• ΑΡΝΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΉΗΗΗΗ;;;;;;;;;;;

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #83588  από litsa
 Σάβ Ιαν 05, 2013 4:39 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #83589  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιαν 05, 2013 5:46 pm
Γιάννης έγραψε:Επίσης σε λίγο δεν θα θέλει κανείς να βελτιωθεί για να μη χάσει το επίδομα
:think: :think: :think: Λες ??????? :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #83598  από litsa
 Σάβ Ιαν 05, 2013 8:05 pm
πέραν του φαινομενικού αστείου - υπάρχει πολύ σοβαρότητα στο να θέλει κάποιος να συνεχίσει να ει΄ναι άρρωστος για το επίδομα... θα πρέπει να αισθανόμαστε και για αυτό ενοχές? ή ντροπή ή ή ή
......

άραγε στην παρούσα κατάσταση ποιος θα μας έπαιρνε στη δουλειά? ή ποιος θα μας έδινε μία και μοναδική ευκαιρία¨???

αλλά και πόσο μπορούμε άραγε να καλυτερέψουμε πραγματικά??

υπάρχουν πολλά ερωτήματα απόρροια της σκλήρυνσης...

είναι όλα μέσα στο παιχνίδι του να τα λύσουμε ... και πάλι σαν την λερναία ξεπηδάνε άλλα...

είναι μεγάλο θέμα!!! ΠΟΛΥ μεγάλο θέμα!!!!

:romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:

αλλά όχι , δεν θα αρνηθώ την βοήθεια στον εαυτό μου, για να μην γίνω καλύτερα..!!!!!!

:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #83608  από Γιάννης
 Κυρ Ιαν 06, 2013 10:14 am
Μα εγώ δεν το έγραψα ως αστείο, το βιώνω ο ίδιος :animals-dogrun:

ΥΓ. Ρε admin το σκυλάκι τρέχει πιο γρήγορα μετά την αναβάθμιση ή μου φαίνεται; Μήπως το τάισες fampyra;
 #83610  από Μιμικαμ
 Κυρ Ιαν 06, 2013 10:21 am
Τί λες τώρα....είσαι καλύτερα και ανησυχείς για το επιδομα??????

Πες μας τί παίρνεις και τρέχεις μαζί με το σκυλάκι του admin.... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #83674  από Γιάννης
 Δευ Ιαν 07, 2013 1:09 pm
Για το παραπληγικό επίδομα που υπάρχει (ακόμα) στην ελλάδα λέμε.
Μην σε απασχολεί αυτό, δεν θα το χρειαστείτε ποτέ.
 #83676  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Δευ Ιαν 07, 2013 1:22 pm
Να με συμπαθάς Γιάννη μου αλλά δεν κατάλαβα. Υπάρχει επίδομα βαθμού αναπηρίας επι τοις εκατόν?
 #83677  από Γιάννης
 Δευ Ιαν 07, 2013 2:32 pm
Υπήρξε για πολλά χρόνια η δυνατότητα, με τουλάχιστον 67% αναπηρία, να παίρνει ο πάσχων από σκλήρυνση, το παραπληγικό ή εξωιδρυματικό επίδομα. Πλέον, υπάρχουν αυστηρότερες προϋποθέσεις και θα δίδεται μόνο σε όσους έχουν πραγματικό πρόβλημα στη βάδιση σε ποσοστό τουλάχιστον 67%.
Αυτά στην ελλάδα.