• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8310  από elena
 Τετ Σεπ 02, 2009 1:07 pm
έλααααα!!!! aorate...βάλε την απάντηση σε φωτογραφία είναι πιο ωραία!!!

Υ.Γ άκου τρικολόρε!!!μήπως πρέπει να παρεξηγηθώ?μπα ...όχι σήμερα, άλλη φορά!!! :D :D :D :D :D :D
 #8311  από aoratos
 Τετ Σεπ 02, 2009 1:17 pm
Άκου εκεί να παρεξηγηθείς... :lol:

Άντε να σε δω μετά που θα βρεις άτομο να σε πειράζει περισσότερο από μένα! :P
 #8312  από elena
 Τετ Σεπ 02, 2009 1:33 pm
aoratos έγραψε:Άκου εκεί να παρεξηγηθείς... :lol:

Άντε να σε δω μετά που θα βρεις άτομο να σε πειράζει περισσότερο από μένα! :P
είπαμε ότι δεν παρεξηγήθηκα!!! :D :D :D σέφ της καταστροφής.... :D :D :D
τώρα θα βάλεις την απάντηση να γελάσουμε?μέχρι αύριο θα την έχουν βρει και οι άλλοι την απάντηση!!!

Υ.Γ αύριο θα σας γράψω ,τι σημαίνει όταν λέει ένας άντρας στην γυναίκα του:
έχω καλέσει μερικούς φίλους για βραδιά δίπλα στην ψησταριά ,δεν θα κάνεις τίποτα ,θα ψήσω εγώ!!!! :shock:
 #8313  από aoratos
 Τετ Σεπ 02, 2009 1:45 pm
Αφού επιμένει η Έλενα για την λύση ας την δούμε... :lol: :P

Εικόνα

Υ.Γ. Γιατί τα μακαρόνια έχουν τρύπες...

Για να κάνουν έρωτα με τον φιδέ!!! :lol: :D :P
 #8315  από elena
 Τετ Σεπ 02, 2009 2:06 pm
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
έχει όντως πολύ γέλιο!!!!

καλό μεσημέρι σε όλους!!!

Υ.Γ.οι απογευματινοί θα έχουν να γελάνε!!!

φιλιά σε όλους
elena=τρικολόρε=η τρία χρώματα(στην γλώσσα των Ινδιάνων) :D :D
 #8317  από mary_d_ath
 Τετ Σεπ 02, 2009 4:16 pm
:lol: :lol: :lol:
Αν βρεθώ ποτέ δεμένη από ένα σκοινί ανάποδα και έχω από κάτω μου ένα πεινασμένο λιοντάρι και ένα κερί έτοιμο να κάψει το σκοινί-"σανίδα" σωτηρίας, θα το δοκιμάσω μέσα στην απελπισία μου... :lol: :lol:
Καλό απογευματόβραδο σε όλους/όλες!
 #8319  από Maria77
 Τετ Σεπ 02, 2009 5:29 pm
Πολύ καλό, οφείλω να ομολογήσω! :D :D :D

Έλενα αυτό που θα μας περιγράψεις αύριο, με την ψησταριά, είναι βάση προσωπικών σου εμπειριών?? :lol: :lol:

Καλό απόγευμα! :D
 #8348  από elena
 Πέμ Σεπ 03, 2009 11:39 am
καλημέρα σας!!! :D :D :D
ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!

λύσαμε και τους γρίφους μας ,χτες,βρήκαμε και ηλικίες,φτιάξαμε και την χορτόπιτά μας....είχαμε επιτυχία!!!άντε να δούμε τι θα κάνουμε σήμερα ,μπας και ξεφύγουμε λιγάκι,και έρθουν τα νεύρα στην θέση τους...ξεκινάμε μια χαρά και μέχρι να έρθουμε στην δουλειά...έχουμε τις πρώτες απώλειες...και το αποκορύφωμα φυσικά ,την ώρα της εργασίας :D :D :D αλλά δεν πτοούμαι με τίποτα... :D :D

elina,τι έγινε ,πως πάει το πακετάρισμα?η συμβουλή μου ?πέτα!!!δεν σου χρειάζονται όλα!!!

Maria77 ,τι κάνεις?όλα καλά?για το άλλο που με ρωτάς ,αν αυτά που θα γράψω είναι προσωπικές εμπειρίες.....ΟΟΟΧΙ βρε κουτό!!!εγώ έχω παντρευτεί τον super άντρα!!! :D :D
αν και έχω μια απορία....όταν ο καλός θεούλης έπλασε τις γυναίκες ,έκανε την καθεμιά ,μία και μοναδική,συναρπαστική και συνταρακτική και έσπασε και το καλούπι της καθεμιάς....τους άντρες γιατί τους έπλασε σαν να τους έβγαλε με καρμπόν?
μάλλον επειδή τους έπλασε πρώτους τους έκανε παραγωγικά για να τελειώνει....μετά είδε το λάθος του ,και το διόρθωσε στις γυναίκες :D :D

λοιπόν κορίτσια...όταν ο αγαπητός σύζυγος σας ενημερώσει ότι θα ψήσει για την παρέα του και εσείς δεν θα κάνετε τίποτα...μην τον πιστέψετε!!!διαβάστε τα παρακάτω:

τι κάνει ο άντρας...
πολύ απλά βγάζει την ψησταριά και τα κάρβουνα από την αποθήκη....
και αν είναι και καινούριας τεχνολογίας δηλ.με γκάζι δεν το κάνει ούτε αυτό!!!

η γυναίκα....

-πλένει την σχάρα
-πάει στο χασάπη
-πάει στο μπακάλικο
-πάει στο ζαχαροπλαστείο
-ετοιμάζει την σαλάτα και τα λαχανικά για βράσιμο
-ετοιμάζει τα κρέατα δηλ.πλύσιμο,αλάτι ,πιπέρι κτλ.
-βάζει τα κρέατα και όλα τα απαραίτητα για το ψήσιμο και τα πάει δίπλα στην ψησταριά
-φέρνει την σχάρα καθαρή

ο άνδρας απολαμβάνει την μπύρα του....

-ο άνδρας βάζει τα κρέατα πάνω στην σχάρα

η γυναίκα...
-μπαίνει στο σπίτι για να στρώσει τραπέζι
-ρίχνει μια ματιά στο βράσιμο των λαχανικών
-ετοιμάζει επιδόρπιο
-βγαίνει έξω για να πει στον άντρα της ότι καίγεται το κρέας

ο άντρας βγάζει το κρέας και το πάει μέσα στο σπίτι...

η γυναίκα...
-ετοιμάζει τα πιάτα και τα βάζει στο τραπέζι μαζί με το κρέας...

ο άντρας βάζει να πιούνε ...τρώνε...

η γυναίκα...

-ξεστρώνει το τραπέζι και ετοιμάζει τον καφέ
-σερβίρει τον καφέ και το επιδόρπιο
-μαζεύει το τραπέζι και το τραπεζομάντηλο
-πλένει τα πιάτα και συμμαζεύει την κουζίνα

ο άντρας ...
αφήνει την ψησταριά όπως είναι γιατί ακόμα καίγονται τα κάρβουνα

και το τελειωτικό χτύπημα...ρωτάει την γυναίκα του αν χάρηκε που δεν μαγείρεψε σήμερα...
με ένα απορημένο ύφος βγάζει το συμπέρασμα ότι οι γυναίκες δεν είναι ποτέ ευχαριστημένες

εμείς παρόλα αυτά αγαπάμε τους άντρες μας!!!!

φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
 #8352  από elina
 Πέμ Σεπ 03, 2009 2:19 pm
elena έγραψε:
αν και έχω μια απορία....όταν ο καλός θεούλης έπλασε τις γυναίκες ,έκανε την καθεμιά ,μία και μοναδική,συναρπαστική και συνταρακτική και έσπασε και το καλούπι της καθεμιάς....τους άντρες γιατί τους έπλασε σαν να τους έβγαλε με καρμπόν?
μάλλον επειδή τους έπλασε πρώτους τους έκανε παραγωγικά για να τελειώνει....μετά είδε το λάθος του ,και το διόρθωσε στις γυναίκες :D :D

εμείς παρόλα αυτά αγαπάμε τους άντρες μας!!!!

φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
Πόσο δίκιο έχεις! Και ότι είναι ίδιοι αλλά και ότι τους αγαπάμε. Για να είμαστε ειλικρινείς όμως, εμείς φταίμε που είναι έτσι, δηλαδή οι μανάδες τους, δηλαδή οι γυναίκες....πως κατηγορούμε όλοι το κράτος, αλλά το κράτος είμαστε εμείς; Ο ίδιος φαύλος κύκλος και με τους άντρες δηλαδή...και πας να διορθώσεις τα στραβά της πεθεράς σου στον άντρα σου, και κάνεις το ίδιο λάθος με τον γιο σου, κι ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται....γι'αυτό σου λέω, εμείς φταίμε,οπότε όποιες από εμάς είναι αγορομάνες (να μην πω ονόματα και θίξω οικογένειες :D ) καλά θα κάνουν να προσέξουν....

Σχετικά με την μετακόμιση: πετάω αγαπητή τρίχρωμη, αλλά αν δεν πετάξει κι ο αγαπητός συμβίος δεν κάνουμε προκοπή, κι εδώ θα αναρωτηθώ και θα ρωτήσω και τα αρσενικά του καφενείου, γιατί δεν πετάτε τίποτε ποτέ; τι το θέλετε το σαξόφωνο το οποίο ποτέ δεν μάθατε να παίζετε, τις μπότες του σκι που μετά τον εγχειρισμένο μηνίσκο έχετε κόψει, το ψαροντούφεκο που έχετε παρατήσει εδώ και μια δεκαετία κι όοοοοοοοολα τα πράγματα που είναι στο σπίτι της μανούλας σας, ξεχασμένα από εσάς, εκείνη, τον θεό κι όλο το σύμπαν και ξαφνικά νιώθετε την τεράστια λαχτάρα να πάρετε μαζί σας στο καινούργιο σπίτι;;;;;;;

Αυτά για την ώρα.....φιλιά πολλά και θα επανέρθω με την πρώτη ευκαιρία!

Υ.Γ. Νιώθω μειονεκτικά που είμαι μονόχρωμη.... (αν και η Κοκό Σανέλ είχε πει πως το μαύρο θα είναι πάντοτε το πιο κομψό χρώμα :D )!
 #8354  από aoratos
 Πέμ Σεπ 03, 2009 2:40 pm
Γεια σας και χαρά σας!

Άργησα να σας γράψω λίγο σήμερα γιατί έψηνα και καθάρισα μετά. Ελπίζω να μείνετε ικανοποιημένοι από τις προσφερόμενες υπηρεσίες. :P
elina έγραψε:...... κι εδώ θα αναρωτηθώ και θα ρωτήσω και τα αρσενικά του καφενείου, γιατί δεν πετάτε τίποτε ποτέ; τι το θέλετε το σαξόφωνο το οποίο ποτέ δεν μάθατε να παίζετε, τις μπότες του σκι που μετά τον εγχειρισμένο μηνίσκο έχετε κόψει, το ψαροντούφεκο που έχετε παρατήσει εδώ και μια δεκαετία ......
Σαξόφωνο δεν έχω, μπότες σκι δεν έχω, μηνίσκο δεν έχω, ψαροντούφεκο δεν έχω! :lol:
Συνημμένα
kokoretsi.jpg
kokoretsi.jpg (28.88 KiB) Προβλήθηκε 116 φορές
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 2901