• Νεοεκδοθείσα εγκύκλιος για την ισχύ της απόφασης των ΚΕΠΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #85040  από Grig.
 Πέμ Ιαν 31, 2013 11:18 pm
Ἡ ἐγκύκλιος ἰσχύει καί γιά τίς προ-ΚΕΠΑ ἐπιτροπές, πού ἀποφάνθηκαν ὅτι ἰσχύουν ἰσοβίως;
Καί ἐπίσης, ὅταν κάποιος πρέπει νά ξαναπεράσει ἐπιτροπή, πρέπει ὑποχρεωτικά νά ἔχει παραπεμπτικό ἀπό τό ταμεἰο του ἤ μπορεί νά κάνει μόνος του τήν αἴτηση πληρώνοντας τό παράβολο;
 #85041  από basilis361
 Πέμ Ιαν 31, 2013 11:34 pm
Εγω οπως την διαβαζω, καταλαβαινω οτι αυτη η εγκυκλιος αναφερεται μονο στις αποφασεις των ΚΕΠΑ ....

αλλα εχει εκδοθει και αυτη η εγκυκλιος που μαλλον αυτη σε καλυπτει..http://www.disabled.gr/lib/images/43205.pdf
 #85052  από Κώστας
 Παρ Φεβ 01, 2013 11:04 am
Grig. έγραψε:μπορεί νά κάνει μόνος του τήν αἴτηση πληρώνοντας τό παράβολο;
Ναι, μπορεί νά κάνει μόνος του τήν αἴτηση πληρώνοντας τό παράβολο.
Εμένα, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, δεν με βάλανε να πληρώσω παράβολο, παρ΄ όλο που δεν είχα παραπεμπτικό και κάποια από τα αιτήματά μου απαιτούσαν τη πληρωμή του!
Ίσως το πληρώσω όταν πάω να πάρω την απόφαση. Θα δούμε...
 #85067  από anni
 Παρ Φεβ 01, 2013 1:13 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Κι εμενα εληξε το Σεπτεμβριο .....Εχω κανει αιτηση,επανεξετασης, απο 27 Ιουλιου .Συμπληρωθηκαν Ε Ξ Ι μηνες αναμονης ........και ...Π Ε Ν Τ Ε μηνες ...απολυτης αφραγκιας .........!!!!!! Ρε !!!!!! Μηπως εχω γινει καλα και δεν το ξερω ???? Μηπως ξερουν κατι αυτοι , εκει , στο ΚΕΠΑ ??????? :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:

ωραια...εκλεισα μαγνητικη για 22 Φεβρουαριου.......να παω μετα να κανω αιτηση
και μεχρι να με φωναξουν θα ρθει τελη Απριλιου...... :teasing-tease: :teasing-tease: :laughing-rolling:

ε ρε γλεντια!!! :happy-smileyinthebox: