• απονεύρωση..δοντιού

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #88754  από Ευτυχία
 Τρί Απρ 16, 2013 6:48 pm
καλησπέρα παιδιά,
απο το πρωί προσπαθώ να επικοινωνήσω το νευρολόγο μου για να μ'ενημερώσει σχετικά με το αν μπορούμε κάνουμε ή οχι απονεύρωση δοντιού - ο οδοντίατρος περιμένει άμεσα απάντηση γιατί το δόντι ..χρήζει ..άμεσης απονεύρωσης κ γω με τη σειρά μου..λόγω πίεσης στη δουλειά νομίζω οτι εχω ξεκινήσει υποτροπή....μουδιασμένη ολη η δεξιά πλευρά κ το πρόσωπο "τσίτα"........δε ξέρω τι να κάνω :?
εσείς τι εμπειρία έχετε? εννοώ σας επιτρέπουν τις απονευρώσεις? φοβάμαι μήπως εντείνω τα συμπτώματα που ήδη έχουν εμφανιστεί
σκέφτηκα να πάρω κ τον Γεωργακόπουλο...ομως μετα τη τελευταία συνάντηση που είχαμε, η επόμενη προγραμματισμένη -κ μαλιστα τηλεφωνική, λόγω απόστασης- είναι τέλη Απρίλη κ δε θέλω να τον ενοχλώ για ......τα δόντια μου

help :(
 #88756  από Aposperitis
 Τρί Απρ 16, 2013 7:07 pm
Τι να σου πω...
Εγώ μια φορά που χρειάστηκε, δε ρώτησα καν και έκανα την απονεύρωση κανονικά....!!!!
Δεν αντιμετώπισα έπειτα κάτι.
 #88757  από anni
 Τρί Απρ 16, 2013 7:19 pm
και εγω κανονικα εκανα απονευρωση ....δεν ρωτησα νευρολογο
ο οδοντιατρος ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα....
:greetings-waveyellow:
 #88765  από nick1981
 Τρί Απρ 16, 2013 10:16 pm
Κ ΕΓ Ω περσι που εκανα 2 απονευρωσεις κ εξαγωγες φρονιμητη δεν ειχα προβλημα!

περαστικα ευτυχια!!!
 #88772  από sofia13
 Τρί Απρ 16, 2013 11:19 pm
Κι΄εγώ έκανα, αλλά είχα ρωτήσει τη νευρολόγο μου η οποία είπε ναί, αρκεί ο οδοντίατρος να
ξέρει για την ms για να προσέξει . Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισα μετά.
Περαστικά Ευτυχία.
 #88773  από litsa
 Τρί Απρ 16, 2013 11:41 pm
no problem...!!!!΄

έκανα 2 απονευρώσεις πριν ένα χρόνο, ρώτησα τον νευρολόγο?... :think: δεν θυμάμαι... νομίζω όμως ότι κάποιον ρώτησα...
 #88812  από Ευτυχία
 Πέμ Απρ 18, 2013 9:28 am
ευχαριστώ για τις απαντήσεις :romance-kisscheek:
ολα πηγαν μια χαρά :)