υποψιάζομαι οτι θέλει αυγά κ ψάρια για πρωτεΐνες κ ω3..
ομως αυτά μπορούμε να τα πάρουμε και απο αλλού χωρίς την επιπρόσθετη επιβάρυνση των βαρέων μετάλλων που κουβαλάνε ορισμένα ψαράκια. Ω3 για παράδειγμα, υπάρχουν στους σπόρους chia, στο λιναρόσπορο κ αλλού, ενω πρωτεΐνες υπάρχουν φουλ στο κινόα
Δε λεω οτι εχω βγάλει απο τη διατροφή μου αυγά κ ψάρι απλά τα εχω ελαττώσει. Εξακολουθώ να είμαι υπερ της γνήσιας κρητικής διατροφής την οποία εχω εμπλουτίσει με ..ωμοφαγικά στοιχεία βλ. φύτρα κ βλαστάρια σπόρων (εκτος απο αλφα-αλφα γιατί ξυπνάει ή δημιουργεί φλεγμονές σε άτομα οπως εμείς), γάλα αμυγδάλου που φτιάχνω μόνη μου κ οχι αγελάδας ..του πιο τραγικού ζωου του αιώνα απο ολες τις απόψεις..
Απο τότε που έκανα συνδυαστική -ετσι τη λεω εγω- διατροφή εχω ηρεμήσει με ό,τι συνεπάγεται αυτο : περισσότερη ενέργεια, καμιά ωση , λιγότερα συμπτώματα ειδικά εκείνο της fatigue χρόνιας κοπώσεως με εχει σχεδόν ξεχάσει..γενικά νιώθω καλύτερα so..δε ξέρω αν επέλθει ίαση..πράγμα που για να είμαι ειλικρινής δε το πιστεύω..ξέρω μόνο οτι νιώθω καλά..είναι τι ταιριάζει στο καθένα μάλλον..τι να πω..
we met for a Reason.... either you're a Blessing ...or a Lesson....