• Pan-Gerlz Run Away!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #88064  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 28, 2013 11:00 am
sofia13 έγραψε:Καλέ έχω ήδη ! Τα φοράω στο σπίτι και πιάνομαι απο καρέκλες, τραπέζια, τοίχους, ότι βρεθεί μπροστά μου. Και ντύνομαι και στολίζομαι ( στο σπίτι πάντα), αχ Αννούλα θέλει και το γέλιο της
και το θεατράκι της η ζωούλα. Ετσι για νάμαστε καλά .
Κάτι γόβες , άστα να πάνε. Και δεν κάνουν σε καμία φίλη μου γιατί φοράω Νουμ. 35 και θα με φάνε. Χθές με τη Νίκη γελούσαμε νυχτιάτικα με τις φαντασιώσεις και τα όνειρα... :romance-kisscheek:
:romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: :romance-caress: Τα δικα μου δωδεκαποντα , τα αφησα διπλα στον καδο των σκουπιδιων ...πριν πολυ καιρο !!!!! Εξαφανιστηκαν , πριν προλαβω να γυρισω την πλατη μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Βλεπεις, φοραω νουμερο μεγαλο και δεν μπορω να τα δωσω στην κορη μου ........
 #88065  από Μιμικαμ
 Πέμ Μαρ 28, 2013 11:10 am
Αννούλα κάτι δωδεκάποντα πριν ενα χρόνο περίπου βρήκα σε ενα κάδο και τα πήρα....ήταν τρέλα..αυτά με τις χοντρές σόλες...βέβαια δεν τα φόρεσα....και τα επέστρεψα στην θέση τους να τα βρεί κάποια αλλη τυχερή....λες να ήταν τα δικά σου????? :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Σοφούλα....μη μου πεις....αυτό που κάνεις εσύ....να ντύνεσαι και να στολίζεσαι...για το σπίτι...τοχω κι εγώ...κατά καιρούς...όταν μο την βαράει....αρχίζει το γενικό σέρβις...καλά πολύ γέλιο και κοροιδία απ'όλους....αλλά εγω το καταχαίρομαι και έτσι μου φεύγει και η λαχτάρα....ειδικά με τις ψηλοτάκουνες γόβες....οι οποίες μου είναι και μεγάλες...γιατί είναι τις κόρης μου :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #88068  από sofia13
 Πέμ Μαρ 28, 2013 11:27 am
Ax Μιμίκαμ, μιλάμε για τρελή τρέλα, θεότρελη. Αφρόλουτρα με τις ώρες ( Κλεοπάτρα με φωναζουν οι κολλητές), γενικό ρεκτιφιέ , πάνω-κάτω , μέσα-έξω και μετά Γόβες και μουσική
πάντα. Αν τύχη να χτυπήσει κουδούνι τέτοιες ώρες, δεν ανοίγω ποτέ ο κόσμος να χαλάει!
Πόσο παλάβές Γυναίκες όμως, παρόλη την ''κουκλίτσα'' που μας άλλαξε τα φώτα....
Κόρη δεν έχω να αλλάζουμε ρούχα-παπούτσια, αλλά και νάχα μέχρι να μεγαλώσει, αθλητικά,
φόρμες και τζήν θα φορούσε, αν μου έμοιαζε στα πρίν μου.
Μ΄αρέσει που λέμε τα βίτσια μας σιγά-σιγά.
Πάρε δυό φιλάκια τώρα. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #88073  από anni
 Πέμ Μαρ 28, 2013 11:54 am
εγω γοβες δεν εχω....τις πεταξα ολες
δεν θα μου σπανε εμενα τα νευρα......

θα παρω καινουριες ... :happy-cheerleadersmileygirl: λεμε τωρα...
ε ναι οταν θα βγουμε εσεις θα φορατε τις 12ποντες και εγω τιποτα;
θα τις κραταω στο χερι!!!!! ;)

:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #88075  από sofia13
 Πέμ Μαρ 28, 2013 12:04 pm
Ολες μαζί θά είμαστε - είπε η ΝΊΚΗ, αλα μπρατσέτα- οπότε μη φοβάσαι, θάχεις γερά στηρίγματα
Αnni. :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :romance-heartsthree:
 #88076  από panos59
 Πέμ Μαρ 28, 2013 12:14 pm
συγνώμη που ...σας διακόπτω ωραίες μου κυρίες ... αλλά ...

θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο ίσως ???

Εικόνα

ή μήπως κάτι σαν αυτό?

Εικόνα
 #88077  από sofia13
 Πέμ Μαρ 28, 2013 12:22 pm
Μετρ, φυσικά και μας ενδιαφέρουν οι επιλογές σας για μάς. Προχωρείστε παρακαλούμε αν είναι
δυνατόν και δεν σας ζαλίσαμε, και σε συνολάκια , φορεματα, καταπληκτικά κοστούμια κ.λ.π, συνδυαστικά με γόβες ή ότι εσείς κρίνετε ότι ταιριάζει ανάλογα !
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :text-thankyouyellow:
 #88078  από anni
 Πέμ Μαρ 28, 2013 12:26 pm
μας εσωσες πανο :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
το μπλε ζευγαρι ισως...μηπως σου βρισκεται προχειρο κατι ακομα;
ξερεις να εχουμε εμπεριστατωμενη αποψη :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #88079  από panos59
 Πέμ Μαρ 28, 2013 12:51 pm
xμμμμμμ...
μου διευρύνετε τους ορίζοντες ... αλλά ακούγεται ενδιαφέρον!
θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας!

Δείτε αυτά εντωμεταξύ...

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
 #88081  από sofia13
 Πέμ Μαρ 28, 2013 1:35 pm
Δε λέω μέτρ, καταπληκτικό μακιγιάζ, αλλά για '' γκόθικ'' καταστάσεις.
Κάτι πιό ευάερο και ανοιξιάτικο μήπως;
Βλέπετε, έχετε και οπαδούς της υπαίθρου και λίγο πιό στο Ανοιξιάτικο, αλλά πάντα ξεχωριστό
κι΄αλλιώτικο.
Ευχαριστούμε. :text-thankyouyellow:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 27