Οδηγατε παιδια και αν ναι εχετε ελλειψη αντιληψεις??
Αδυνατώ να κατανοήσω μετρικές αποστάσεις, όρια, περιθώρεια κ.λ.π....

Σκλήρυνση κατά πλάκας
αιμιλια έγραψε:Οδηγατε παιδια και αν ναι εχετε ελλειψη αντιληψεις??Tι εννοείς?
GTi έγραψε:αιμιλια έγραψε:Οδηγατε παιδια και αν ναι εχετε ελλειψη αντιληψεις??Tι εννοείς?
...οδηγάω μηχανή και αυτοκίνητο, ακόμα κι όταν το μάτι μου ήταν "μαύρο" (2/10 όραση, στην άνω αριστερή κροταφική). Βέβαια, είμαι παθιασμένος με το θέμα της οδήγησης και αρκετά έμπειρος. Σήμερα που έχω σχεδόν κανονικά την όρασή μου (10/10 απλά αντιλαμβάνομαι τις πληροφορίες με μικρή χρονοκαθυστέρηση) κατάφερα και βελτίωσα τον χρόνο μου, στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών![]()
Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν έχω χάσει αίσθηση του όγκου του οχήματος, της απόστασης προς πάσα κατεύθυνση και ακόμα δεν ζαλίζομαι για κάποιο λόγο, αν κάτι τέτοιο εννοείς.
GTi έγραψε:Μήπως πρέπει να "ξεχάσεις" την όποια διάγνωση και να ζήσεις όπως ζούσες χωρίς αυτή???
...εκτός κι αν σου άφησε κάποιο "κουσούρι" διαπιστωμένο στην όραση και σου δημιουργούνται όλες αυτές οι εντυπώσεις? Στο λέω καθώς πιστεύω, ότι όλα αυτά που λες για το "τιμόνι" θα σου έγβγαιναν σε παραλλαγή στο γραφείο, στην κουζίνα ...μη σου πω και στο κρεβάτι!
Αν πάλι σε κάνω να νιώθεις "παράλογη" σου ζητώ συγνώμη και κάνε ότι νομίζεις καλύτερο για τον εαυτό σου, π.χ. μην οδηγείς αν νιώθεις ότι κινδυνεύεις εσύ και οι γύρω σου.
αιμιλια έγραψε:Μου ειναι βαρος αυτη διαγνωση. Οχι δεν μου εχει αφησει καποιο κουσουρι η αληθεια ειναι αυτη!Το εχωσκεφτει πως ισως πρεπει α σταματησω να οδηγαω. Εχεις δικαιο απλως ειμαι μπερδεμενη.Ζήσε κοπέλα μου, αυτή η διάγνωση είναι ένα δώρο ζωής.![]()
GTi έγραψε:αιμιλια έγραψε:Μου ειναι βαρος αυτη διαγνωση. Οχι δεν μου εχει αφησει καποιο κουσουρι η αληθεια ειναι αυτη!Το εχωσκεφτει πως ισως πρεπει α σταματησω να οδηγαω. Εχεις δικαιο απλως ειμαι μπερδεμενη.Ζήσε κοπέλα μου, αυτή η διάγνωση είναι ένα δώρο ζωής.![]()
Πολλοί άνθρωποι ζουν 100+ χρόνια και τελικά "δεν ζουν", επιβιώνουν για να τρώνε και ν' αφοδεύουν.
Πολλά παιδιά εδώ μέσα, δεν μπορούν να σηκωθούν, άλλα δεν μπορούν ελεγχόμενα να αφοδεύσουν και και και... Και όμως συμμετέχουν και απολαμβάνουν, ζουν και αγαπούν.
Εμείς ακόμα οδηγάμε, πάμε τουαλέτα, κάνουμε έρωτα κτλ. Μπορεί να το κάνουμε για πολλά χρόνια, μπορεί όμως "αύριο" να μην μπορούμε να κάνουμε κάποια από τ' "αυτονόητα". Άρα "ξέχασε" το τι, κι αν θα συμβεί και άδραξε τη μέρα σου, σαν να είναι η τελευταία.