• ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #88904  από tarirs
 Σάβ Απρ 20, 2013 8:35 am
Περασα εχτες απο επιτροπη...ηταν ευγενικοι,χωρις να με κανουν να αισθανω παρακατιανος,οτι ειμαι ζητιανος για τα αυτονοητα,αντιθετος ζητησανε σε μενα κι στον πατερα μου,που με συνοδευε..λογω οτι ειμαι και ψυχολογικα χαλια αφου ειμαι σε αγωγη..με αντικαταθλιπτικα..οχι τωρα εδω και 10 ετη,με αμαξιδιο και βοηθημα για την ακρατεια που εχω,1000 φορες συγγνωμη ελεγαν..και οτι θα το διορθωσουν,και το κερασακι στην τουρτα οτι στις 1/7/2013,δηλ σε 1/5 μηνα που επρεπε να ξαναπερασω,δεν θα με φωναξουν ξανα..αλλα οι ιδιοι εχτες θα μου δωσουν παραταση !!!!!!!!!!!!
 #88909  από GTi
 Σάβ Απρ 20, 2013 9:40 am
Well done dude 8-)
 #88919  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Απρ 20, 2013 12:58 pm
tarirs έγραψε:Περασα εχτες απο επιτροπη...ηταν ευγενικοι,χωρις να με κανουν να αισθανω παρακατιανος,οτι ειμαι ζητιανος για τα αυτονοητα,αντιθετος ζητησανε σε μενα κι στον πατερα μου,που με συνοδευε..λογω οτι ειμαι και ψυχολογικα χαλια αφου ειμαι σε αγωγη..με αντικαταθλιπτικα..οχι τωρα εδω και 10 ετη,με αμαξιδιο και βοηθημα για την ακρατεια που εχω,1000 φορες συγγνωμη ελεγαν..και οτι θα το διορθωσουν,και το κερασακι στην τουρτα οτι στις 1/7/2013,δηλ σε 1/5 μηνα που επρεπε να ξαναπερασω,δεν θα με φωναξουν ξανα..αλλα οι ιδιοι εχτες θα μου δωσουν παραταση !!!!!!!!!!!!
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Επιτελους !!!! Ενα καλο νεο!!!!!!!!! Ειλικρινα, Τασο μου , ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #88920  από tarirs
 Σάβ Απρ 20, 2013 1:19 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
tarirs έγραψε:Περασα εχτες απο επιτροπη...ηταν ευγενικοι,χωρις να με κανουν να αισθανω παρακατιανος,οτι ειμαι ζητιανος για τα αυτονοητα,αντιθετος ζητησανε σε μενα κι στον πατερα μου,που με συνοδευε..λογω οτι ειμαι και ψυχολογικα χαλια αφου ειμαι σε αγωγη..με αντικαταθλιπτικα..οχι τωρα εδω και 10 ετη,με αμαξιδιο και βοηθημα για την ακρατεια που εχω,1000 φορες συγγνωμη ελεγαν..και οτι θα το διορθωσουν,και το κερασακι στην τουρτα οτι στις 1/7/2013,δηλ σε 1/5 μηνα που επρεπε να ξαναπερασω,δεν θα με φωναξουν ξανα..αλλα οι ιδιοι εχτες θα μου δωσουν παραταση !!!!!!!!!!!!
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Επιτελους !!!! Ενα καλο νεο!!!!!!!!! Ειλικρινα, Τασο μου , ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
Αννουλα Αγαπη μου ξερεις πολυ καλα τι εχω/εχουμε περασει με ολα αυτα....οτι χρειαστεις θα ειμαι στο πλευρο σου.....

Απο εχτες ολη μερα δεν μπορω να συνελθω..κλαιω απο αγανακτηση,και μαζι κλαιει και το μωρακι μου.....
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ολο αυτο τον καιρο ηταν ....... δεν το πιστευω ακομα....

οχι οτι περνω μονιμη αλλα αυτη η παραταση ηταν οτι πρεπει..δεν το περιμενα...αφου επρεπε να καταθεσω παλι σε ενα μηνα..και παλι θα κοβοταν η συνταξη χωρις να ειχα παρει το παραπληγικο...
 #88921  από Λήδα
 Σάβ Απρ 20, 2013 1:38 pm
Χάρηκα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Τάσο!!Μια παρόμοια περιπέτεια μας άλλαξε τον τρόπο ζωής κ τώρα με σένα ένιωσα μια ανακούφιση.Να περνάτε όμορφα... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #88922  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Απρ 20, 2013 1:44 pm
tarirs έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Αννουλα Αγαπη μου ξερεις πολυ καλα τι εχω/εχουμε περασει με ολα αυτα....οτι χρειαστεις θα ειμαι στο πλευρο σου.....

Απο εχτες ολη μερα δεν μπορω να συνελθω..κλαιω απο αγανακτηση,και μαζι κλαιει και το μωρακι μου.....
Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ολο αυτο τον καιρο ηταν ....... δεν το πιστευω ακομα....

οχι οτι περνω μονιμη αλλα αυτη η παραταση ηταν οτι πρεπει..δεν το περιμενα...αφου επρεπε να καταθεσω παλι σε ενα μηνα..και παλι θα κοβοταν η συνταξη χωρις να ειχα παρει το παραπληγικο...
:cry: Τασο !!!!! Σ'ευχαριστω για αυτα που εγραψες !!!!! Εχω-εχουμε , μεγαλη αναγκη απο τετοια λογια !!!!!!!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ , ομως, να κλαιει η μικρουλα ... :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #88923  από tarirs
 Σάβ Απρ 20, 2013 1:47 pm
Λήδα έγραψε:Χάρηκα ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Τάσο!!Μια παρόμοια περιπέτεια μας άλλαξε τον τρόπο ζωής κ τώρα με σένα ένιωσα μια ανακούφιση.Να περνάτε όμορφα... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
Tο θυμαμαι Ληδακι και εσυ τραβηξες παρα πολλα το θυμαμαι......αισθανομαι ανακουφιση και ας εχω και αλλα προβληματα απο την τελευταια φορα που ειχα μπει εδω..πριν ενα μηνα περιπου απο ολο το στρεςς.....μου βγηκε σε κακο
Να φανταστεις οτι μιλαω στον υπολογιστη και γραφει διοτι ειχα υποτροπες και το αριστερο χερι νεκρο και το δεξι να πηγαινει σαν κομπρεσσερ δεν μπορω να γραψω ετσι μιλαω.... :teasing-tease: :banana-stoner: ....
 #88924  από tarirs
 Σάβ Απρ 20, 2013 1:50 pm
:cry: Τασο !!!!! Σ'ευχαριστω για αυτα που εγραψες !!!!! Εχω-εχουμε , μεγαλη αναγκη απο τετοια λογια !!!!!!!!!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ , ομως, να κλαιει η μικρουλα ... :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:[/quote]

μου εχει αδυναμια απεριοριστη να φανταστεις οτι αν κανω πως κλαιω ψεμματα κλαιει 1η εκεινη....τι να κανω ειμαι ο 1ος της αντρας που γνωριζει.... :mrgreen: μετα θα αρχισουν οταν μεγαλωσει τα οργανα... :violin:

ΥΓ: Στειλε μου το τηλ σου να το εχω...το εχω χασει στειλτο με πμ..διοτι το ειχα στο κινητο και μου επεσε μεσα στην τουαλετα,και πανε ολες οι επαφες που ειχα.... :text-thankyouyellow:
 #88925  από sofia13
 Σάβ Απρ 20, 2013 1:57 pm
:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Eπιτέλους Τάσο. Καλά νέα σαν τα δικά σου να ακούμε πάντα !!! :greetings-waveyellow:
 #88926  από tarirs
 Σάβ Απρ 20, 2013 2:12 pm
sofia13 έγραψε::happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Eπιτέλους Τάσο. Καλά νέα σαν τα δικά σου να ακούμε πάντα !!! :greetings-waveyellow:
Δεν ξερω τι του αγγιξε Σοφια...το οτι ημουν σε αυτη την κατασταση που ειμαι..τοσο χαλια...???

Το οτι ειχα περασει επιτροπη πριν 1 χρονο,σχεδον,και δεν ειχα πληρωθει ακομα,και οτι θα ξαναπερναγα παλι σε 1,5 μηνα ...???

Το οτι ειχαν κανει λαθος ΑΥΤΟΙ και δεν μπορουσα να πληρωθω...???

Η,οτι ειχαν λιγο συναισθημα....???

Παντως ηταν 4 ατομα 2 γυναικες και 2 αντρες....,οι αντρες με ειδαν (χωρις να με αγγιξουν καθολου) και ειπαν να διρθωθει το λαθος που ειχαν κανει οι προηγουμενοι επιτροποι και να παρω και παραταση....Οι γυναικες το μονο που συμπληρωσαν ηταν....ρωτωντας...''δεν θα τον εξετασουμε...?'' Βρε ζωο......(καθε φορα εδω και 10 χρονια που εχω την ΣΚΠ και καθε χρονο περναω επιτροπες οι γυναικες μου αλλαζουν τα φωτα....βρε λες να αρεσω...??? ) αφου ειμαι σε αθλια κατασταση με αμαξιδιο,με ψυχολογικα με χαπια ,με ακρατεια,πανες....και οι εξετασεις πριν 15 μερες δειχνουν οτι χειροτερευω με νεες εστιες...που πριν 5 μηνες που τις ειδατε δεν τις ειχα,λετε να με ''εξετασετε''...ζωο,ε ΖΩΟ ....πειραματοζωο ειμαι...???

Καθαρισαν οι αντρες για ποσο χρονικο διαστημα πηρα παραταση δεν γνωριζω,παντως μου εδωσαν σαν συμβουλη κιολας εφοσον ειμαι με αντικαταθλιπτικα χαπια και χαλια ψυχολογια,την επομενη φορα να περασω εκτος απο νευρολογο,για την ΣΚΠ και ψυχιατρο για να ανεβει το ποσοστο.... :think: