• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8580  από elena
 Δευ Σεπ 14, 2009 2:38 pm
ΜΙΜΙΚΑ έγραψε:Απαντήσεις σε Ελενα:
1. Την ταυτότητά σου ??? μία φωτογραφία μου με μαγιό
2. Ο αόρατος (σκηνή καραγκιόζη)
3. Περί φαντάρων
4. Η Ελίνα πάει στα Γιάννενα
5. Αμυγδαλές
6. Τα πάντα με λίγη δόση από κυροζίνη για να είναι πυραυλοκίνητη
7. Η Βιβή
8. Η Μαρία77
9. 15
10. Η mary_d_ath
11. ??? Εγώ όμως έχω σερβιέτες με φτερά :oops: η mary_d_ath
12. Κυκλάδες
13. Κατ'εσέ 65 :lol: , αλλά ο αόρατος είπε πλήθος δεδομένων άσχετων με το πρόβλημα
14. Γιώργος Πρωτόγερος
15. Το έδωσα στους κλέφτες για να μην σπάσουν την πόρτα

Περνάω καλέ ???

νομίζω ότι πέρασες!!!! :D :D :D τώρα μπορώ να σου δώσω συγχαρητήρια!!!!
 #8592  από Maria77
 Δευ Σεπ 14, 2009 7:00 pm
Μπράβο Μιμίκα!!! :D :D :D Τα κατάφερες!
Ήταν αρκετές οι ερωτήσεις βέβαια...η Έλενα με αυτές κάλυψε όλο το φάσμα των 80(+) σελίδων!

Τώρα θα σε στέψουμε βασίλισσα του καφενείου! :lol: :lol:
 #8597  από mary_d_ath
 Δευ Σεπ 14, 2009 10:19 pm
:lol: :lol:
Πάντως το αυτοκίνητό μου δεν έχει φτερά :P , πολύ θα το 'θελα βέβαια γιατί σήμερα ξόδεψα 3 ώρες στην κίνηση και μου σπασαν τα νεύρα!!
Ενώ αν πετούσα, δεν θα χρειαζόταν να σηκώνω διαρκώς το χέρι μου για να μουντζώνω τους παραβάτες του κώδικα!!
Ουφ.. Πάω για νάνι γιατί δεν την παλεύω...
Καληνύχτα σε όλους/όλες!!
Καλό μας ξημέρωμα...
 #8598  από αλεξανδρος1
 Δευ Σεπ 14, 2009 10:32 pm
Mary εάν έχεις πρόβλημα με τους άσχετους που κυκλοφορούν στο δρόμο μία είναι η λύση.
Αυτό και δεν θα σου κολάει κανένας.
Συνημμένα
m88a1.jpg
m88a1.jpg (29.51 KiB) Προβλήθηκε 213 φορές
 #8609  από mary_d_ath
 Δευ Σεπ 14, 2009 11:26 pm
Ελπίζω μόνο να έχει υδραυλικό τιμόνι γιατί άντε να το κουμαντάρω εύκολα όλο αυτό!!
Τα χέρια θα μου φύγουν πάνω στη στροφή!!
Πάντως μόλις μου γέννησες την επιθυμία να οδηγήσω και τανκ κάποια στιγμή!!
Θα πάω στο στρατό να δανειστώ ένα για μία βόλτα και μετά θα το παίξω υπολοχαγός Νατάσσα για να έχω ελαφρυντικά στη δίκη!! :lol: :lol:
 #8620  από elena
 Τρί Σεπ 15, 2009 12:25 am
καλά έτσι και το έλεγαν αυτό σε μένα..... :D :D :D :D
έ όχι και με τανκ!!!!

καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλους
και απονήρευτα ;)
elena trikolore
 #8640  από mary_d_ath
 Τρί Σεπ 15, 2009 1:49 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες!!

2 πράγματα έχω να σημειώσω:
1) Η Βίσση εμφανίζεται φέτος με τη Μαριώ τη ρεμπέτισσα (έλεος δηλαδή... όχι ότι δεν είναι ωραία τα ρεμπέτικα, αλλά αν ήθελα να τ' ακούσω θα πήγαινα σε ένα ρεμπετάδικο όπως και έχω πάει αρκετές φορές... Τουλάχιστον αν ήθελε η Βίσση να συνεργαστεί ντε και καλά με κάποιον/α της "βαριάς" μπουζουκοσχολής, ας επέλεγε την Πίτσα τη Παπαδοπούλου για να ακούσω και τον "ύμνο" μου live...)
2) Είδα μία πάρα πολύ ωραία ταινία και πλάνταξα στο κλάμα, μα γιατί οι σεναριογράφοι πρέπει να δίνουν unhappy ends στις ερωτικές ιστορίες; Βέβαια σου περνάνε και πολλά μηνύματα του τύπου "πες σήμερα αυτό που νιώθεις γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα" κ.τ.λ
Τεσπα, η ταινία λέγεται "if only" και την προτείνω μόνο σε όσους/όσες θέλουν να κλάψουν... :lol: :lol:
Αυτά τα νέα από το μέτωπο, πάω να πάρω το τανκ μου τώρα και να ορμήξω στους δρόμους της Αθήνας... :lol:
Καλό μεσημέρι σε όλους/όλες!!
 #8644  από Γιούλη Κ.
 Τρί Σεπ 15, 2009 2:27 pm
ουπς!!! να 'μαι κι εγώ!!! χαχα!!! I' m back!!!

Καλό μεσημέρι σε όλους, καλό μήνα (χμμμμμ αυτό πάει πέρασε!!!), καλή εβδομάδα (εδώ είμαι πιο κοντά) :roll: κι όλα καλά σε όλους :lol:

Εδώ και κάποιες ώρες :roll: διαβάζω όοοοολα όσα έχετε γράψει και δεν τολμώ να σχολιάσω τα γραφόμενα :oops: γιατί τότε θα χρειαζόμουν σελίδες και σελίδες :roll:

Συνόπτικά αναφέρω πως πέρασα ένα δύσκολο καλοκαίρι και το φθινόπωρο προμηνύεται πιο δύσκολο :evil: σκπ και μέση σε οξεία φάση είναι ένα δίδυμο που σκοτώνει :twisted: αλλά επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :roll: dum spiro spero :roll:

Λοιπόν ήρθα με τη ζώνη μου (για τη μέση) άνοιξα το καφενείο μας :lol: έχετε κάνει καταπληκτική διακόσμηση :lol: φτιάχνω ένα φραπέ :lol: (πάει μετά το φαγητό), ανάβω τσιγάρο και περιμένω παραγγελίες :lol: αλλά μην έχετε πολλές απαιτήσεις... γιατί θα με φέρεται στη δύσκολη θέση να αρνηθώ :oops:

Αυτά για την ώρα και ότι προκύψει... εδώ θα είμαι :lol: ή κάπου εδώ κοντά :lol: η άδεια αορίστου χρόνου έληξε :roll:

Πολλά φιλιά σε όλους!!! και καλό απόγευμα!!!
 #8655  από mary_d_ath
 Τρί Σεπ 15, 2009 7:46 pm
Καλησπέρα σε όλους/όλες!!
Γιούλη welcome back!!
Ελπίζω να είσαι καλά τώρα και εύχομαι να πάνε όλα πολύ καλύτερα για όλους!!
Αναλαμβάνεις καθήκοντα και πάλι; Ωραία γιατί το self service ήταν ολίγον κουραστικό!! :P
Τι να παραγγείλω τώρα που έχω νεύρα και θέλω να "σκοτώσω" άνθρωπο (=αδερφός);
Μου έχει σπάσει τα νεύρα, 26 χρονών και μυαλό δε λέει να βάλει!!
Αχ... Θα πάρω μία βότκα πορτοκάλι, φέρτε και τη 2η από τώρα και κανένα ξηροκάρπι βρε παιδιά... Και λίγη μουσική...
Έχω φέρει και ένα ντέφι για να χορέψουμε, πιο μετά... :lol: :lol:
Ουφ... Μου πέρασαν τα νεύρα με τις μλκς που γράφω...
Καλό απογευματόβραδο σε όλους/όλες!!
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 2901