Καλημέρα.Σήμερα ξύπνησα και από την στιγμή που είμαι άνεργος και χαζεύεω είπα να κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι να φανώ και κάπου χρησιμος.Ξεσκόνισα,σκούπισα και σφουγγαρισα 3 δωμάτια συνολικά 60 τετραγωνικά.έφαγα αλλά μιλάμε για καλή δουλειά περί την 1 ΄βρα.ήμουν κουρασμένος μετά.Εσείς σε κάτι τέτοια τι αντοχές έχετε?

Πάντως τώρα 12 μέρες που είμαι χωρίς betaferon πάω κάθε μέρα σαν να είμαι στη μέρα που δεν είχα κάνει ένεση. Τα σκαλιά, όχι ένα ένα, και προχθές που πήγα στη γιατρό και ήταν χαλασμένο το ασανσέρ

Και να πώ και κάτι άλλο, όσο δούλευα (μέχρι πέριση τον Μάρτιο) τύχαινε να κάνω και 500 ή 1000 μέτρα ακολουθόντα επιθεωρητές κλπ (χωρίς να έχει αλλάξει η κατάστασή μου από τότε). Αλλά το αγώι τραβούσε τον αγωγιάτη.
Το σημαντικότερο η άσκηση. Έχω ένα στατικό παλιoποδήλατο (από 1993 στη Γερμανία), 10-15 λεπτά όταν κάνω (5-6 χιλιόμετρα) αισθάνομε super. Πάντα το βράδυ για να μήν είμαι downιασμένος μετά. (τώρα που το σκεύτομαι μπορώ να κάνω και το μεσημεράκι πριν την πέσω).
Δές σοβαρά το θέμα άσκηση-εργοθεραπεία. Όταν πιάνομαι κανα μήνα με το ποδήλατο είμαι super. Ποιός έψαχνε το superμαντολίνι; Ασκησολίνι