανε τα γέλια σε ότι αφορά το "συντελέσει σ΄ αυτό" που έγραφε το απόφθεγμα.
Η αλήθεια είναι ότι τα μανταλάκια χωρούσαν πολλαπλές αναγνώσεις.

billios έγραψε:Το flo cafe κ.πατησια ειναι μια περιπτωση,εχει χωρο οξω με πρασιναδες και ειναι φατσα στο μετρο.Αχαρνων και στρ.καλλαρη γωνια απεναντι απο τα goddys,θα περασω αυριο μια τσαρκα για να τσεκαρω εμπεριεστατωμενα τον χωρο αν ψηνεσται.
Στο γαλατσι επισης το zepellin [αν υπαρχει ακομα,αλλιως ειναι και μια αλλη πιο διπλα που υπαρχει σιγουρα] με απεριωριστη θεα απο τα τουρκοβουνια.
Βεβαια αν ειναι ρουχλες αυτα που λεω,υπαρχει παντα το σιγουρακι του μολ
Δερβίση μου, για να πάμε σε νέο μαγαζί πρέπει πρώτα να τσεκαριστεί η προσβασιμότητά του από όσους έχουμε έντονα κινητικά προβλήματα και κυρίως όσους κινούνται με αμαξίδιο.
Το θέμα είναι ότι έχουμε μόνο ένα δεκαήμερο για τη συνάντηση και δε νομίζω ότι προλαβαίνουμε να κάνουμε τις απαραίτητες διαβουλεύσεις.
Μην το απλώνουμε πολύ γιατί δε μας παίρνει να το αναβάλλουμε, περιμένουμε και τα κορίτσια από μακριά.

Παω πασσο Βεζυρη μου,θα μιλησουμε εκει για το σημειο της επομενης συναντησης
 #90058  από sofia13
 Τετ Μάιος 15, 2013 11:05 pm
Αρα θεωρείται κλεισμένο και σίγουρο το ραντεβού του Mall.
Eχω ήδη πληρώσει τα αεροπορικά εισητήρια και μερικές μέρες του ξενοδοχείου.
Μην έρθω '' η Μαλάμω με καμάρι που μοσχοβολά θυμάρι'' και δεν βρώ κανένα ........

Οσο για την πρόταση του Κώστα , προτιμώ ντάλα ήλιο έξω και τσιγάρο δυστυχώς !
( Ολα μπορούν ν΄αλλάξουν στη ζωή, εκτός απο ποδοσφαιρική ομάδα και τσιγαράκι.)
:teasing-neener:
 #90061  από Κώστας
 Τετ Μάιος 15, 2013 11:16 pm
Γι΄ αυτό και θάμαστε ΑΕΚ και στη πέμπτη εθνική!
 #90136  από Φαίδρα
 Παρ Μάιος 17, 2013 11:18 am
Κι αναρωτιόμουν... δεν θα μας πει να μετρηθούμε;; Αγανάκτησε από τις απουσίες τόσο πολύ;; :teasing-neener:
:text-+1:
 #90142  από Κώστας
 Παρ Μάιος 17, 2013 12:08 pm
Θα έρθω, αλλά μάλλον με δική μου καρέκλα (αμαξίδιο). Τεχνικά προβλήματα, ελπίζω προσωρινά!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17