• prince of athens-πληροφορίες για επιδόματα -συντάξεις

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #7872  από elena
 Πέμ Αύγ 13, 2009 12:32 am
καλησπέρα σε όλους!!!
καταρχήν να σας πω χαιρετίσματα από τον prince of athens!!!
δεν μπορεί να μας γράψει γιατί δεν έχει internet λόγω μετακόμισης...
ψάχνει όμως τρόπους και θέλει να ενημερωθεί για θέματα επιδόματος και συντάξεως δημοσίου...
(σώματα ασφαλείας)
όποιος ξέρει ας γράψει, γιατί έχει πελαγώσει!!!δεν μπορεί να βρει άκρη με την υπηρεσία του και ζητάει την βοήθειά μας....!!!
θα έχει πρόσβαση μετά τις 20 του μήνα ,οπότε ξεσκονίστε τις γνώσεις σας και απαντήστε αν μπορείτε και ξέρετε κάτι.... ;)
 #7874  από Μαριάννα
 Πέμ Αύγ 13, 2009 11:05 am
Ο άντρας μου είναι στο Δημόσιο και για το επιδομα παραπληγιας είχα πει τι να κάνει όπως μπορειτε να παιρνετε και το επίδομα κίνησης Οσο για την σύνταξη για να πάρει κανονική θα πρεπει να συμπληρώσει 15 χρόνια υπηρεσίας
 #7877  από αλεξανδρος1
 Πέμ Αύγ 13, 2009 3:52 pm
Καλησπέρα.Ζητήσε την εγκύκλιο 5/7/2006 που αναφέρεται στα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά θέματα της αστυνομίας. Απ' ότι μου είπε ο ξάδελφός μου που είναι στην αστυνομία σε αυτήν την εγκύκλιο αναφέρονται οι προυποθέσεις που πρέπει να έχει κάποιος για να βγεί στην σύνταξη.