Απο δώ το πάς απο κει το φέρνεις όλο στο sex-άκι το μυαλουδάκι σου, α και στό ψάρεμα δε λέω.!!! Ναι αλλά πιστευω οτι τελευταία δεν πολυπάτε για ψάρεμα Αθηνούλα.
Κρύωσε ο καιρός , μη μείνουμε σε κάνα βράχο αγάλματα με τις πετονιές και τα καλάμια στο χέρι. Αν και τα νυχτερινά ψαρέματα με βάρκα δεν παίζονται.
Ειδικά για μελανούρια. οι σαργοί επίσης βραδάκι καλή περίπτωση, αν και πιάνονται πολλοί
ντινκιντάγκες , σπάροι βρέ.
Κάποτε πήγαμε σε νησί της περιοχής, 2μιση ώρες το καράβι, ο φίλος μας τρελός με το υποβρύχιο, κουβάλησε το αυτοκίνητο με το φουσκωτό πίσω-τρε'ι'λερ, φτάσαμε και κάποτε βουτάμε οι δύο μας. Ο αρμενιστής στο φουσκωτό επόπτης ασφαλείας γιατί υποβρύχιο δεν έκανε ποτέ στη ζωή του
Εκεί που κυνηγούσαμε το ροφό , ξαφνικά βλέπου τα σκοινιά απ΄τις σημαδούρες να χορευουν
ροκ εντ ρόλ. Ανεβαίνουμε πάνω, οαρμενιστής όρθιος να λέει κοιτάξτε στον ορίζοντα δυό κοίτη
κοντοζυγώνουν. Λίγο να κουνήσουν την ουρά τους διπλα στο φουσκωτό, μακαρίτες θα καταλήξουμε, αντε έξω. Κι΄επειδή ο φοβος φιλλάει τα έρμα, πιάσαμε ακτή φουλαριστοί.
1 μήνα είχα τις μελανιές στον πωπό απ΄το φουλάρισμα του φουσκωτού που πήγαινε γκάπ- γκούπ , πολλά σκαλώματα στο νερό, πως το αγαπάνε μερικοί τόσο ;
Τελικά οι Λιμενικοι το βράδυ στο ταβερνάκι μας είπαν οτι 'ήταν φάλαινες που χάσανε το δρόμο τους και μας κάναν τη λαχτάρα.
Ευτυχώς τις επόμενες μέρες είχαμε καλά ψαρέματα αν και τα δυο τερατίνια μέχρι και σμέρνα με βάλανε να γδάρω, γλυστράειη άτιμη δεν ξέρεις πόσο.Οτι και καλά ψητή είναι πεντανόστιμη.
Οσο 'εφαγες εσύ , άλλο τόσο κι΄αυτοί.Γυμνάσια μου κάναν και γώ τσίμπησα η ζαργάνα.
Τ'ετοιο έρωτα που έχω για τη θάλασσα δεν νομίζω να ένοιωσα για άνθρωπο, τρελή και παλαβή.
Γι αυτό εσυ το Νίκο σου Αθηνούλα μου, τον Νίκο και τα ματάκια σου......