Καλησπερα και απο εμενα.......εγω δεν εχω πληρωθει ακομα(ιανουαριο-φεβρουαριο)πηγα σημερα τραπεζα και τζιφος,και η κοπελα εκει μου ειπε και της κουνιαδας της που ειδε το πρωι δεν εχουν μπει και ειδε στις ειδησεις οτι κανουν παραπονα οτι δεν εχουν πληρωθει απο την προνοια ακομα.....εντωμεταξυ μου ηρθε και ενα μπιλιετακι απο τα ελτα....πηγα αλλα μου ειπαν δευτερα να παω....τωρα πως γινετε αυτο να μου ηρθε σημεα η ειδοποιηση και να ειμαι εκει καθως πρεπει μου λενε την δευτερα,τελος παντων,το θεμα ειναι απο τι στο κορακα μπορει να ειναι απο τα ελτα............δεν εχω κανει κανει καμια κινηση απο ελτα......σκεφτομαι εγω μπας και ειναι να περασω απο επιτροπη και παλι...???αλλα εμενα το 16 ληγει..................μηπως γνωριζει κατι καποιος?απο την αλλην σκεφτομαι λες να ειναι κανενα ωραιο χαρτακι με την ανακοινωνηση κοψιμο του επιδοματος???υπαρχει αυτη η περιπτωση...τι στο κορακα,δεν ξερω........αν εχει λαβει καποιος κατι παρομοιο και εχει δει οτι ειναι κατι σε σχεση με ολη την υποθεση της σκπ ας με καθησυχασει εως ωτου δευτερας...εως τοτε θα ειμαι αυπνη........
The truth is out there...