• ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ GILENYA

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77312  από dina
 Δευ Σεπ 10, 2012 12:46 pm
Καλημερα κι καλη εβδομαδα σ ολους μας.Αν μπορει καποιος που εχει ξεκινησει το gilenya το νεο φαρμακο να με πει :sad-roulette: ποιες ακριβωσ οφθλμολοικεσ εξετασεις εκανε γιατι ειμαι σε πληρη συγχηση :obscene-hanged:
 #77316  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Σεπ 10, 2012 4:52 pm
Καλησπερα ! Δυστυχως, δεν μπορω να απαντησω σ'αυτο που ρωτας ! Εχω, ομως, μια απορια ! Προφανως, καποιος νευρολογος, σου συστησε να παρεις αυτο το φαρμακο ! Ετσι δεν ειναι ????? Λοιπον, εκεινος , δεν σου ειπε, ποιες εξετασεις πρεπει να κανεις ?????????? :think: Ευχομαι να σου πανε ολα καλα !!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #77343  από dina
 Τρί Σεπ 11, 2012 1:49 pm
ναι εχεις απολυτο δικιο.Δεν φταει ο νευρολογος,εκεινος εγραψε αναλυτικα ολα οσα πρεπει να κανω οφθαλμολογικες καρδιολογικεσ αλλα εχασα εκεινο το μαγικο χαρτι κι εκεινοσ λυπει εξωτερικο.Τα θυμαμαι αλλα ειπα πριν παω στο ραντεβου μ να ειμαι διαβασμενη αλλα πιστευω οτι η οφθαλμιατρος θα ναι εθναι του φαρμακου. ευχαρισω παντωσ για το νενδιαφερον αλλα θα σας ενημερωσω μιας κι θα εχω ολοκληρωση το κυκλο τον εξετασεων
 #77345  από manoula 2
 Τρί Σεπ 11, 2012 2:29 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΖΗΤΑΝΕ HOLTER ΡΥΘΜΟΥ=ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΒΥΘΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΑΣ=ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ
 #77739  από dina
 Τρί Σεπ 18, 2012 5:26 pm
manoula 2 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΖΗΤΑΝΕ HOLTER ΡΥΘΜΟΥ=ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΒΥΘΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΩΧΡΑΣ ΚΗΛΙΔΑΣ=ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ
ευχαρισω για το ενδιαφερον.Συστησαν επισην να κανω εξεταση igm αιματοσ
 #77769  από sofia13
 Τετ Σεπ 19, 2012 12:45 pm
Μολις πηρα το φάκκελό μου μπροστά μου και είναι αυτά που σου ειπε η manoula 2 + ΓΕΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ [αιματος], ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΙgG για την διαπίστωση αν πέρασες ανεμοβλογιά. γειά.
 #78357  από sofia13
 Τετ Σεπ 26, 2012 8:22 pm
Α, μάλλον δεν σου είπα το σημαντικότερο. GILENYA δεν θα πάρω. ψαχνω αλλιώς τις άκρες μου. Αν θέλεις, ψάξε και σύ λίγο ακόμη εδώ μεσα.
 #82787  από pan.pap
 Δευ Δεκ 17, 2012 5:12 pm
Den mporo na katalavo pragmatika ti rolo paizoun kapoioi edo mesa.... ti eksetaseis xreiazontai gia to gilenya ... alla den 8a paro gilenya.... 8a vro allou tis akres mou..... auto poy 8elo na ma8o einai an telika pragmatika exoun ms merikoi edo mesa....
 #82789  από κατερινα 55
 Δευ Δεκ 17, 2012 5:50 pm
pan.pap Γειά σου!!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αμφισβητείς έτσι επιθετικά την απάντηση της sofia13.Από που ορμώμενος αναρωτιέσαι και γράφεις σε άπταιστα GREEKLISH : auto poy 8elo na ma8o einai an telika pragmatika exoun ms merikoi edo mesa....
Θα συνιστούσα περισσότερη προσοχή........Aααααααα....εν τω μεταξύ, αν δεν το πρόσεξες Γράφουμε Ελληνικά..
 #82804  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Δεκ 17, 2012 8:23 pm
κατερινα 55 έγραψε:pan.pap Γειά σου!!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αμφισβητείς έτσι επιθετικά την απάντηση της sofia13.Από που ορμώμενος αναρωτιέσαι και γράφεις σε άπταιστα GREEKLISH : auto poy 8elo na ma8o einai an telika pragmatika exoun ms merikoi edo mesa....
Θα συνιστούσα περισσότερη προσοχή........Aααααααα....εν τω μεταξύ, αν δεν το πρόσεξες Γράφουμε Ελληνικά..
Κατερινα !!!!!! :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: Σωωωστη !!!!!!! Μηπως.... λεω...μηπως ....η εγγραφη στο φορουμ να συνοδευεται, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, απο γνωματευση Δημοσιου νοσοκομειου ?????????????? Τοτε , βεβαια, θα πρεπει να δειχνουμε και...αστυνομικη ταυτοτητα ............!!!!!!!!!!!!!!!Σταθη !!!!!!! Τι λες ??????? :think: