• ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ?

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #85378  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Φεβ 07, 2013 12:00 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:............ Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι αν......υπαρχει ζωη ....προ θανατου ........!!!!!!!!!!!
[/b]
Πως δεν υπάρχει, μισή όμως :obscene-hanged:
Μπααααα..........!!!!!! Ουτε ΜΙΣΗ !!!!!!!!!!!! ΔΕΝ υπαρχει ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!!!!!!!!!!!Ουτε μια σταλια ...... :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
 #85381  από Θεόφιλος
 Πέμ Φεβ 07, 2013 2:16 pm
Την ίδια ώρα που εμείς αναμένουμε, αυτοί http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/2 ... C-se-poyra (αφορούν το 2010... φανταστείτε τα προηγούμενα χρόνια ή το 11 και 12 τι γινόταν και τι γίνεται ακόμα)....

Βράζω, έχω τόσο θυμό που στην τελική μόνο κακό σε εμένα κάνω, έχω γαϊδουρινή υπομονή ρε κουφάλες όμως ... μακάρι να έρθει μια φυσική καταστροφή να ησυχάσουμε, δεν αξίζει ο άνθρωπος να ζει.. απηύδησα... ζητιανιά ποτέ που μας ωθείτε λαμόγια της βρωμιάς.

Υ.Γ:ούτε θεός υπάρχει ούτε ζωή
 #85386  από sofia13
 Πέμ Φεβ 07, 2013 2:42 pm
Θεόφιλε τι είναι αυτά που λές ;;;
Μη μας τρομάζεις βρε φίλε. Ζήσαμε ως τώρα χωρίς θεούς και πατρίδα. Τα καταφέραμε.
Μπορούμε και τώρα . ΜΠΟΡΟΥΜΕ , μη το βάζεις κάτω και φαίνεσαι περήφανο 'ατομο γαμώτο.
 #85389  από Θεόφιλος
 Πέμ Φεβ 07, 2013 2:54 pm
Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να βάλω τέλος και δεν θα το κάνω γιατί είμαι δυνατός θαρρώ, ωστόσο αποτελεί πραγματικότητα το γεγονός πως εκεί μας ωθούν. Δεν θέλω το κακό ούτε των εχθρών μου κανενός. Σοφία ευχαριστώ!
 #85448  από Κωνσταντίνα
 Παρ Φεβ 08, 2013 3:12 pm
Θεόφιλος έγραψε:Καλημέρα, για όσους ενδιαφέρονται έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς τα χρήματα!

Καλή υπομονή σε όλους!!
Στο δικό μου λογαριασμό .........τίποτα ακόμα :violence-uzi:
Να είσαι καλά Θεόφιλε :text-thankyouyellow:
 #85452  από Κωνσταντίνα
 Παρ Φεβ 08, 2013 3:58 pm
Θεόφιλος έγραψε:Κωνσταντίνα μου που μένεις, ίσως (λέω εγώ τώρα) να μην έχουν μπει σε όλους τους δήμους. Είμαι Αθηναίων
Μένω Ίλιον, από δήμο Αιγάλεω πληρωνόμαστε της δυτική Αθήνας, άρα θα κάνω λίγη υπομονή ακόμα :mrgreen: :mrgreen: .
Και πάλι :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #85457  από NikoleScully
 Παρ Φεβ 08, 2013 4:56 pm
Καλησπερα και απο εμενα.......εγω δεν εχω πληρωθει ακομα(ιανουαριο-φεβρουαριο)πηγα σημερα τραπεζα και τζιφος,και η κοπελα εκει μου ειπε και της κουνιαδας της που ειδε το πρωι δεν εχουν μπει και ειδε στις ειδησεις οτι κανουν παραπονα οτι δεν εχουν πληρωθει απο την προνοια ακομα.....εντωμεταξυ μου ηρθε και ενα μπιλιετακι απο τα ελτα....πηγα αλλα μου ειπαν δευτερα να παω....τωρα πως γινετε αυτο να μου ηρθε σημεα η ειδοποιηση και να ειμαι εκει καθως πρεπει μου λενε την δευτερα,τελος παντων,το θεμα ειναι απο τι στο κορακα μπορει να ειναι απο τα ελτα............δεν εχω κανει κανει καμια κινηση απο ελτα......σκεφτομαι εγω μπας και ειναι να περασω απο επιτροπη και παλι...???αλλα εμενα το 16 ληγει..................μηπως γνωριζει κατι καποιος?απο την αλλην σκεφτομαι λες να ειναι κανενα ωραιο χαρτακι με την ανακοινωνηση κοψιμο του επιδοματος???υπαρχει αυτη η περιπτωση...τι στο κορακα,δεν ξερω........αν εχει λαβει καποιος κατι παρομοιο και εχει δει οτι ειναι κατι σε σχεση με ολη την υποθεση της σκπ ας με καθησυχασει εως ωτου δευτερας...εως τοτε θα ειμαι αυπνη........