• Μεταμόσχευση κυττάρων χαρίζει κινητικότητα

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #81191  από κατερινα 55
 Τρί Νοέμ 20, 2012 8:32 am
 #81197  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Νοέμ 20, 2012 10:30 am
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Μεταμοσχευση κυτταρων .......!!!!! Και....εγω η χαζη ...Μαθηματικος ...με τη χαζη σκεψη μου....λεω ......!!!!!! Αν βαλεις μερικα , ''ξενα'' κυτταρα στον οργανισμο σου, αποκλειεται να πυροδοτηθει μια παραγωγη και αλλων, ξενων και ακρως βλαβερων κυτταρων,καρκινικων , ας πουμε ????????????????? :think :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: Παντως, αυτη τη φορα, τα πειραματα εγιναν σε σκυλακια και οχι σε ποντικακια :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun:
 #81212  από κωστας
 Τρί Νοέμ 20, 2012 2:59 pm
Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ξενα...ισως να μην καταλαβα καλα!Η ουσια παντος ειναι οτι η λυση θα ειναι απο μεταμκσχευση κυτταρων και αναφερομαι στα κινητικα προβληματα στις βλαβες που προκαλει η νοσος!Βεβαια υπολογιζω σε 10+ χρονια...
 #81224  από Dimitris-56
 Τρί Νοέμ 20, 2012 9:30 pm
Καλησπέρα και εγώ κατάλαβα ότι επεξεργάζονται τα κύτταρα του πάσχοντα ..