• ΣΚΛΠΥΡΗΝΙΚΕΣ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78428  από αθηνα47
 Παρ Σεπ 28, 2012 1:29 pm
καλημερα ολη μερααααααααααααααα.Ειμαι εδω και ειμαι καλααααααααααααααααααααααα.IKTIST22 κοπελα μου ξερω οτι με ζηλεβουν αλλα τι να κανω;;;;;;; ολες εμεις οι φωναρες νιωθουμε την ζηλια των αφωνων.Σοφια σοφια ψαροφιλεναδα μου.Εχεις και εσυ το ιδιο κολημα;;;;;;;;;;;; καλα ψαρεμα και αγιος ο θεος ειμαι και εγω.Βεβεα εχω μονο καλαμια εγω αλλα τι καλαμια.χιχιχι το καμαρι μου τεσσερα κατανα χειροποιητα.Και οπου παραλια και πατρης ειμαι.Δεν εχω βεβεα εγω το δεν γ...που δεν γ... δεν πας για ψαρεμα;;;;;;;;;;; αλλα το κανω σχεδον καθε σαββατοτοκυριακο..Τωρα απο μουσικη δεν εχω και πολες προτημησεις τρελενωμε μονο για οπερα και ιδηκα για τους IL DIVO εχω κολημα με αυτου του ιδους την μουσηκη.Με τον νικο τραβαω κουπι μονο που τρελενετε για ροκ και μου κανει τα νευρα τσαταλια αλλα τι να κανω η αγαπη θελει υπομονη. :romance-adore: :romance-adore:
 #78430  από sofia13
 Παρ Σεπ 28, 2012 2:14 pm
Aθηνούλα, πόσο χάρηκα που σε ''είδα'' πάλι σχεδόν όπως παλιά... Για λίγο θα λείψω, να τα'ι'σω τον κόσμο εδώ και θα επιστρέψω. Φιλιά!!!
 #78438  από Ιωάννα
 Παρ Σεπ 28, 2012 3:54 pm
Βρε καλώς τα κορίτσιααααα!!!!!!Αναλόγως καλά σας βρίσκω....το ίδιο επιθυμώ κ δι ημάς (όχι υμάς)!Πεστε μου καλές μου κ η δύο ...πως μπορείτε να ψαρεύετε; Ποτε δεν μπόρεσα να κάνω αυτό το σπορ...και το δοκίμασα γιατί μ αρέσει πολύ η θάλασσα.Δεν μπορώ να καθήσω κ να περιμένω να ρθει το ψάρι στο καλάμι.....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μάλλον είμαι πολύ νευρική για κάτι τέτοιο.Τέλος πάντων...όλα καλά ...κ αφού αρέσει σε σας ..εμένα λόγος δε μου πέφτει!Μια απορία εξέφρασα μόνο!!!Χαίρομαι που βρίσκετε χρόνο να κάνετε έστω κ λίγα πράγματα που σας ευχαριστούν.Εγώ είμαι στην αναμονή.....σε καμιά 15αρια χρόνια θα καταφέρω να πάω για καφέ....με όποιον γουστάρω ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!
Σοφία που μοιράζεις παιδί μου φαϊ ;Έλα κ απο δω σε παρακαλώ!Το να σε σερβίρουν έτοιμο φαγητό είναι ....ωωωω χαρώτοοοοοο!!!!!!!!
Αν πάλι σε βολεύει ...έρχομαι αμεσως.....εγώ είμαι κ καλόφαγο οπότε ....δεν θα δυσκολευτείς!!!!
Έχω κρατήσει αυτό που μου λεγε ο παππους μου όταν ήμουνα μικρή και έκανα κοκορέξια στο φαγητό."Παιδί μου όπου θωρείς φαϊ θα κάθεσαι...κ όπου θωρείς ξηλιές...αγλάκα!!!!!!" :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
ΦΙΛΙΑ!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #78440  από κατερινα 55
 Παρ Σεπ 28, 2012 4:07 pm
αθηνα47 έγραψε:Δεν εχω βεβεα εγω το δεν γ...που δεν γ... δεν πας για ψαρεμα;;;;;;;;;;; αλλα το κανω σχεδον καθε σαββατοτοκυριακο..
sorry για την αδιακρισία αλλά ποιό από τα δύο;(σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο) :teasing-neener: :teasing-neener:
 #78442  από αθηνα47
 Παρ Σεπ 28, 2012 5:16 pm
κακα πονηρα κοριτσια.Με ξεσηκωνεται και εκανα και μουσακααααααααα.Τα καταφερα και σε συνεργασια με το μπαστουνι μου και την τρεντη πεθερα μου τον εκανα αλλλλλλλαααααα θα τον φαω μονηηηηηηηηηη.Καθως και τροφαντουλα τι να μου κανει ενα ταψακι εμενα.Το ψαρεμα αχχχχχχχχχχχχΔεν μπορεις να φανταστης τι ομορφο ειναι.Δεν εχει σημασια το τι θα πιασεις αλλα το να το περιμενης.Ηνυχτα και η αναμονη μεσα στην υσηχια ειναι το κατι αλλο.Αστερια φεγγαρι και καφεδακι με τσιγαρακι.Κολαση σου λεωωωωωωωωωωωωωω.Και οσω για το αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο χιχιχι σοφια μου μερα παραμερα αν αντεχει ο νικος μου και το σαββατο ψαρεμα φικι φικι και ψαρεμα και φικι φικι και ψαρεμα και παει λεγωντας.Δεν κολαμε πουθενααααααααααα ειμαστε κουκλες ειμασται ΣΚΛΠυρηνικες και αρεσουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.Κοριτσια παρτε καλαμια ψαρωντουφεκα και βουρ για τις παραλιες....και ψαρια να μην πιασεται που ξερεται μπορη να πιαστει κατι αλλο...........ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ορμαται...........παντρεμενες κρατι δεν κανει :eusa-naughty: :eusa-naughty: :eusa-naughty: οχι το ψαρεμα αλλα το καμακιιιιιιιι......αχχχχχχχχχ ειμαι χαρουμενη σημερα.Μπορω να περπατησω χωρης προβλημα και πονους.Οι αθλοιοι της αθηνας βεβεα αλλα δεν βαριεσαι κατι ειναι και αυτο. :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν σας το ειπα το αλλο το ποιο τρελο.Ειμαι νοσοκομειο μου ερχεται μια τυπησα καθεσται πλαι μου και μου λεει γειασου με λενε αντηγονη και ειμαι γιατρος.[ψυχειατρος] παιδες.Ηρθα να τα πουμε.Ξερεις οτι οι ενεσης που περνεις και η ολη κατασταση φερνουν κακιες σκεψεις.Την περνω πρεφα και αρχηζω το δουλεμα.Ναι λεω το ξερω και τι σκεπτεσαι;;;;;;;; το συνεχηζει.Κοιτα απαντω με σκημενω κεφαλι και σηγανη φωνη.Το μονο που θελω ειναι να μην παω μονη πουθενα.Να θα σκοτωσω πρωτα τον αντρα μου μετα τα παιδια μου και καπακι την πεθερα μου και επηδη θα ειναι μακρη το ταξιδι θα σκοτωσω και και την ξαδελφη μου,Κολαει προσπαθει να καταλαβει αν κανω πλακα.Και γιατι το λες;;;;;;;;; ειναι πλακα;;;;;;; οχι λεω δεν το λεω για πλακα ειμαι αρρωστη και δεν με νοιαζει τιποτα γιατι λοιπον εγω να περασω κατω μονη θελω ολους οσους αγαπω.Σηκωνεται και μα κοιτα κοιτα μου λεει θα σου φερω κατι να ηρεμησεις και θα τα ξαναπουμε.Φεβγει και ξαναρχεται εξαλη με τον φιλο μου τον γιατρο.Ρε βλαμενη μου ουρλιαζει δεν σου εχω πει μην παιζεις με τους γιατρους;;;;;;;;;;;;;;;;;; ειναι θεμα επιμενη αυτη τι θεμα ρε αντηγονη ειναι απο μονη της θεοτρελη δεν θελει και αλλο σε δουλεβει αυτο κανει σε ολους.Μην την κοιτας που εχει οτι εχει εμας να λυπασε οχι αυτην.ειναι κουκου η γυναικα.Και της αρεσει κιολας. :banana-dreads: :sad-roulette: :sad-roulette: :obscene-hanged:
 #78443  από litsa
 Παρ Σεπ 28, 2012 5:31 pm
μπράβο αθηνούλα και για το ψάρεμα και για το φίκι φίκι και για το δούλεμα στην ..γιατρό!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
καλά δεν κατάλαβε ότι την δούλευεςςςςςςςςς ????????????????????????
 #78444  από Ιωάννα
 Παρ Σεπ 28, 2012 5:51 pm
Καλό Αθηνούλααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
ΤΕΛΕΙΟ το δουλεμα στη γιατρό!!!Φανταζομαι τη φάτσα του φίλου σου γιατρού όταν η ψυχίατρος του περιγράφει τα όσα της είπες!! :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!
 #78446  από sofia13
 Παρ Σεπ 28, 2012 6:11 pm
Ιντα να σου κάμω τώρα ρε ΑΘΗΝΑ οπως θάλεγε και η ΙKTIST πούγραψα βιογραφία και μπλεχτήκαμε και χάθηκε; Λοιπόν απαντώ. Τα'ι'ζω σύζυγο, μάνα , ανάλογα το φαγητο , αν κάνω π.χ Οσομπούκο ολη τη γειτονιά αλλιως τι νόημα τόσος κόπος, τα 21 αδέσποτα γατιά και 6 σκυλιά , γιατί ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ανήκει σε όλους - άποψή μου- κι΄ας εχω μπατάρει οικονομικά. Τωρα για το ψάρεμα, βρε σίγουρα έχεις σωστά νούμερα αγκ'ιστρια για κάθε ψάρι; φρέσκο κατάλληλο δόλομα; Τους ψαρότοπους τους χαρτογράφησες; Αλλού θα πάς για σαργό, τσιπούρα, λιθρίνι κι΄αλλού για γόπες , μπαρμπούνια κ.λ.π. Ψαροντούφεκο κάνεις; Εγώ πάπαλα τώρα. Αλλά αυτός ο Ροφός; Ασχημάντρας στη φάτσα αλλά η σούπα του και τα σουβλάκια του απαίχτου. Σοφός ο παππούς. Γράφε πιο πολλά σε ντοπιολαλιά γιατί Κρήτη ολοι νομίζω λατρευουν. IL DIVO Aθηνάς δεν ξέρω. Ξέρω ομως Μαρία Κάλλας και μαντάμ μπατερφλάι αλλά σκορπιέμαι οταν ακούω και αποφευγω' . Απο Κρήτη μεριά ΧΑΙΝΗΔΕΣ και ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ και ΤΟ ΟΧΙ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙ. Αυτού του είδους απο Ελληνική τέχνη και ποιός λέει το- ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΒΥΘΟ ΓΙΑ ΟΥΡΑΝΟ που έγραψες κάπου; Με τις ροκιές και τις μεταλλοκαταστάσεις πιάνω ταβάνια,Τ΄αλλα με ρίχνουν λίγο σε μελαγχολία γαμώτο αλλά αγαπημένα........ΡΕ ΑΘΗΝΑ, ΡΕ ΑΘΗΝΑ πανικός είσαι , σαρώνεις. Αντε μας βλέπω απόψε να το ξενυχτάμε, αρκεί να μάφήσεις να το στείλλω το ρημάδι... ΦΙΛΙΆ
 #78448  από αθηνα47
 Παρ Σεπ 28, 2012 6:30 pm
σοφια μου απο αγκιστρια οτι θες παπαγαλε διπλα μονα καμπιλοτα ισια απο πετονιες απο 16 μεχρι νιμα απο ψαρια παντελονοψαρα εχει μονο αλλα το παλεβουμε με τις τοσες τρατες και αοι ψαροντουφεκο μου εκανε μηνυση ο κολητος του αντρα μου μια και τον περασα για ροφο και τον περασε ξυστα το καμακι....οποτε δεν ξανααααααααααααα.Τωρα απο θεμα αδεσποτων καλα κανεις και εγω μια απο ταιδια/Και εχω μαλιστα και εναν μουργο γατοοοοοοοΣκετη απολαυση ειναι ο ατυμοςΜας κατσικωθηκε πριν απο 10 μηνες και ειναι αλλο πραμα.Ολο αγαπες και αγκαλιες ειναι και το ποιο τρομερο εχουμε καταλαβει οτι μαλλων εχει κρησης ταυτοτητας.Νομηζει οτι ειναι σκυλος.....η οτι οταν μεγαλωσει θα το πεσει το τριχομα και θα περπαταει σαν και μας.Τρωει τα παντα αλλα τρελενετε για γεμιστα και μελιτζανες δεν του αρεσουν τα ψαρια.......................δεν θελει να μενει μονος και εχει λουρι και μας ακολουθει παντου.Αν ανοιξει η πορτα ουτε που κοιταει εξω αν δεν παμε μαζι του..............γατος θαυμααααααααααααα οχι οτι υπηρχε πιθανοτητα να μπει εδω μεσα και καποιο φυσιολογικο ζωντανο.....Η γιατροςςςςςςςςςςςςς αχ αυτη η καημενη η βλαμενη τι φταιει....ψυχειατρος ειναι τι περιμενε να δει καποιον που να στεκεται καλα στα μιαλα του;;;;;;;;;; Εδω δεν εστεκα στα νιατα μου θα ειμαι τωρα στα :character-oldtimer: αν δεν τους κανεις να τρεχουν τρελο θα σε βγαλουν αν παλει εισαι νορμαλ θα σε πουν παλυ τρελο οποτε δεν γ.......αυτοι και ο γρυλος τους;;;;;;;;;;;;;;; :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged:
 #78449  από sofia13
 Παρ Σεπ 28, 2012 7:16 pm
Ε , καλά είπα ρε ΑΘΗΝΑ οτι σαρώνεις. Ανεμοστρόβιλος, κυκλώνας. Τώρα και η Αντιγόνη θα σε θυμάται ever . Σχετικά με ψαρέματα και ψαροντούφεκα έχουν γίνει και δώ της τρελής τα 'εργα, γιατί ως γνωστόν ποτέ δε βουτάμε μόνοι, πάντα τουλάχιστον αλλος ένας μέσα κιένας έξω να φιλάει τα μπόσικα. Μέχρι και άσκηση του Ναυτικού κάναμε μαντάρα και που βρήκαν την υπομονή τα 'ατομα και δεν μας πήραν σηκωτούς στήν καλύτερη, δεν ξέρω. Εχω την τρέλα μου γιατί μεγάλωσα με αγόρια, μπάλα, γήπεδα κ.λ.π αλλά εσύ πού την κονόμησες σε τέτοια δόση φιλενάδα; Για μολόγα; Ρε συ , εντελώς γυναίκα είμαι. Εντελώς. Η ατελής γυναίκα. Αμα συναντηθούμε ποτέ , με τίποτα δεν θα πιστέψεις οτι το εδώ '' κουκουρούκου'' θάμαι η εκεί νορμάλ[ λέμε τώρα] κυρά. Γιατί έχω και κάτι αιώνες στην πλάτη. Αν θυμάμαι κάπου στον Τρω'ι'κ'ο πόλεμο μάλλον γεννήθηκα. Αρα σε ρίχνω. Φιλιά και λέγε..........
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 38