sofia13 έγραψε:
Eπιτέλους Τάσο. Καλά νέα σαν τα δικά σου να ακούμε πάντα !!! 
Δεν ξερω τι του αγγιξε Σοφια...το οτι ημουν σε αυτη την κατασταση που ειμαι..τοσο χαλια...???
Το οτι ειχα περασει επιτροπη πριν 1 χρονο,σχεδον,και δεν ειχα πληρωθει ακομα,και οτι θα ξαναπερναγα παλι σε 1,5 μηνα ...???
Το οτι ειχαν κανει λαθος ΑΥΤΟΙ και δεν μπορουσα να πληρωθω...???
Η,οτι ειχαν λιγο συναισθημα....???
Παντως ηταν 4 ατομα 2 γυναικες και 2 αντρες....,οι αντρες με ειδαν (χωρις να με αγγιξουν καθολου) και ειπαν να διρθωθει το λαθος που ειχαν κανει οι προηγουμενοι επιτροποι και να παρω και παραταση....Οι γυναικες το μονο που συμπληρωσαν ηταν....ρωτωντας...''δεν θα τον εξετασουμε...?'' Βρε ζωο......(καθε φορα εδω και 10 χρονια που εχω την ΣΚΠ και καθε χρονο περναω επιτροπες οι γυναικες μου αλλαζουν τα φωτα....βρε λες να αρεσω...??? ) αφου ειμαι σε αθλια κατασταση με αμαξιδιο,με ψυχολογικα με χαπια ,με ακρατεια,πανες....και οι εξετασεις πριν 15 μερες δειχνουν οτι χειροτερευω με νεες εστιες...που πριν 5 μηνες που τις ειδατε δεν τις ειχα,λετε να με ''εξετασετε''...ζωο,ε ΖΩΟ ....πειραματοζωο ειμαι...???
Καθαρισαν οι αντρες για ποσο χρονικο διαστημα πηρα παραταση δεν γνωριζω,παντως μου εδωσαν σαν συμβουλη κιολας εφοσον ειμαι με αντικαταθλιπτικα χαπια και χαλια ψυχολογια,την επομενη φορα να περασω εκτος απο νευρολογο,για την ΣΚΠ και ψυχιατρο για να ανεβει το ποσοστο....