• ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #79749  από Ιωάννα
 Κυρ Οκτ 21, 2012 10:42 pm
Γεια σας παιδάκια μου αγαπημένα.Εδω και 1 εβδομάδα έχω πάθει το εξής περίεργο.Έχει μουδιάσει μια "λωρίδα" της πλάτης μου !!!!!! :laughing-rolling:
Έψαξα να βρω αν κάποιος έχει πάθει κάτι τέτοιο αλλά ...τίποτα.Κ επειδή είμαι μεγάλο κ νευρικό κορίτσι ζητώ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μου απαντήσετε :teasing-neener:
Λοιπόν....ξεκινώ την περιγραφή.
Έχω μουδιάσει κατα μήκος της σπονδυλικής στήλης απ το ύψος της ωμοπλάτης (εκεί που ξεκινάει ο θώρακας) και μέχρι τη μέση στην δεξιά πλευρά... κ σε έκταση 6-7 πόντων !!!!
:think:
Ότι έχω πάθει μέχρι σήμερα είναι σε μεγαλύτερη έκταση και στην αριστερή πλευρά.
Όποιος δεν απαντήσει δεν θα του δώσω υπέροχο κεκάκι που έφτιαξα πριν λίγο :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #79750  από Μιμικαμ
 Κυρ Οκτ 21, 2012 10:53 pm
Λοιπόν, :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Μεγάλο και νευρικό....και βιαστικό κορίτσι....η απάντηση είναι ...δεν γνωρίζω, δε μου έχει συμβεί ποτέ.......το κέρδισα το κεκάκι??????περιμένω..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #79751  από Ιωάννα
 Κυρ Οκτ 21, 2012 10:56 pm
Λυπαμαι ....λυπάμαι...... Μιμίκαμ....χάσατε....αν θέλετε ξαναδοκιμάστε αργότερα με τεκμηριωμένη απάντηση.Οι όροι είναι απαράβατοι!!!!!!!!!!!!! :teasing-neener:
Το κεκάκι περιμένει ....και μοσχομυρίζειειειειειειειε!!!!!!!!!!!
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #79753  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Οκτ 21, 2012 11:11 pm
IKTIST22 έγραψε:Γεια σας παιδάκια μου αγαπημένα.Εδω και 1 εβδομάδα έχω πάθει το εξής περίεργο.Έχει μουδιάσει μια "λωρίδα" της πλάτης μου !!!!!! :laughing-rolling:
Έψαξα να βρω αν κάποιος έχει πάθει κάτι τέτοιο αλλά ...τίποτα.Κ επειδή είμαι μεγάλο κ νευρικό κορίτσι ζητώ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μου απαντήσετε :teasing-neener:
Λοιπόν....ξεκινώ την περιγραφή.
Έχω μουδιάσει κατα μήκος της σπονδυλικής στήλης απ το ύψος της ωμοπλάτης (εκεί που ξεκινάει ο θώρακας) και μέχρι τη μέση στην δεξιά πλευρά... κ σε έκταση 6-7 πόντων !!!!
:think:
Ότι έχω πάθει μέχρι σήμερα είναι σε μεγαλύτερη έκταση και στην αριστερή πλευρά.
Όποιος δεν απαντήσει δεν θα του δώσω υπέροχο κεκάκι που έφτιαξα πριν λίγο :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
:teasing-neener: Καλησπερα ! Ουτε εγω εχω παθει κατι τετοιο , ποτε ! Καποτε, ειχε μουδιασει ολη η δεξια πλευρα μου,μπρος-πισω, με αξονα τη σπονδυλικη στηλη....! Επισης , απο τον Μαρτιο, ειναι μουδιασμενη η πλατη μου, απο τις μασχαλες και πανω ! Ειναι μουδιασμενα, ακομα, ντεκολτε, λαιμος , στομαχι, κοιλια ! Οι γιατροι...αδιαφορουν και με βριζουν επειδη δεν παιρνω φαρμακα ....Εσυ, μιλησες με γιατρο , σχετικα ???? :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #79754  από Ιωάννα
 Κυρ Οκτ 21, 2012 11:33 pm
Αννούλα .....ότι ακριβώς περιγράφεις έχω πάθει απ την αριστερή πλευρά με άξονα τη σπονδυλική στήλη ...την 1η φορά απ το στήθος κ κάτω ΟΛΗ ...και τη 2η απ το στήθος έως το γόνατο.....πάντα αριστερά.
Κατά διαστήματα έχω μουδιάσματα σε γάμπα κοιλιά μπούτι ή γλουτό ΠΑΝΤΑ αριστερά.Αλλά αυτό είναι νέο απόκτημα και ενοχλητικό.
Στο γιατρό ελπίζω να καταφέρω να πάω αυτή την εβδομάδα...αλλά δεν περιμένω κ πολλά πράγματα :obscene-hanged:
Αντε μόνη μου θα το φάω το κεκάκι......έτσι για να σκάσετε!!! :teasing-neener:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!! :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #79760  από Μιμικαμ
 Δευ Οκτ 22, 2012 7:48 am
Μονοφαγού........ :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

ΤΣΆΜΠΑ ΣΚΟΤΏΘΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΛΆΒΩ Ν'ΑΠΑΝΤΉΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ...... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Αντε και καλά ξεμπερδέματα με τους γιατρούς.....που δεν το βέπω......καλημέρα...... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #79763  από Ιωάννα
 Δευ Οκτ 22, 2012 8:17 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!
Λοιπόν ΚΑΙ δεν μου απαντήσατε όπως λογικά θα πρεπε. :teasing-neener:
ΚΑΙ με κάνετε να νιώθω τύψεις για το κεκάκι :?
Λοιπόν....μόλις βρω χρόνο θα σας γράψω τουλάχιστον τη συνταγή........αλλά το δικό μου θα το φάω ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #79770  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Οκτ 22, 2012 9:56 am
IKTIST22 έγραψε:Αννούλα .....ότι ακριβώς περιγράφεις έχω πάθει απ την αριστερή πλευρά με άξονα τη σπονδυλική στήλη ...την 1η φορά απ το στήθος κ κάτω ΟΛΗ ...και τη 2η απ το στήθος έως το γόνατο.....πάντα αριστερά.
Κατά διαστήματα έχω μουδιάσματα σε γάμπα κοιλιά μπούτι ή γλουτό ΠΑΝΤΑ αριστερά.Αλλά αυτό είναι νέο απόκτημα και ενοχλητικό.
Στο γιατρό ελπίζω να καταφέρω να πάω αυτή την εβδομάδα...αλλά δεν περιμένω κ πολλά πράγματα :obscene-hanged:
Αντε μόνη μου θα το φάω το κεκάκι......έτσι για να σκάσετε!!! :teasing-neener:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!! :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
:teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: Ειτε δεξια...ειτε αριστερα......πρεπει να το πεις στο γιατρο !!! Δεν μπορεις να του τηλεφωνησεις ?????? :teasing-neener: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #79773  από Ιωάννα
 Δευ Οκτ 22, 2012 10:27 am
Aννούλα μου ....πονεμένη ιστορια.....που να τον βρεις στο νοσοκομείο!!!!!!!!!
Απ ότι όμως καταλαβαίνω.....το δεξιά ή αριστερά δεν έχει σημασία μπορεί να τη γλυτώσεις!
Το κέντρο μάλλον είναι επικίνδυνο αφού μπορεί κάλλιστα να δεχτείς....ΓΚΟΛ!!!!!!!!!!!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #79998  από ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
 Παρ Οκτ 26, 2012 8:04 pm
Καλησπέρα σε όλους!!! :greetings-waveyellow:
Μάλλον άργησα και πάλι να απαντήσω,αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία,έτσι δεν λένε????χαχαχα!!!
Λοιπόν θα σου πω IKTIST22 τι μου είχε συμβεί 2 χρονάκια πρίν που μπορεί να σχετίζεται με όσα περιγράφεις,μπορεί και όχι.Και εννοείται πως θα συμφωνήσω με την Αννούλα οτι πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου.
Ξυπνάω λοιπόν μια Τρίτη πρωί και αν το κατάλαβα σωστά είχα ένα παρόμοιο μούδιασμα με το δικό σου στην πλάτη.Τετάρτη πρωί βρίσκομαι στο Αιγηνήτειο και περιμένω τον γιατρό όταν ξαφνικά συνειδητοποιώ πως η πλάτη μου είναι στον αέρα και θα πέσω.Αμ δε!!!!!Η πλατούλα μου στην θέση της ήταν.Απλά εγώ δεν το ένιωθα.Σε μένα βέβαια οτι έρχεται,έρχεται για να μείνει.Όπως έχουν μείνει όλα τα μουδιάσματα από το 2008.Και από τότε φυσικά έχει προχωρήσει σε όλη την αριστερή πλευρά και πάει να καταφέρει και την δεξιά.Και να μην στα πολυλογώ......μαγνητικές...εξετάσεις......και να σου μια ωραιότατη εστία 4 χιλιοστών στην θωρακική μοίρα...Εκεί οφείλεται το μούδιασμα είπε και ελάλησε ο ντοκτοράς των ειδικών ιατρείων του Αιγηνητείου.
Ψάξτο βρε καλό μου.Ελπίζω να μην σε "μαύρισα".Και εύχομαι από καρδιάς να περάσει.Είχα να πω κάτι σχετικό και ελπίζω να έκανα καλά που στο είπα.....