• ΚΕ.Π.Α. ΓΛΥΦΑΔΑΣ / ΑΘΗΝΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #81194  από panos59
 Τρί Νοέμ 20, 2012 9:33 am
Παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας στο εξής:
έχει πάει(περάσει) κανείς σας στο(από το) συγκεκριμένο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας?

πείτε μου για το κτίριο στο οποίο στεγάζεται...

Ζησιμοπούλου 8, Γλυφάδα, Αθήνα ...

τι να περιμένω πηγαίνοντας, σε ό,τι αφορά την προσβασιμότητα/προσπελασιμότητά του για ΑμεΑ σε αμαξίδιο???......................

το βλέπω στον χάρτη στο "πολύ πολυσύχναστο κέντρο της Γλυφάδας"

(απ' όσο θυμάμαι και αναγνωρίζω την περιοχή)
είναι σε σημείο της Γλυφάδας με πολλές καφετέριες γύρω-γύρω (αυτό δείχνει να είναι κάπου ανάμεσά-τους !!!???) και πεζοδρόμια γεμάτα τραπεζάκια...

να παρκάρεις εκεί ι.χ. (μεσημέρι 11 η ώρα και καθημερινή) ακούγεται απίθανο.

αν τουλάχιστον πας με ΤΑΞΙ, έχει κάπου να σταματήσει και να σε αποβιβάσει με την αναγκαία άνεσή-σου, να βγεις ο ΑμεΑ, να βγάλεις/ανοίξεις αμαξίδιο, κλπ???

έχει πάρκινγκ εκεί δίπλα ... ας πούμε στο υπόγειο του κτιρίου (όπως πχ η παλιά Νομαρχία)??

έχει ράμπα να ανεβεί το αμαξίδιό-σου στο πεζοδρόμιο??

υπάρχει στην είσοδο του ΚΕΠΑ (ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα) διάδρομος διέλευσης του αμαξιδίου???

μετά, αφού μπεις, είναι "φλατ", χωρίς σκαλάκια???

εξετάζουν στο ισόγειο, ή έστω σε κάποιον πάνω όροφο, που έχει όμως ασανσέρ???

επειδή από τα παραπάνω -κάτι μου λέει ότι- όοολο και κάτι θα λείπει,
αν χρειαστείς βοήθεια (αν ο/η συνοδός σου χρειαστεί) μπορεί να έρθει/κατεβεί κάποιος να σου δώσει ένα χέρι βοήθειας??????

άρχισα να αγχώνομαι ....

και φοβάμαι τα ..... πολλά ΟΧΙ ....

:oops:

Ευχαριστώ όποιον μπορέσει να με διαφωτίσει σχετικά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Πέμ Δεκ 20, 2012 5:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #81255  από sofia13
 Τετ Νοέμ 21, 2012 6:20 pm
Πανος 59 , βλέπω την ανάρτησή σου , αλλά δεν έχω ιδέα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Ομως όλο και κάποιος θα γνωρίζει να σου απαντήσει.
Καλά ξεμπερδέματα με δαύτους........( τους ΚΕΠΑ)
 #81385  από elena
 Σάβ Νοέμ 24, 2012 8:53 pm
αχχχχχχχχχ.........βρε Πάνο........διάλεξες και εσύ μέρος να πας.....
γίνεται της Κορέας.....μονόδρομος ,δηλαδή μόνο κάθοδος....ασανσέρ έχει σίγουρα και ράμπα νομίζω αλλά χωρίς να είμαι σίγουρη....
εκεί είναι μόνο οι γιατροί...τα γραφεία είναι στην παραλιακή....
η γνώμη μου μην αγχώνεσαι....άστους να φωνάζουν,σταματήστε κανονικά και κάντε την δουλειά σας.ααααααααα κάτι που σκέφτηκα...εκεί κοντά είναι και τα ΑΒ/βασιλόπουλος,αν δεν βρείτε πουθενά πάρκιν αφήστε το αμάξι στο υπόγειο του σούπερ μάρκετ .....

καλή επιτυχία!!!!
 #82954  από panos59
 Πέμ Δεκ 20, 2012 6:21 pm
Λοιπόν παιδια ....
Πέρασα προημερών ΕΟΠΥΥ/ΚΕΠΑ/ΓΛΥΦΑΔΑΣ και σας οφείλω μια ενημέρωση... ένα feedback...
ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟ,
ΠΡΟΣΗΛΘΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΑΨΟΓΑ,
ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ,
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,
(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΕΙΡΑΙΩΣ" TOY 2009) ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

panos59 έγραψε:Παιδιά, χρειάζομαι τη βοήθειά σας στο εξής:
έχει πάει(περάσει) κανείς σας στο(από το) συγκεκριμένο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας?

πείτε μου για το κτίριο στο οποίο στεγάζεται...

Ζησιμοπούλου 8, Γλυφάδα, Αθήνα ...

τι να περιμένω πηγαίνοντας, σε ό,τι αφορά την προσβασιμότητα/προσπελασιμότητά του για ΑμεΑ σε αμαξίδιο???......................

το βλέπω στον χάρτη στο "πολύ πολυσύχναστο κέντρο της Γλυφάδας"
Όντως, είναι έτσι, αλλά βρίσκεις πολύ λιγότερη κίνηση για να πας ... Και ΔΕΝ έχει το θόρυβο, το καυσαέριο, την κίνηση κλπ του κέντρου της Αθήνας

(απ' όσο θυμάμαι και αναγνωρίζω την περιοχή)
είναι σε σημείο της Γλυφάδας με πολλές καφετέριες γύρω-γύρω (αυτό δείχνει να είναι κάπου ανάμεσά-τους !!!???) και πεζοδρόμια γεμάτα τραπεζάκια...
υπάρχει στο πεζοδρόμιο μιά λουρίδα-διάδρομος μπροστά από την είσοδο του κτίριου, που περνάς άνετα

να παρκάρεις εκεί ι.χ. (μεσημέρι 11 η ώρα και καθημερινή) ακούγεται απίθανο.
μπορείς να πας με ΤΑΞΙ ή και το ι.χ. σου...
Το διπλανό κτίριο ΕΧΕΙ υπόγειο Parking, χρέωση με την ώρα

αν τουλάχιστον πας με ΤΑΞΙ, έχει κάπου να σταματήσει και να σε αποβιβάσει με την αναγκαία άνεσή-σου, να βγεις ο ΑμεΑ, να βγάλεις/ανοίξεις αμαξίδιο, κλπ???
ΝΑΙ, στη είσοδο π.χ. του Γκαράζ ...

έχει πάρκινγκ εκεί δίπλα ... ας πούμε στο υπόγειο του κτιρίου (όπως πχ η παλιά Νομαρχία)??
ΝΑΙ, το διπλανό κτίριο

έχει ράμπα να ανεβεί το αμαξίδιό-σου στο πεζοδρόμιο??
Ναι, έχει

υπάρχει στην είσοδο του ΚΕΠΑ (ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα) διάδρομος διέλευσης του αμαξιδίου???
Ναι, άνετος

μετά, αφού μπεις, είναι "φλατ", χωρίς σκαλάκια???
Ναι, είναι

εξετάζουν στο ισόγειο, ή έστω σε κάποιον πάνω όροφο, που έχει όμως ασανσέρ???
σε πάνω όροφο, υπάρχει όμως ασανσέρ άνετο για αμαξίδιο και άλλα 3 άτομα

επειδή από τα παραπάνω -κάτι μου λέει ότι- όοολο και κάτι θα λείπει,
αν χρειαστείς βοήθεια (αν ο/η συνοδός σου χρειαστεί) μπορεί να έρθει/κατεβεί κάποιος να σου δώσει ένα χέρι βοήθειας??????
Όχι ... δεν υπάρχει .... έναν συνοδό ίσως τον χρειάζεσαι αν είσαι σε αμαξίδιο ...

άρχισα να αγχώνομαι .... τελικά, δεν έπρεπε

και φοβάμαι τα ..... πολλά ΟΧΙ .... τελικά, ήταν όλα σχεδόν ΝΑΙ ...

:oops:

Ευχαριστώ όποιον μπορέσει να με διαφωτίσει σχετικά!

επιπλέον ....
μου έκανε καλή εντύπωση ότι σου λένε: το ραντεβού σου είναι π.χ. 12.30'
καί 12.40' το αργότερο μπαίνεις στην επιτροπη! περιμένεις 10-15-20 λεπτά μόνο ...
(Όχι να είναι όλος ο κόσμος, 150-200 άτομα, σε ουρά σειράς άφιξης από τις 8.30'
και να περιμένεις... περιμένεις ... 2-3-4 ώρες μέχρι να σε φωνάξουν ...)
Γι αυτό και ο προς εξέταση κόσμος που περιμένει είναι λιγοστός....
5-10 άτομα (3-4 για εξέταση) στο σαλονάκι αναμονής ...
Καθαρά, κλιματιζόμενα και κόσμια ...
Και η επιτροπή, (για μένα τουλάχιστον το ΑμεΑ σε αμαξίδιο)
ευγενικοί, ουσιαστικοί, με εξέτασαν και με άκουσαν 10-15 λεπτά,
ΔΕΝ με ταλαιπώρησαν,
ΔΕΝ με αμφισβήτησαν,
ΔΕΝ με "ξετίναξαν"/πρόσβαλαν ....

Ήταν ευγενικοί, φιλικοί και ανθρώπινοι ....

Κρατάω μόνο μια μικρή επιφύλαξη για τους ημερολογιακούς χρόνους ανταπόκρισης...
ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ: Τέλη Μαϊου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ: Μέσα Νοεμβρίου
ΕΞΕΤΑΣΗ: Αρχές Δεκεμβρίου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ-ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ (% Βαθμού Αναπηρίας): Με νέα επιστολή σου ανακοινώνεται σε 1 - 1,5 μήνα ...

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Πέμ Δεκ 20, 2012 8:23 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #82955  από sofia13
 Πέμ Δεκ 20, 2012 6:40 pm
Xαίρομαι Panos 59 που τέλειωσες χωρίς άγχος τα διαδικαστικά.
Καί δεν ταλαιπωρήθηκες όπως φοβόσουν. Καλές Γιορτές και σε σένα.
 #83027  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Δεκ 23, 2012 8:50 am
Ουφφφφφ !!!!!!!!! Ευτυχως, Πανο μου, ξεμπερδεψες !!!!!!!!!! Ειλικρινα....ΧΑΙΡΟΜΑΙ !!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #84614  από panos59
 Πέμ Ιαν 24, 2013 12:04 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Ουφφφφφ !!!!!!!!! Ευτυχως, Πανο μου, ξεμπερδεψες !!!!!!!!!! Ειλικρινα....ΧΑΙΡΟΜΑΙ !!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Ναι, Αννούλα μου, από σήμερα -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- μπορώ να το πω κι εγώ!

γιατί σήμερα (πήγα και) παρέλαβα την ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της Επιτροπής Γνωμοδοτήσεων που επεξεργάζεται την Έκθεση της Α'βάθμιας Επιτροπής Γιατρών που με εξέτασε .... (βγαίνοντας από την Α'βάθμια Επιτροπή δεν παίρνεις ούτε απόφαση, ουτε ΚΑΝ ποροεκτίμηση του Ποσοστού Αναπηρίας που θα σου δοθεί ...)

άρα, για το χρονικό ιστορικό της υπόθεσης ....
από την ημερομηνία της Αιτησης
εξετάστηκα σε ~ 6 1/2 μήνες
και η Τελική Απόφαση Ποσόστωσης του Β.Α. βγήκε μετά από (ακόμα) 1 μήνα....

παρεμπιπτόντως ....
Αν δεν σε ικανοποιεί η Απόφαση που θα (παρα)λάβεις
μπορείς μέσα σε δέκα ημερολογιακές μέρες [*] από την παραλαβή
να υποβάλεις Ένσταση και να ζητήσεις ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ-ΣΟΥ από Β'βάθμια επιτροπή. [**]

[*] "ημερολογιακές" σημαίνει ότι: στο 10-ήμερο που σου δίνεται είναι μέσα και τα Σαββατοκύριακα, οι αργίες κτλ ...

[**] το κόστος/παράβολο της επανεξέτασης ανέρχεται σε 46,14 ευρώ

Καλή Τύχη και πορεία σε όλους μας!
 #84650  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιαν 24, 2013 7:49 pm
Επιτελους !!!!! Ενα καλο νεο !!!!!!!! Αληθεια, χαιρομαι πολυ !!!!!!!!!!! :banana-dreads: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Το ποσοστο, που σου εδωσαν, ειναι ικανοποιητικο ????????????