καλη σας μέρα και καλή εβδομάδα!
Σας ευχαριστώ όλους για τα ενθαρυντικά σας λόγια, μου κάνουν καλό!
Πιστέψτε με, νιώθω άσχημα που το κρύβω, ενώ έχουμε μια τόσο καλή σχέση με αγάπη, σεβασμό και εμπιστοσύνη.
Τα λόγια που προανέφερε η κοπέλα σχετικά με το γυναικολόγο της όπυ της απαγόρευσε να κάνει άλλα παιδιά πραγματικά θεωρώ ότι ήταν πολύ άσχημα κ σε καμμιά περίπτωση εαν μου έλεγε κι εμένα τα ίδια, σίγουρα δεν θα έμενα μόνο στη δική του άποψη αλλά θα συμβουλευόμουν και κάποιον άλλον και επίσης για τον τόσο απότομο τρόπο που τα είπε, θα έπαυε πλέον να είναι και γιατρός μου, διότι υποτίθεται ότι το λειτούργημα του είναι να με διευκολύνει και όχι να με κάνει να νιώσω χειρότερα....όπως και το βίωσα όταν μου είπαν για την νόσο μου....υποτίθεται ότι πηγα στο νοσοκομείο στα επείγονταγιατί είχα έντονο πονοκέφαλο, πήγα μόνη μου χωρις συνοδό , με ρώτησαν εαν είμαι μόνη μου, με ρώτησαν πως ήρθα και τους είπα ότι ήρθα σιγά σιγά με το αυτοκίνητό μου....και χωρις καν να κάνουν κάποια εξέταση ή οτιδήποτε...μου είπαν εντελώς ωμά..."δυστυχώς άργησες, έχεις σκλήρυνση...και σε προχωρημένο στάδιο....θα κάνουμε κατευθείαν εισαγωγή και θα κλείσουμε κάποια ημερομηνιά για μαγνητική γιατί σήμερα παρόλο που είναι επείγοντα, ο συνάδελφος που κάνει μαγνητικές, δεν δέχεται να κάνει άλλες!!!!!
καλό ε??????
το καλύτερο ήταν το εξής......ήταν τέλη Αυγούστου και το επόμενο διαθέσιμο ραντεβού για μαγνητική ήταν αρχές Οκτώβρη....οπότε μου λένε.....θα κάνουμε εισαγωγή, εαν δε θέλεις να κάθεσαι μέσα, θα έρχεσαι κάθε πρωί μέχρι να έρθει το ραντεβού σου μήπως έχουμε κάποια ακύρωση και γίνει νωρίτερα........και τι ταμείο έχεις? Απαντάω ΙΚΑ....μου λένε....χμ.....δε θα σε καλύψει......μήπως έχεις ιδιωτική ασφάλεια γιατί ίσως να χρειαστει να κάνουμε παρακέντηση στον εγκέφαλό σου και μπορεί να πέσεις και σε κώμα και θα πρέπει να εξασφαλίσουμε απο τώρα θέση στην εντατική ????
Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο άσχημα ένιωσα. Εκτος του ότι μου το είχαν πει τόσο άτσαλα, εκτός του ότι δεν μπορούσα να χωνέψω αυτά που μου έλεγαν και μου τα παρουσιάζαν τόσο απλά σαν να αφορούσε κάποιον άσχετο, είχαμε περάσει κιόλας στο οικονομικό θέμα.
Μην ξέροντας τι να κάνω, έκανα την εισαγωγή, βγήκα έξω απο το νοσοκομείο, πήρα τηλ. τους γονείς μου και είπα οτι μου είχαν πει πριν λίγα λεπτά και ευτυχώς για καλή μου τύχη ακόμη δεν είχα επεξεργαστεί όλα αυτά που είχα ακούσει, με ηρέμησε η μητέρα μου και μου είπε να έρθω σπίτι, να μη στενοχωριέμαι γιατί δεν με εξέτασαν και θα πηγαίναμε την επομένη μαζί.
Πράγματί την επομένη όταν πήγα....με το καλημέρα...πάλι τα ίδια....και ξανά το οικονομικό με την ιδ. ασφάλεια στο προσκήνιο.....πήραμε τηλ. τη δικηγόρο μας η οποία και ήταν πολύ καλή φίλη της μητέρας μου, εξοργίστηκε κ εκείνη το ίδιο με όσα άκουσε,ζήτησε ονόματα γιατρών και είπε οτι θα κινηθεί νομικά για τη συμπεριφορά των ιδίων και θα καλούσε κανάλια για να δημοσιοποιηθεί η όλη εκμετάλλευση ως προς το πρόβλημα του ασθενή.
Μου είπε να βγάλω εξιτήριο, να φύγω και να πάω σε άλλο νοσοκομείο συστημένη απο την ίδια.......
Το μόνο που δεν ήθελα πλεον ήταν να ασχοληθώ με δικηγόρους και τέτοιες ιστορίες, με είχαν ρίξει τόσο πολύ ψυχολογικά, έχασα μέσα σε 2μέρες έχασα το χρώμα μου, δεν μιλούσα, δεν έτρωγα, το στόμα μου πλεον ήταν σε κάκιστη κατάσταση μιας και μου στράβωσε πολυ περισσότερο προς επάνω και μου έκλεισε το αριστερό μάτι και η μητέρα μου με έκλαιγε σαν να με είχε χάσει ενώ με παρακαλόυσε να μιλήσω.
Στο νοσοκομείο που πήγα αρχικά μου είπαν ότι ήταν ημισπασμος και μου έδωσαν μια θεραπεία, μου είπαν να μη στενοχωριέμαι, να αρχίσω να τρεφομαι ξανα γιατί θα μου κάνει κακό και μου έδωσαν μια τεράστια λίστα εξετάσεων να κάνω, αξονικές, μαγνητικές εγκ κ αυχ κλπ. Τότε και μόνο τότε μου είπαν τι ακριβώς είχα. Θυμάμαι οτι με ρώτησαν πότε στράβωσε το στόμα μου και τους είπα οτι τόσο έντονο όσο πλεον το έβλεπαν οι ίδιοι ήταν απο το βράδυ που πήγα στ άλλο νοσοκομείο και μου είχαν πει όσαν είχαν πει και οτι ο πονοκέφαλός που είχα ήταν πολύ πιο έντονος απο εκείνο το βράδυ. Οι γιατροί εκεί μου είπαν ότι η κατάσταση στην οποία είχε φθάσει στο στόμα μου οφειλόταν στην απαράδεκτη συμπεριφορά των συναδέλφων τους, μου ζήτησαν και εκείνοι τα ονοματα τους και είπαν οτι θα έκαναν κ οι ίδιοι τις δικές τους διαδικασίες ως νοσοκομείο..........
Εν ολίγοις θέλω να πω οτι η συμπεριφορά των γιατρών είναι απαράδεκτη και μας βλέπουν σαν αντικείμενα, λίγοι κάνουν σωστα το λειτούργημα τους.
Εμένα μου απαγόρευσε να το πω για τους λόγους που είχα αναφέρει αρχικά όταν συστήθηκα....αλλά φαντάζομαι οτι το έκανε ίσως επειδή είδε οτι ήμουν πολύ φοβισμένη ......παρολ' αυτά αναγνωριζώ οτι είναι καλύτερο να το μάθει γιατί ΄νιώθω ενοχες κρύβοντας του το μοναδικό βασικό ψέμα στη σχέση μας.
Συγγνώμη αν σας κούρασα και σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!!!
Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε!!!